6

Анонимен

преди 4 години

Значи трябва да се купува земя до Сливен и до Шумен за да са на първа линия.Бургас и Варна ще са под вода и ще бъдат атракции за разглеждане от водолази.

5

Книгата на Илай

преди 4 години

Това ни очаква - света ще стане като във филма. Огромни пусти територии, храната и питейната вода ще са лукс, за да ядем ще трябва да хванем някоя птица или ***.

4

Анонимен

преди 4 години

До бай ганюТова го слушах и преди 15 години, а 15 години минаха и нищо особено не се е случило, а според тогавашните прогнози, за тия години апокалипсисът трябваше вече да е започнал.

3

Анонимен

преди 4 години

Жалко, твърде бавно се повишава нивото на океаните. Като си купувах апартамента, планирах да е близо до морския плаж край София.

2

z-rock

преди 4 години

Това в "Топлофикация", се превежда: Застудяване с 15 градуса!!

1

бай ганю

преди 4 години

днешните ни проблеми ще изглеждат като джудже сравнени с това което предстои свързано с климатичните промени след около 10-15-20 год.най многоднешния преоритет като икономики и политически системи ще се обезсмислят пред предстоящите суши,наводнения,урагани,радиация и невъзможност да се произвежда храна на индустриално ниво както до сега,веднъж рухне ли растителността под влиянието на прекалено рязко и голямо изменение на температурите и сме обречени на огромни войни и глад