11

заразата в тероризма

преди 4 години

До УМЕННато и Израел ни заразиха с тероризъм! От БКП всичко може да се о(аква

10

БКП-Апел

преди 4 години

До АнонименПолитици от всички партии в България - обединявайте се за разстрел!За пари ще продадете и майките си и бащите си под егидата на БКП

9

Анонимен

преди 4 години

Политиците и институциите не си вършат работата по предназначение затова сме на такъв хал.Страната се напълни с всякакви от майна си райна "бежанци",религиозни секти,антибългарски НПОта,раздава се българско гражданство на *** и пульо без български гени и самосъзнание,развъждат паразитен етнос мразещ българите.Политиците вече 30 години унищожават съзнателно нормалния българин чрез дискриминация.Фаворизира се ненормалното,пошлото.Политиците от всички партии заради алчност унищожават България.

8

Статистика

преди 4 години

До ...Не до 10 годишна възраст, в България деца са до 40 годишна възраст, че и на повече! Хора не порастнали, неможещи да си правят сметката, искащи само да имат, а в същото време нямащи кой знае какво да дадат на обществото!

7

Анонимен

преди 4 години

Лицемери и пропагандатори.Причината е невежите които ни управляват и крадат.Ако има държава, поне като при Орбан, нещата ще са далеч по добре, но липсва държава и държавници, а и народ .Имаме маса която е проста като Бойко и затова се разбират, а именно усвояване на фондове, далавера , подкупи, държавна работа за лични цели и рекет и пропагандна машина. Важните неща се ръководят дистанционно от сащ. Всичко друго е следствие какво ще решат началниците на Винету .Ако не ви харесва вдигайте се

6

...

преди 4 години

Дете е до около 10 годишна възраст.После влиза в пубертета.На 16 вече трябва да има изградена психика и семейни ценности/расте в семейство/а не да виси непрекъснато в интернет.Заслугата да е "онлайн дете''е пак семейното възпитание което не е насочило интелигентността и любознателността му в позитивна,градивна посока.

5

PPK

преди 4 години

Щракаме си с пръсти, тук атентат не може да има, момчето са го подвели лошите. Гърмят в Германия щот Меркел ги покани, и във Франция щот са лигльовци, в България сме на правилни позиции, и не подлежим на терор, Динко ни пази, пък тва терористчето поне да бе турче, по-щяхме да повярваме

4

Анонимен

преди 4 години

България е етнически застрашена и съответно от расистки и граждански войни. Българското население намалява, а другите етноси роми, турци, гърци, африканци, араби се увеличават със свободно преселване на хора в ЕС и държавата вече не е българска. Първо става етнически нестабилна и после завинаги губи българската си нация.

3

Крум от Крумовград

преди 4 години

Пловдивският ученик бе въздигнат в икона, нещо като Иванчева, колкото тя е невинна, толкова и той. Арабчетата, дето окървавиха Европа са добри умни момчета, имат си майки, с какво са по-различни от пловдивчанчето? Сериозен дебат за тероризма бе налазен и опрстоне на ниво бгмама точка ком.

2

Анонимен

преди 4 години

Ако бащата на 16 годишния не беше се обърнал към полицията и "жертвата" беше осъщесвила пъкленото си дело,какво ли щяха говорят дежурните "експерти"?

1

ъхъ

преди 4 години

Малкия бил бомбаджия, който не иска да взривява бомби и да убива хора. Веднага изскачат съответните платенш анализатори да ни убеждават за рисковете от тероризъм .Вербуван в социалните мрежи и дарк нета .. хаха Цялата работа е инсценирана за да лапнат определените хора едни народни пари за т.нар "антитерористични" центрове.Колкото великите акции по залавянето на Росен Ангелов и Стоян Зайков завършиха със "самоубийствата" им. Истинският риск е от нашите псевдо служби, които са безполезни.