104

Европа бяла

преди 4 години

До PRAK MONY UDOM-Обожавам тракийски жени кестеняво чернокиси!!Северните жени също са супер!!!Ти не даваш пример за тип лица на жени Камбоджанки това че са високи добре но това не значи че са красиви.По принцип всички имат право на живо но без да се натрапват на другите!

103

до PRAK MONY

преди 4 години

стига лъга, най-красивите жени са шведките и холандките!

102

Анонимен

преди 4 години

за Америка не знам, но българите със сигурност са много зли и подли създания

101

Европа бяла

преди 4 години

До PRAK MONY UDOM-Какви европейци си търсили жени от Азия бе??От Азия си хващат жени само такива като теб!!Бългаерите по-вечето са тракийки и като цяло европейски тип жени!!Лошото е че много бг ромки се правят на българки но те се познават по *** венци!!!

100

Европа бяла

преди 4 години

До БЪЛГАРИН БУДИСТ-Уринирам на твойте камбоджански торове!!!!!!!!!!По-красивци от русите,кестеняви,чернокоси,сини,зелени,кафявооки жени няма никаде по света местата на който живеят най-красивите жени на света са източна Европа в това число и България,скандинавия,някои части на Германия и Холандия разбира се има и в Англия,Франция и северна Италия както и в Сащ и Канада-бялокожите Богини!!!!!!!!!!

99

Европа-бяла

преди 4 години

Европейските жени са най-красиви в това число истинските българки!!!Камбоджанските мети*и не стават за нищо!!!Мис свят не е еталон за красиви жени!!Мис свят е просто една измама и нищо по-вече!!Моника Белучи,Никол Кидман,Шарън Стоун,Диляна Попова,Жени Калканджиева,Катрин Кери Ланг(Брук Лоугън),това са красиви жени!!!!!Въж Български националистически фором красиви българки!!!

98

БЕДНОСТ ОТ ПРОСТОТИЯ

преди 4 години

ПРАЗНИ ПРИКАЗКИ !ЗА НАЧАЛО ДА СИ ПРЕБЕРАТ 400 000 СТУДЕНТИ ОТ АМЕРИКАНСКИТЕ УНИВЕРСИТЕТИНО НЕ ГИ ПРИБИРАТ ПОНЕЖЕ ТАМ СА ВЪРХНИТЕ ТЕХНОЛОГИИ.САМО БЪЛГАРИТЕ НЕ СА СХВАНАЛИ ЗАЩО ЕДНА ДЪРЖАВА Е ТОЛКОВА ПО БОГАТА КОЛКОТО ПОВЕЧЕ ВИСОКОКВАЛИФИЦИРАНИ 8ПЕЦИАЛИСТИ ИМАТОВА ГО ЗНАЕХА ПРЕДИ 1990 ГОДС ДЕПУТАТИ СТАНАЛИ ЗА 10 МЕСЕЦА ВИШИСТИ,С ПИЦАРИ И ПОЖАРНИКАРИ ЩЕ СМЕ ПРОСТИ = БЕДНИ.

97

Гледна точка

преди 4 години

Гледах филм за Китай по немската "sat 3" ...просто нямам думи!Какви градове, каква инфраструктура, малеее. Млади бизнесмени все около трийсете въртят бизнес навсякъде по света. Един такъв намери да внася моторно масло от Германия в Китай, прегърнал една туба вика:"Това е моето дете." Т.ест. имат съвсем различен подход към бизнеса. Но работят здраво и неуморно, а тук алкашите ги мързи горките, нищо не става от тях. Запознай се с китаец, да те научи на труд!!!

96

Свещен Гущер

преди 4 години

До PRAK MONY UDOMТцтцтц.....даже мюслитата не са толкова изперкали като теб...Явно при вас има криза за привличане на млади и заблудени души и са ти дали някоя жълта монета да пропагандираш агресивно....Но нали знаеш че така си отрязваш шанса си за прераждане? Просто отиваш под земята и ще се пържиш в казана с качествено камбоджанско олио за това че си изменил на православието

95

Анонимен

преди 4 години

Китай са леснини, защото контроклират цялата верига без потреблението, което е най лесната, част. Вместо да изнасяш за САЩ и с доларите да купуваш техните ДЦК.

94

Свещен Гущер

преди 4 години

Мдааа.....то будизма форматира яко мозъка до 0 гигабайта и ставаш послушен на изперкалите будисти увили се в червените чаршафи.....дето пеят несвързано и се крият в пещери и се съешават постигайки нирвана...

93

Анонимен

преди 4 години

Мда, ново поколение апаратчици се е навъдило в Китай. Старите комунисти измират. Тръмп добре е разбрал, за да ги нападне сега. Единственият шанс, също като плана Барбароса

92

До Будиста

преди 4 години

Даже и китайците мога да ги приема но Индия, Бангладеш и Пакистан не. Как са я управлявали тази територия англичаните просто не знам.

91

Анонимен

преди 4 години

КУКУ БУДАЛА, Ъ БУДИСТ

90

Анонимен

преди 4 години

Сега богатите китайци с дебелите сметки в УСА трябва да се изнесат от Китай, защото скоро ще им стане горещо като на вещиците в Англия преди.

89

Свещен Гущер

преди 4 години

Това доживях,да видя бивш доктор българин станал будист из джунглите.....ей това сектите са опасна работа.Даже ми е симпатичен онзи програмиста от австраляя......

88

Др. Ох

преди 4 години

Будиста, имаш ясни белези на вманячаване и силни комлекси.

87

Свещен Гущер

преди 4 години

До PRAK MONY UDOMСетих се ти си оня будиста Попов дето се изгуби из Камбоджа....разбирам те като те е ударила треската от комарите да лудееш тука....Е,носталгията те мъчи.Щом ти харесват влажните джунгли и намусените жълтурковци, окей...Оправяй се женорята там.Нали знаеш че там родителите си продават жените та след като се оженят за гламавци като теб,после тя да им праща паричките на родителите си,уж за черни дни...и все качват във фейса грозните физиономии и все късокраки прегърнали бабите си

86

До Будиста

преди 4 години

От азиатските нации признавам само корейците и японците.

85

Свещен Гущер

преди 4 години

До БЪЛГАРИН БУДИСТПак ли си взел тежките наркотицu? Мозъка ти ще се срине и ще оцелее само гръбначния стълб който ще дава команди със прекъсвания поради загубата на кораба-маuка