19

Грудю

преди 4 години

До АнонименОт какво да ме е страх ? Че от 1989 управляваха всякакви и нищо не се промени ли ?Който и да е все тая ама явно пак ще се говорят - милиарди и асфалт

18

Анонимен

преди 4 години

Не сме забравили как на парламентарните избори Да България и ДСБ се разделиха в последния момент и оставиха десните хора без представителство в Парламента.Същата сценка в годините я играха Костов и Н.Михайлова.Това обслужваше интересите на ГЕРБ и БСП и няма как да е ставало случайно.Така че Градска десница-да,но в никакъв случай от Костов и неговите производни,изпълняващи дълги години задачата да разцепват истинските десни и да служат за патерица на ГЕРБ,обратно на това което говорят

17

Генчо

преди 4 години

До АнонименЕ не съм тролпросто плюя по всички. Ей така профилактично влизам в някои български сайтове най-вече заради коментарите. Не съм нито български, нито европейски гражданин. Просто ми е смешно как мнозинството българи не са на ясно какви са тези избори .... ще оправят България както Бяреков и Джамбазки я оправиха с заплати по 8000?

16

Анонимен

преди 4 години

Това е от носталгия към СДС която същия тоя Радан Кънев разби. Пък сега гласуват за него.

15

Анонимен

преди 4 години

Този Кънев като управляваха заедно с ГЕРБ посочи най-смешните и корумпирани министри-д-р Москов и военният син земеделец,не му помня името.Когато се видя че са корумпирани и неадекватни,изведнъж се оказа че той не носи отговорност за тях и вдигна ръце.Смешници,бяха патерици на ГЕРБ в предния парламент,роля която сега се изпълнява от Патриотите

14

Анонимен

преди 4 години

Сега ще се напълни с *** - Генчо, Пенчо и пр. които да плюят срещу ДБ - мхого ги е страх да не дойдат на власт. Едно време костов изисти мутрите от улиците и още им държи влага!

13

Анонимен

преди 4 години

Нормално е всеки средно и високоинтелигентен човек да избере Демократична България. За нормалните хора е очевидно мафиотското съглашение между Герб, БСП и ДПС. Уж се карат, но Пеевски И Доган имат държавна охрана. На какво основание? Много просто - всички са си приятелчета и си делят държавната баница и гледат да не пускат друг да им пречи и особено Демократите. От тях най-много се страхуват защото ще въведат ред и законноста, т.е. някои хора ще влязат в затвора.

12

българин

преди 4 години

БРАВО !

11

Генчо

преди 4 години

Като ги гледам тези ДА демократи всичките юристи - неосъщеяствени адвокати начело с Радан ....Айде нема нужда

10

Лора

преди 4 години

До Анонимен 1Ти защо не се запиташ колко са например холандците, които живеят в чужбина? Ами много са, пък тяхната държава е уж една от най-добрите места за живеене. В училището на децата ми (извън Холандия) холандските деца са 30 %. Свободата на избор е това, което има значение, възможностоте за релаизация, свободното двиежние. Ето за това хората подкрепят Демократите и ГЕРБ.

9

Анонимен

преди 4 години

Надмощието на ДБ би означавало, че дясно мислещите хора, все повече не при познават Герб като дясна партия. Едва ли обаче е така. Някой пак се опитва да по размести пластовете. Въпросът е Кой. Уравнение с много неизвестни. За добро или лошо ще кажат"експертите". В България бол.

8

Лора

преди 4 години

Стискам плаци Тафров да влезе в ЕП. Умен, интелигентен дипломат от кариерата.

7

до 5

преди 4 години

По езика ще те познаем--червив, гнусен, невъзпитан и срамен.....Нищо ново, нищо конкретно--само лъжи и обиди---явно пеевски действа, боко тържествува, нинова кротува и всички заедно на доган козируват...

6

С немски паспорт

преди 4 години

Човек да се смее ли или да плаче ! Няма толкова безмозъчни хора на планетата от българите .

5

Антиседераст

преди 4 години

Никой незнае как е гласувано само "тези" дето броят гласовете и манипулират са в системата. Съмнявам се българите в чужбина да са без мозък та да гласуват за представителите на с ед ер ас тия та !

4

Анонимен

преди 4 години

Нормалните, работещи и образовани българи показаха, че искат Демократична България. Има надежда!

3

Корен от Тиква

преди 4 години

Нормално. Там не се купуват индо-племена.

2

Анонимен

преди 4 години

Как няма да харесват ДБ - нали те им биха шута за чужбина.

1

Анонимен

преди 4 години

Питам 22.16-те % в чужбина - като толкова харесвате ГЕРБ и те толкова добре управляват, защо сте навън? Ами върнете се, Бойко е премиер почти 10г.