108

Дъното е БГ

преди 4 години

България никога не е била първа във световно или европейско първенство .Сащ 94 просто бяха късметлии но не силен отбор и завършиха 4-ти.Ако Германия завърши на 4то място го смятат за загуба не за геройство .Никой не помни вторите и третите отбори камо ли четвъртите и петите .Стегнете се и закрийте футбола с погребение подобаващо !Амин ...Бог да прости българите дето гледаха тоя срам и резил по света .Англия ще вкара 15 гола или 25 гола на Михайлов скоро .Дъното е достигнато !

107

Аз

преди 4 години

Пак се започна "Държавата това!", "Държавата онова!". Гражданите са такива, затова и "Държавата така, онака". На терена играят футболистите, такива са ни и докторите, инжинерите, учителите, фризьорите, танцьорите, бизнесмените, артистите, контрольорите, строителите, чистачките, забавачките...

106

Анонимен

преди 4 години

3 гола на Косово са много Защита и вратар са слаби.

105

Анонимен

преди 4 години

До Гошо"Федераций"? Някой римски пълководец?

104

Анонимен

преди 4 години

В САЩ 94 така тичаха и пречиха на хората да играят ,чак 4 станаха .

103

Анонимен

преди 4 години

Срам, срам, срам! Закривай тази пародия, поне да не ни е срам!

102

Гошо

преди 4 години

Имах треньор едно време и казваше : Като сте *** и не разбирате играта, поне тичайте и им пречете те да играят! Ние милите и това не можем! А *** гел-прически, татуси, яко чалга и ***...., го могът! Прекрасно бъдеще в прекрасна държава!

101

Анонимен

преди 4 години

Пак изненадахме света. Всички мислеха, че сме ударили дъното, а ние взехме да копаме в него.

100

Анонимен

преди 4 години

С цялото ми дълбоко уважние към Балъков, голям човек и голям футболист е, обаче не става за треньор. Че футболистите ни не струват, е ясно, но все пак поне нещичко макар и малко може да се изкара от тях. При Хубчев беше малко по-различно.

99

petarziz

преди 4 години

откъде да доидат тези момчета с футболни умения ми нали виждате маика и татко с джипа го карат на тренировка и внимават да не се изпоти синчето им след това го взимат да не би да е много изморен и да вземе да се разболее много ми е интересно едно време стоичков балъков марто и така нататък кои ги е водил хванати за ръчичка че станаха големи футболисти наи вероятно бабите им

98

Гошо

преди 4 години

Хора, не е само във футбола така! Визирам Федераций като волейбол, баскетбол и коя ли не! Другаря Живков е с по - малък управленски стаж от ръководителите на някои родни Федераций! Никакво развитие, но те си стоят! Но национална черта, ще лаем три дена и после ще забравим!

97

Анонимен

преди 4 години

Пускайте ги на световното по футбол за жени.И там е спорно дали ще постигнат победа.

96

Чико

преди 4 години

Накъде отивал нашия футбол!! Като пуснете водата в тоалетната интересува ли ви накъде отива лай.ото, Вие сте луди ,че се занимавате с български футбол. левски ,цск и всички други-пълна ***.Националите-също . Ако толкова ви се гледа футбол ,има 7-8 отбора в европа ,за които си заслужава да си изгубиш времето.

95

Сотир

преди 4 години

Тоя мач трябваше да се играе в друг град,софиянци не им се ходи на национални мачове,ако не играем с Франция или Германия.Иначе нашите повече приличат на фирмен одбор бармани от некоя дискотека.

94

Футболиста

преди 4 години

И защо да ви играя за кой да играя вижте се у парламента каква стока сте за тия ли да ритам хахаха Или за Шекер махала да играя и Столипиново. Рибата се умирисва откъм главата. А тая риба е много умирисана.

93

девалвация на мъжест

преди 4 години

БГ е готова за новото робство.

92

asdfiq

преди 4 години

мислите си че имате държава, само това ще ви кажа...

91

Анонимен

преди 4 години

Заменете тези мъже с голямо Мъ с Нешка Робева. В художествената гимнастика още кънти от нейната треньорска дейност.

90

asdfiq

преди 4 години

тука сме най-добрите ай ти специалисти ... изобщо най-добрите във всичко...другите държави нямат нищо.....нашето футболно първенство е най-интересно

89

ХанкоБрат

преди 4 години

Хора какво се чудите? Какво е наред в тази област (казвам област защото държава няма) та това да е наред ?