68

Анонимен

преди 4 години

Добре че някой от близките му го е видял че прави бомбета и го е изпял, иначе щеше да стане Макята си трака у върбалака. На този бомбажия Интелигент ли му казват вече. Толкова е Интелегентен че щеше да хвърчат части от човешки тела. Мислят ли си че този като го пуснат няма да взриви бомбета. Не само ще взриви но този път няма да може да го види никой когато ги прави и залага. Такива Интелегентни ги имахме през 90-те години. Гърмяха се като кучета.

67

1

преди 4 години

Всичко е измишльотина,само преди минути,Пловдивския съд, освободи момчето,понеже е било добро момче,то не бяха гръмки заглавия, ислямист,радикализирал се младеж,и още глупости,а момчето е добро,това са мотивите,за да бъде освободен ,от ареста,но нали трябва пушилка да има.

66

Анонимен

преди 4 години

"Момчето е много интелигентно, учи в елитна гимназия"Абе ако момчето е било интелигентно едва ли щяха да могат да го вербуват....

65

Анонимен

преди 4 години

Съществува ли такова момче изобщо? Всичко скрито- покрито, уж да не се навреди на момчето. Терористична заплаха "без лице". И разкрита ТОЧНО СЕГА. Нещо много ни затрупват със скандали и разкрития точно след позорния доклад на ЕС.Есента пак 1 момче, защото уж участвало в протестите чрез социалните мрежи, никой не се притесни за репутацията и психическото му състояние. Направо го показаха по медиите, ни лицето му скриха, ни името му скриха, ни дома му. За едното нищо го заклеймиха пред цяла Бг.

64

Анонимен

преди 4 години

Интересно, в детството ми имахме достъп до къде по внушителен арсенал от хим в-ва за бомбички и димки, ама никой не му идваше на ум, да се радикализира и да прави атентати.Иначе арсенала му е около нивото на футболна агитка. Любопитен е произхода на книжката на Български, както и знамето с арабски шрифт. Дали ги няма в е-бей.Много малко бг- мюсулмани четат арабица.И със сигурност по върховете на етническите формирования почти никой.

63

избирател

преди 4 години

Ха ха,някой сложи минус на 72-ри.Явно има и други,къде смятат правенето на бомби по добро занимание от гледането на порно.

62

Анонимен

преди 4 години

Няма ли кой терорист да се сети да се взриви в парламента,и терористите ни са като държавата,мани,мани!

61

Анонимен

преди 4 години

Добре, че не е взривил кмета в мезонета. Това щеше да бъде голяма загуба за евроатлантическа България.

60

Истината

преди 4 години

Истината днес е само тази:Гешев по корем отново лази!

59

Tumoр

преди 4 години

Няма да седне да гледа порно ами бомби ша ми прави...

58

Напиши Коментар:

преди 4 години

Не е никакво дете. На 16 иска да убива хора за измислена от психопати цел. Не знам, защо използвате думата "дете", за да предизвикате умиление у хората и състрадание. За да имаш идея в главата си, че ще убиеш невинни хора, то този е психопат го е обмислял хиляди часове. Това не е решение за една минута. Автора на статията, ако беше част от жертвите и тази бомба му откъсне крайник, когато умира по мъчителен начин, дали ще ползва пак снизхождение в статията си?

57

Владо

преди 4 години

Пуснали са го, че в понеделник е на училище. Какво толкова е станало!? Някакви си три бомби... деца, какво да ги правиш

56

Анонимен

преди 4 години

"Опитите да бъде снимано това дете, семейството му, училището му може да доведат до неприятен резултат. По случая нито службите за сигурност, нито прокуратурата ще коментират повече, заяви зам.-главният прокурор"Да, ясно. Въпросната акция е художествена измислица и PR за новият частен главен прокурор на Тиквата.

55

гневна

преди 4 години

Този Гешев Е КУ-КУ !

54

Анонимен

преди 4 години

"Няма да изпадам в подробности как се е запознал с вербовчика в интернет""По думите му от социалната мрежа ученикът е прехвърлен на чат, на Telegram. Най-масовият чат, който използва ИДИЛ, допълни още Гешев."Добре, че не изпадна в подробности, ***.

53

Анонимен

преди 4 години

Детето е от добро комунистическо семейство.Увлякло се е по тероризъм, като др. Коба, обрал Банката на Тбилиси!Тероризъм, Комунизъм----две сродни идеологии!!!!

52

Анонимен

преди 4 години

Много работят не се спират хващат ги престъпниците още преди да са помислили за престъпление! Само не разбирам защо измамите с майсторите на покриви които искат много пари от хората които са се вързали на евтиното им предложение не могат да ги хванат!

51

Панталеев

преди 4 години

Кой е сигнализирал на службите ни?

50

Анонимен

преди 4 години

" Момчето е много интелигентно, учи в елитна гимназия . Детето е било обект на многомесечна, може би дори годишна вербовка от "Ислямска държава". Било е открито и знаме на Ислямска държава". Няма да изпадам в подробности как се е запознал с вербовчика в интернет, пращани са му клипове, каза още зам.-главният прокурор." Умно па се хванало на ИД идиотиите.Значи не е било умно !

49

Анонимен

преди 4 години

От Идил казаха че към България нямат интерес !Това е фалшива и нагласена новина за Пиар