65

ivailo

преди 4 години

Тия ф 16 ки са ненужни на БГ армията, и май е прав Волен, че ги купуваме само от раболепие към САЩ.

64

sd

преди 4 години

бялата златка остаря и погрозня. сина му ще му вика ''дядо''. А от следващото НС ще бъде аут!

63

Казуар

преди 4 години

А Сидеров може да прави чупки към Русия. Наглец и половина е.

62

Анонимен

преди 4 години

Волен да си иска вицепремиерско място в правителството, ако не му дадат, да излиза в опозиция. В позицията, в която се намира сега, явно го прецакват

61

Анонимен

преди 4 години

Най-добре ще е тази сделка за изтребители да се замрази за десетина години, защото е явно, че сега нямаме пари да купим нещо съвременно. Може би е по-добре да се мисли за модерни зенитни ракети, които са щит срещу въздушни атаки

60

bad

преди 4 години

До обективенНИЩО ВЯРНО!КАЖИ ИМ НА ГОСПОДАРИТЕ СИ, ДА ТИ СПУСНАТ ОПОРКИ, ЗВУЧАЩИ ПО-ДОСТОВЕРНО!

59

Приятел

преди 4 години

По-добре направо да ги харижат тези 3 милиарда на краварите ,щом са им обещали.Така ще си спестим още толкова за поддръжката и ремонта на старите хвърчила.А може би ще спасим и някой човешки живот. С осем самолета можем да се перчим само на македонците.

58

Анонимен

преди 4 години

До 56 Западните експерти сочат, че Ф-16 няма никакъв шас срещу СУ-35. То индийците с модернизиран Миг-21 свалиха Ф-16, та какво остава за СУ-35

57

ДО ДЕЖУРНИТЕ ДРУГАРИ

преди 4 години

Всеки дежурен трябва да внуши поне 5 от следните 5 опорки!1) Савецката техниката - най-добрата на света!2) Ф16 са 50 годишни кошници и ще ни струват 5 милиарда лева3) Руски АЕЦ за 30 милиарда с български гаранции в случай, че нещо се обърка като в Ченобил можна!4) Вън от НАТО и от ЕС, за да не си купуват еврогейоветe български деца за оргии.5) Русия, която има опит с неразрушимите съюзи, ще мачка напред с неразрушимия си Евразийски съюз и само в него са ни гарантирани германски пенсии!

56

ГНЕВЕН

преди 4 години

Предатели ни управляват ,предатели.Сега плащаш три милиарда и чакаш 36 месеца за да получиш 8 стари самолета ,модел 1974г. Няма такава държава. С осем самолета можеш само да летиш на парада на гергьовден.Последния такъв самолет е произведен през 2005 г.Пише го в интернет. Реално ще платим сега за самолет ,който е с 16-17 години по стар от последния произведен такъв.Който си е сложил подписа под такъв договор ,заслужава само едно-презрение и омраза!

55

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 53Много ги разбираш нещата като магаре от техническа литература. Русия няма нито един съвременен самолет.

54

обективен

преди 4 години

По технически характеристики Миг-29 е по-добър от Ф-16 ,който е аналог на Миг-21.Освен това Ф-16 е и с 10 години по-стар като модел от Миг-29.Не случайно Ф-16 вече е бракуван в Испания ,Холандия ,Германия и Белгия.Тези над 3 милиарда ще отидат нахалост.Да не говорим че въобще не са ни нужни тези 8 /осем ,т.е. половин ескадрила!/ морално остарели самолети.На всеки обикновен българин е ясно ,че тези 3 милиарда са някаква благодарност на ББ и ЦЦ към господарите им от САЩ.

53

Анонимен

преди 4 години

На Волен може да се угоди единствено ако купим самолетите и след това ги подарим безвъзмездно на Русия.

52

Анонимен

преди 4 години

Съвременните изстребители са : Ф-22, Ф-35, СУ-35, СУ-57, Миг-31 и сега вече Миг-35, Eurofighter Typhoon, Dassault Rafale, Chengdu J-10, Mitsubishi F-2, JAS 39 Gripen. Ако се модернизират нашите Миг-29 може да изкарат още десетина години, но по принцип и ф-16, и миг-29 са вече остаряло поколение изстребители

51

АнонимеН

преди 4 години

РУСОФИЛА ВИНАГИ ЩЕ Е ПРОТИВ КАКВОТО И ДА БИЛО ОРЪЖИЕ АКО НЕ Е КУПЕНО ОТ КОМУНИСТИЧЕСКА РУСИЯ!!!

50

46

преди 4 години

Така е! Това е временна и фалшива утеха и заблуда, че ще ни пазят! Такава е съдбата на слаби и безхарактерни като нас! Кършенето в кръста е колкото Бойко да оцелее, но това няма да е безкрайно! Иначе ще ни смачкат тозчас, както се случва на БСП, ха си е помислило, че ще управлява. Ако стане конфликт, най много да предложат оръжие, а те да си гледат интереса и печалбите!

49

Анонимен

преди 4 години

Никакъв Кремлист не е, а се прави на такъв, за да привлече гласове и да се намести на софрата! Така отклонаваШЕ гласове от истински приятели на Русия и ги сервира най вече на Бойко Тиквата! Руснаците са го игнорирали, а оня истински приятел на Русия му заби 2 крошета пред НАТФИЗ, за което го поздравявам, но трябваше по яко и точно! Какъв кремлист може да бъде стар седерунгел, който призова да освободи Альоша от поста му?

48

Любопитен

преди 4 години

До АнонименИ от какво те пазят САЩ,та да сме благодарни?Пазят си интереса!На нас Русия и Иран не са ни проблем,а Турция!Дават ли ни САЩ категорични гаранции,че ще спрат турска агресия срещу България-категорично НЕ!Обаче да ни пробутат за пушечно месо срещу Русия-грешка няма!

47

Т.Танов

преди 4 години

Абе,Сидеров,50 и кусур години се чупихме в кръста на СССР и Русия - тогава оти не ти правеше НИКАКВО впечатление,бре?Е А сега за една покупка тръбиш тревога - много си се загрижил ?! Е,и какво от това,че правим такава чупка ?!

46

Ха-ха

преди 4 години

До АнонименТо и Гърция е формално съюзник на Турция,ама е под постоянна заплаха.и НАТО НИЩО не и гарантира.А да се надяваме,че ибрикчийството на Борисов спасява България е просто смешно.Ако ще живеем с надежда,то по-примамлива е тая,че САЩ и Турция ще останат скарани вечно.Изглежда чудесно,ама няма да стане.Казано е:"Предпазливия и Господ го пази!" и "Вълкът затова му е дебел вратът,щото САМ си върши работата!"