22

Милен Илиев Минков

преди 4 години

Международният- съд,...Вижда- зейнала- врата,...Дорй, във- шахта, без- решетка .....

21

Анонимен

преди 4 години

Либерализацията даде предимство на САЩ,либерализацията ще изгради империя във ЕС.Отечествата и народите са бита карта,дори Русия до 10 години ще поеме по този път ако не иска да се разпадне

20

Анонимен

преди 4 години

Тук е момента да поздравя православна Финладия ЗА ТОВА ,ЧЕ СЕ ОПЪЛЧИ НА РУСКИЯ БАШИБОЗУК,скъса рускоте окови и днес е модерна държава със водеща икономика във ЕС.

19

Анонимен

преди 4 години

След ВСВ най-голямата политическа перверзия е ИДИЛ.ЕС послуша лакеите на САЩ и се набута с бежанци.ЕС трябва да избере САЩ или Китай като избирайки САЩ се само-убива.

18

Запомнете едно,

преди 4 години

ще има мир и благоденствие за народите по света едва когато човечеството строши оковите и прекърши на две гръбнака на краваря-агресор. По-страшни дивaнета и мерзавци от тия историята не познава!

17

Анонимен

преди 4 години

До обективенПърво, трудът в Китай отдавна не е толкова евтин, във всеки случай е по-скъп отколкото у нас.Второ, американските заводи в Китай, не са шивачници в гаражи, дето можеш да ги преместиш за седмица, а гигантски заводи, преместването на които е на практика невъзможно, или по-точно - безкрайно нерентабилно.Трето, Китай разполага с милиони инженери, айти специалисти, учени, няма страна в света която дори да е близо в това отношение до тях, а това ще рече, че бъдещето е на Китай.

16

Шампанско за Всички

преди 4 години

Малко встрани от темата но само исках да поздравя Алина Кабаева и царя на Руската Империя по случай раждането на близнаците им. И то на 7 май, навръх годишнината от Победата. Да са живи и здрави новите престолонаследници !!!

15

Анонимен

преди 4 години

Като не купуват китайски стоки да си произведат американски и да си ги купуват.То афроамериканците и латиноамериканците са продуктивни като нашите роми на социални помощи.Затварянето на пазара е само-убийство.Ние ще продължим да купуваме китайски стоки, както целия ЕС.

14

Анонимен

преди 4 години

Шансовете на Китай са сведени до минимум а Русия е посмешище за големите икономики

13

Анонимен

преди 4 години

До обективенEвтиното производство идва от това че заплатите на работниците са ниски. Аз съм за това работниците в Китай да поискат европейско или американско заплащане.

12

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 9В Европа се ядат доста американски храни. Да припомним че най-продаваните бисквити в света са Американски - Орео.В Европа се произвеждат коли и е нормално не всички коли да са американски.

11

обективен

преди 4 години

Залагам на САЩ, щото в икономиката важен е платежоспособния пазар (а това са САЩ и ЕС), докато евтина работна ръка (китайския коз) може да се намери навсякъде по света, примери бол. Гарантирам, че веднага ще се намерят доста държави, мераклии да заменят Китай в производството на евтинийки. Отделно, че китайските резерви са в долари, а долара е подвластен на управлението в САЩ...

10

Анонимен

преди 4 години

Сега китайските стоки ще се увеличат на европейския пазар и на руския, а цените им може да паднат още малко.Идва време разделно, Европа и светът ще трябва да избират - глобалният модел на САЩ, в който избралите го ще са хранителна среда за САЩ, или руско-китайския глобален модел, който поне за сега се гради върху взаимноизгодно сътрудничество и търговия.Проблемът е, че ако САЩ останат без "съюзници" (хранителна среда), ще загинат, но те на кръста си носят ядрения пояс на камикадзе.

9

:)

преди 4 години

САЩ готвят въвеждане на мита за китайски стоки за още над 300 милиарда евро. Какъв ще бъде отговора на Китай? Партокрацията ще си продаде имотите в Калифорния и ще срине пазара??? Хахахаха!!! През 2008 DHL тръгна с голямата кошница да превзема пазара в САЩ. UPS и Fedex ги смляха за по-малко от година. Оттогава научих едно - не се е.вай със САЩ. Те са я измислили тази игра.

8

Анонимен

преди 4 години

Много наивници отказват да разберат, че Тръмп иска да разпадне ЕС и да задължи европейците да купуват и ядът американски стоки. Да убие европейската индустрия . В Европа да се карат американски коли, да се ядът американски храни. Американската администрация работи по разпадането на ЕС чрез подкрепа на центробежни сили, протести, партии, контролиран хаос. Китай и Русия са по-малкото зло за Европа. Събудете се, не сме 1980г. Между другото краварите са виновни и за световните войни и болшевизма.

7

Анонимен

преди 4 години

До българинВ Китай труда е ниско заплатен и това води до ниските цени което подкопава американската икономика и прецаква китайските работници.

6

Анонимен

преди 4 години

До АнонименИ ще измрем от глад, тук нищо не се произвежда.

5

Анонимен

преди 4 години

Ние българите трябва да увеличим митата на стоки от Германия.

4

Анонимен

преди 4 години

Ние българите трябва да увеличим митата на стоки от Германия.

3

Анонимен

преди 4 години

Нормално е американците да ритат като знаят че наближава.