592

Ммм

преди 4 години

Пълен ЪпСурД!

591

ха-ха

преди 4 години

Големи майтапчии сте!Ако и заплатите ви бяха такива,цена нямаше да имате!..

590

Анонимен

преди 4 години

Живи и здрави да са ни децата, да се прибират обратно, ама наред с това ИСКАТ У НАС трябва да се добави едно НЕ ГИ ИСКАТ ТАМ. Нещата по чужбината се промениха напоследък.

589

Хххх

преди 4 години

Амиии ако са толкова добри в ИТ сектора..в Англия стартовата заплата е £4000 на месец...като може да достигне до 6-7000 след данъци т.е грубо около 80 000 на година....ама ако са добри... и за какво да се връщат в БГ.

588

един от чужбина

преди 4 години

Манипулирането на хората никога не е спирало в България и няма и да спре за съжаление. Както ало измамниците . Навсякъде се пише и говори за тях и не спряха да им дават пари . Както е казал поета *** народ - слаба държава . Били се върнали младите хора . Върнали ама друг път . Не бъркайте тия от Украйна и Молдова (дето работят по курортите защото няма кой да работи) с младите и способни Българи .

587

Анонимен

преди 4 години

толкова е уредено тука, пък ние да не сме разбрали, я глей заплати по 3000

586

Кой

преди 4 години

Има ли нормален българин ,който да вярва на опашатите лъжи на ГЕРБ?

585

Дон Милионе

преди 4 години

При глобализацията не можеш да задържиш населението си насила - всеки ходи където си иска . Живеем в глобализиран свят - границите между европейските държави са размити и това е с цел оформянето на новата империя. На изток е същото. Нищо ново под слънцето - вечната борба между империите.

584

Анонимен

преди 4 години

Да, връщат се много млади хора в България, но да си видят роднините и да си прекарат част от отпуската в някой курорт. Кой с добро образование и на добра позиция ще се върне? Къде - при кучетата, ежедневните грабежи и кражби, лошото здравеопазване? Къде е спокойно и човек се чувства защитен - в детската градина, училището, дома

583

Костадинов

преди 4 години

Е,връщам се и ще си идвам по две -три седмици в годината,докато имам живи роднини и приятели,ама не и за повече - оставам там,където вече съм " пуснал котва ".А колкото до курортите- докато не станат тук,каквото е обслужването в Европейските курорти - не ме търсете! То у нас голямо ограбване - още малко и за сяннката под дърветата ще се иска заплащане - отврат!

582

Witkoff

преди 4 години

До АСДТГМалка корекция ,ако разрешите...В нашата фирма Х ..( Хесен) заплатите са подобни ,но в ЕВРО!...Колкото до IT - започват от 60х./годишно

581

Guest

преди 4 години

Кога пък в Румъния минималната работна заплата е станала 865 евро

580

Анонимен

преди 4 години

хората идват в софия защото има работа в строителството-и тези хора строят и така вдигат стандарта и жилищата поскъпват и заплатите също и докога обаче е този омагьосан кръг в един момент ще свършат хората, апартаментите много и познайте какво ....

579

Светлана Йорданова

преди 4 години

Това е поредният розов филм, в който са се вкарали шайката "управляващи". Напротив, всички, които са избягали навън, избягали и от репресиите тук, в родната им страна", дори не им минава през мисълта да се връщат. Навярно, имат предвид наследници на някои от себеподобните си, например сина на К. Нинова, или на някой новобогаташ, като Н. Гигов.Да, ама на първата сина й, май няма намерение да се връща в БГ, а на втория - щерката може тука да ти се хили като *** всяка сутрин от екрана на БНТ.

578

до 609

преди 4 години

" 28 % ОТ АПАРТАМЕНТИТЕ В СОФИЯ СА НЕОБИТАЕМИ" - И какво ако са необитаеми ? По света всички апартаменти и къщи са пълни до тавана ли ? М ? Стига глупости . Изобщо като четете чужденците дето пишат , че България загивала - ами загива от 1300 години. :-) Като останалия свят.

577

Анонимен

преди 4 години

вярно е,един приятел се връща тия дни,най-вероятно ще обиколи роднините и приятелите за една седмица и после ще отиде в гърция на почивка за още една седмица,както направи миналата година,пък може и в турция да иде за разнообразие,ама не и тука,тука е само за на гости

576

ВИСША МАТЕМАТИКА

преди 4 години

ВЪВ ВСЕКА ГОДИНА ИМА ПО 1 /един/месец МАЙМЕСЕЦ В КОЙТО "ТОПЛОФИКАЦИЯ - СОФИЯ" ИСКА ДА ВИ ВИДИ РАДИАТОРИТЕ ВИ И ДА ОТЧЕТЕ ТОПЛОМЕРИТЕ.В СОФИЯ ИМА ОКОЛО 150000 ЗАКЛЮЧЕНИ АПАРТАМЕНТА В ГОЛЯМА ЧЕСТ С ОТКАЧЕНИ РАДИАТОРИ.ВИЕ ВИЖДАЛИ ЛИ СТЕ СПУКАН ЧУГУНЕН РАДИАТОР ОТ ЗАМРЪЗВАНЕ- А НАВОДНЕНИЕТО.ЗАБРАНО Е ОТКАЧАНЕКАК ИСКАТЕ 150 000 ДУШИ ОТ ЦЯЛ СВЕТ ДА СЕ ПОЯВЪТ В ТОЧЕН ДЕН И ЧАС ПО "ТОПЛОФИКАЦИОННА ПОВЕЛЯ" ЗА 10 МНУТНО ТОПЛОФИКАЦИОННО ПОСЕЩЕНИЕ.ТРЯБВАШЕ ДА МИНАТ 30 ГОДИНИ ЗА ДА "УВРАТ" НЯКОИ ГЛАВИ.

575

УРОК ПО СМЯТАНЕ

преди 4 години

ОФИЦИАЛНО ВЪВ ВЕСТНИЦИТЕ:" 28 % ОТ АПАРТАМЕНТИТЕ В СОФИЯ СА НЕОБИТАЕМИ"ЗНАЧИ ЗАКЛЮЧЕНИ .ЖВ ЕДИН ЕПАРТАМЕНТ ОБИТАВАТ СРЕДНО:МЪЖ,ЖЕНА,2 ДЕЦА = 4 ДУШИ.СОФИЯ ИМА ОФИЦИАЛНО 2 000 000 ЖИТЕЛИ.-ОТГОВАРЯЩО НА 500 000 АПАРТАМЕНТА28% ОТ 500 000 Е 140 000 АПАРТАМЕНТА - ТОВА ОЗНАЧАВА ЧЕ 560 000 СОФИЯНЦИ СА В ЧУЖБИНА.ДОБАВЕТЕ ЗАМИНАЛИТЕ МЛАДИ И СРЕДНО МЛАДИ-СИГУРНО ТОВА Е КЪМ 1 000 000 ДУШИ .В ОБИТАЕМИТЕ ЖИЛИЩА СА ГЛАВНО ВЪЗРАСТНИ ИЛИ В АПАРТАМЕНТИТЕ ПОД НАЕМ-ХОРА ОТ ДРУГИ МЕСТАТАКАВА Е РЕАЛНОСТА

574

42988

преди 4 години

Я, по-кротко с цифрите! Дори в предизборната кампания мария габриел съобщи, че през 2018 за първи път заповат да се връщат и са се върнали 18000! вие сега изкарахте, че от 2017 вече са дошли около 50000! Защо не направите сравение с броя на заминаващите? кои броите като завърнали се? Тази, които си идват за празниците или тези, които зради разрешителни от вскакъв характер се налага да си се приберат за известен период? Стига измислици! От това броят на младите в България не расте!

573

един

преди 4 години

И къде по-точно раборяти за колко пари ?