88

Анонимен

преди 4 години

Пак са препилии в чалготеките, какво искате сега ...оставете момчетата тв си имат ергенски живот хахахахха Те не са отишли да спортуват Това бфссс до къде докара футбола ...косовоо да ни бие посред София хахахахха 2 милиона София трае 20 *** ...продължавайте :)

87

Анонимен

преди 4 години

Малката Перука да не се изказва.Чалгаджиският отбор загубил и в това няма нищо очудващо.Получават големи пачки, мафията пере пари през футбола, играчите се разхожда, а мачовете се уреждат предварително. Ето, това е нашия футбол. И Фриьорските острови да ни хванат, ще ни бият.

86

Гошо

преди 4 години

Да се реже до здраво! Оня с перуката и оня без перуката /сливенския хитрец /, да си събират багажа! Не били виновни те! А ми кой, баба ми! Съжалявам че бяха добри футболисти, но като ръководители твътдо НЕ! КОРУПЦИЯ, уредени мачове и чужди футболисти /преквалифицирани бояджий /

85

За да не сме

преди 4 години

добре физически, причината е, че не сме добре умствено и психически ! Футболистите ни само ИЗГЛЕЖДАТ, като истински състезатели....отвътре - мекици !

84

Пело от село

преди 4 години

Значи тактиката е сега да хленчите и да превъзнасяте косоварите какво извънземни футболисти били? Жалки сте корумпирани ***! Незабавна оставка за алкохолика Перуци и изгонване на мафиота Домуз ага от българският футбол!

83

Реалистът 2

преди 4 години

... С това подобие на "първенство" , което имаме това няма как да не даде отражение , и то огромно на всички национални формации , които имаме ... От децата до мъжете !!! ... В момента съм абсолютно сигурен , че нашите чалгари НЕ могат да бият нито Люксембург ... Нито примерно Фарьорски острови ... Особено пък като гости !!! ... Ако някой се съмнява - да си направи справка с последните срещи на тези два отбора !!!!! ... А косоварите освен че играят в Западна Европа , са и доста надъхани !!! ...

82

Реалистът

преди 4 години

Чакайте сега ... Вие какво искате ?!?! ... Искам само да погледнете добре къде играят футболистите на Косово и къде играят тези на България !!! ... Само вижте в какви Държави и какви клубове играят те ... и нашите смешковци !!! Да. Клубовете им не са от най - елитните. Но са в Западна Европа , където знаят как се тренира и как се изстисква потенциала на всеки един футболист !!! А нашите чалгари - КЪДЕ СА ?!?! ... В адски КОРУМПИРАНАТА и ПОРЪЧКОВА "Първа лига" , където яко "играе" - ЧЕРНОТО ТОТО!

81

лк

преди 4 години

балата се надцени като треньор! просто не става! основна грешка -слага игра4и да играят на неспецифични им постове!!той защо не играеше примерно защитник? отделно и правилата да има отбори само от 4ужденци без те ако са мн добри да играят за националния... и още и още!но треньорския щаб са виновни!!! не игра4ите!не биле физи4ески добре,не изпълнили тактиката,,,, ами защо си ги взел??

80

Анонимен

преди 4 години

Заглавието не е особено подходящо. Все пак, загубиха само с един гол, а Косово са си доста по-силен отбор от българския национален.

79

Хаха

преди 4 години

Ха ха явно сме на дъното.

78

Димо Падалски 3

преди 4 години

... 2. Още по - голяма трагедия - ПРЕДСТАВЯНЕТО НА "МЛАДИТЕ НИ ЧАЛГА НАДЕЖДИ" до 21 години след ДВЕ ЗАГУБИ от Люксембург беше ОКАЧЕСТВЕНО , като ... "НА НИВО" и "ДОСТОЙНО" ?!?! ... Е какво искате тогава от това ... БФС ... И този смешен национален отбор , чиито ПОВИКВАТЕЛНИ СЕ ОПРЕДЕЛЯТ НА 100 ПРОЦЕНТА ОТ МЕНИДЖЪРИ , И ОТ САМОТО РЪКОВОДСТВО НА БФС !!! Иначе АБСОЛЮТНИЯ ВИНОВНИК ЗА ДВА ОТ ГОЛОВЕТЕ СНОЩИ - НИКИ ТАТКОВОТО МОМЧЕНЦЕ , ДОРИ НЯМА ДА БЪДЕ ПОВИКАН ДА ВРЪЩА ТОПКИТЕ ЗАД ВРАТАТА !!! .....

77

Прифронтовак

преди 4 години

До Димо Падалски 2Годината съвпада с приемането ни у НАТО

76

О С Т А В К А !!!

преди 4 години

Падението е пълно. Вече ни бият и несъществуващи, измислени държави като Косово непризнати от половината свят. Футболът е само един спорт, но такъв спорт, който дава облика на държавата ти пред света. Определихме се за 100 години напред. Оставка на Перуката и целия изпълкома на БФС - Домуси, Тумбаци и цялата мафиотска *** !Оставка на спортния министър Кралев! Оставка на Бойко Борисов докарал държавата ни до тона унизително положение !

75

Анонимен

преди 4 години

Едно е сигурно, а то е че можем да бием почти всички нации в чалготеката. По хвърляне на сълфетки, кълчене и наливане с алкохол. Там сме най-добри.

74

9К51

преди 4 години

Тези брадясали и татуирани ритнитопковци по цели нощи висят в заведенията на Митьо пайнера ... какъв футбол? Тях просто ги мързи да се размърдат, получават заплати за които средностатистическия българин може само да мечтае и ето го резултата .... отбора да се разформирова и никакви международни мачове, поне ще спестим някой лев от издръжката на тези търтей!

73

Димо Падалски 2

преди 4 години

... 1. Последния ни качествен състав начело с Бербатов , Марто , Стенли , Зоран Янкович и прочие успя да ни класира за ЕВРО 2004 ... След това от дупка в още по - голяма дупка !!! Вече копаем в ... МАРИАНСКАТА ПАДИНА !!! И още по - лошото - Нищо добро НЕ ни чака и в следващите поколения "ТАТУИРАНИ ЧАЛГА ЗВЕЗДИ" ... В предния квалификационен цикъл Евро квалификации за младежи до 21 ... Нашите "млади надежди" претърпяха ДВЕ ! поражения от младежите на ... Люксембург !!! Просто ... "СТРАХОТНО" ...!

72

Анонимен

преди 4 години

Ха-ха-ха...Има ли изненадани.Нищо изненадващо няма.И още не сме стигнали дъното.Скоро и Андора ще ни бие.И не хулете треньора,който и да е той или футболистите,които и да са те.Злият демон е депесарско-домусчиевият вилает,наречен БФС.А на балъците,които все още се интересуват от български "футбол" им пожелавам приятно гледане на дербито Лудогорец-Арда.

71

чекист

преди 4 години

това е добра новина, не че ме интересуват тези мадyрковци... Иначе 4 месеца щеше да има възхвала, сега до ден ще се спре писането по безсмислени теми.

70

ВЕРТОНГЕН

преди 4 години

Докато Перукан не бъде скалпиран забравете за футбол.

69

Владо

преди 4 години

Докато е "частен" националния отбор,така ще бъде.Не може вече не знам колко години да се лансира за национален вратар синът на шефа на БФС.Той горкия не става и за вратар в В група.Всички треньори го вземат за вратар,защото е син на шефа,а че се излагаме после с вратарски голове срещу отбори като Косово...НЕ СТАВА ТАКА.Трябва да се махат Михайлови