85

К. К.

преди 4 години

Тая година 8 бр. F16, догодина още 8...

84

К. К.

преди 4 години

По-добре от позата партер, която сме заели пред руснаците...

83

Waffen SS

преди 4 години

"Сделката за F-16 е жест с чупка в кръста към САЩ, която ощетява България"Няма такова нещо, не е никаква чупка в кръста,а направо на колене е застанало правителството,при това със отворена уста.Последната поза е заета по две причини,като втората е да е готово за някоя тлъста индивидуална хапчица..Много ми е чудно колко получава Турция за базата Инджерлик,защото нащите са безплатни.Ние сме ларж,защо сме "богати"

82

Анонимен

преди 4 години

Волене, стой си там и не мрънкай, защото може да ти е за последно.Путин ви видя колко струвате с Радев.

81

да

преди 4 години

не говорете глупости - тоя *** няма нищо общо с Русия.. умряла Москва за някакъв Никой с 1 % подкрепа, та и ще му плаща за да му ползва "голямото влияние" от 3 депутата:))))))чужди лобита има, но на тях им трябва послушници, от които в държавата зависи нещо..а какво според вас зависи от тоя клоун и кой изобщо в Парламента го брои за жив !!??

80

Анонимен

преди 4 години

85...коментара беше за теб! А не да ми задаваш въпроси за "Сидеров" Хайде ходи да спиш че утре си на училище! Деца!-:)

79

Анонимен

преди 4 години

до 81..да позная ли.че нямаш още 20 г? И че Американската демокрация ти е промила мозъчето.И си се превърнал в Американофилче? 30 г ви промиват мозъците! В казарма не ходите! Не знаете"мъже"ли сте? " Жени" ли? Или нещо друго! До 82..И за теб се отнася това! Американско та Американско! Ами не стават самолетите им бе деца! За търговия стават само! Всичко в Америка е само "бизнес"!Правите ли разлика от ЕС и от НАТО? Да прочета мнения дечица! Хайде!-:)Каква е разликата? А не шаблонно да го повтаряте

78

Анонимен

преди 4 години

гн Сидеров..Ти самият гласува тази сделка да стане! И сега изведнъж "грешка"? То и "управлението" на ГЕРБ в което участваш.Вече 10 години е.на принципа "проба" "грешка"! Ами що не гласувахте за закупуването на Руски самолети? И ти самият знаеш че са по добри от Американските.Но под строй ви накараха да гласувате за Американската СЛАБА ВОЕННА ЛЕТАТЕЛНА "ТЕХНИКА"! ..

77

Сидера

преди 4 години

Ако стане сделката с F16 на Сидеров ще му спрат рублите от Русия, затова е толкова нервен.

76

Анонимен

преди 4 години

Този още има ако на пръста си с който подкрепи БСП и ДПС.

75

:)

преди 4 години

Волен е доволен само когато е на Варадеро.

74

Ivory

преди 4 години

Сидеров наричаше национални предатели на партиите ,който са в коалиция и копуваха американско оръжие,по същата логика Сидеров е национален оредател.

73

мнение

преди 4 години

атака са истинските български патриоти народе събуди се паднали сме под шиптърско робство

72

Анонимен

преди 4 години

Волене като не ти харесват чупките в кръста напусни ама и на тем ти харесват паричките нали, подкрепяш, сърдиш се ужким и пад вдигаш златният пръс нали. Така, никой не вярва повече ни тези които търкат пейките в парламента. Последните избори го доказаха.

71

Krom

преди 4 години

Кой каза "У во лне ни еееееееееее .."! В следващия Парламент ти и Марешки и спомен няма да сте. Така че, служи на Господаря на Кулата (Кремълската), че няма вече кинти!

70

Анонимен

преди 4 години

ПОНЯКОГА И ВОЛЕН СИДЕРОВ КАЗВА ИСТИНАТА......

69

Анонимен

преди 4 години

Страх ги е руснаците и им личи ...знаят че самолетите им са щайги изоставащи във всичко

68

Анонимен

преди 4 години

Фалшив Дюстабанлико избягал от служба и руски пeдал Въри си при *** джуджето в кремъл

67

Анонимен

преди 4 години

Прекараха те Волене с Евроизборите.Западниаците не те искат заради това че гледкаш към Русия.

66

Гост

преди 4 години

Майсторът на чупките в кръста се чуди как да не забрави обществото, че партията му съществува! Та тази продажна партия не можа да събере гласове дори колкото Иванчева!