62

Анонимен

преди 4 години

Глобалистите боравят с медийни средства с цел разпад на националните общества, срив на морала до тежки перверзии налагани чрез дълбокия интернет, в който всеки може да влезе през сайт за възрастни, невинни научни коментари за кани-бализъм вързани със сайт за възрастни, внос на обучени диверснти-бежанци и всичко това с цел атомизиране на обществото, налагане на страх и създаване на ъндърграунд, който да служи като хищник насочващ стадото.

61

РЕАЛНОСТТА

преди 4 години

Еврейските слуги обичат да говорят за тоталитарни режими, но мълчат пред факта, че сащисаните са държавата с най-много затворници като процент от населението и с най-много невинни по затворите, жертва на дивашката им правосъдна система. Мълчат за лагера Гуантанамо, наподоцяващ ГУЛАГ, където вкарват хора БЕЗ СЪД И ПРИСЪДА, неудобни на режима. Лос Анджелис е столица на бездомниците. Сащ и еврейските им господари разпалиха втората световна война. Сега работят по разпалването на нова!

60

до 76

преди 4 години

"не са агресивни" - нещо за Южно Китайски Море, Хонконг, където наскоро 130 000 излязоха по улиците и имаше дори бой в парламента заради Китайската комунистическа репресия, същото с Тайван. Икономическата война - цял свят спазва правилата на Световната Търговска Организация, Китай няма правило, което не е нарушила. Това всичко е нечувана форма на Агресия - в 21 век, няма нужда от Бомби и война за да водиш война!! Информацията и мисленето ти са на елементарно иповъръностно ниво...

59

РЕАЛНОСТТА

преди 4 години

До до 71 от другВремената на Мао са отдавна отминали, Китай сега е пазарна икономика и си има своите проблеми, КОИТО НЕ МЕ КАСАЯТ. Достатъчно ми е, че не са агресивни и не разпалват войни по света за разлика от юдео-американчетата. Няма друга държава в историята водила толкова много войни като САЩ за същия период от време. Като ще си говорим за история кажи нещо за индианците или за сегрегацията в Сащ до 60-те на 20в. или за кражбата на земите на палестинците за да се създаде изСрaел.

58

до 74

преди 4 години

не, Мао, не е бил "американска ***", но еврейска със сигурност, най-близкият съветник на Мао е Еврейн и това е исторически факт. всъщност под неговите съвети Мао избива десетки милиони китайци... също исторически факт.

57

до 71 от друг

преди 4 години

извинявай, но предпочитам Израел и Еврейте, на които изобщо не съм фен, пред Комунистите от Пекин, Избили 60 000 000 от Собственото си население по време на Културната Революция на Мао и в момента държащи няколко милиона политически затворници в Лагери. Еврейте и Израел избиват хора, но поне избиват враговете си, а не собственото си население. Комунистите от Пекин се интересуват само от себе си, не ги е грижа дори за другите Китайци. Това е Демонична система,даже и Сатаната завижда на Си Дзинпин

56

РЕАЛНОСТНО

преди 4 години

До антикомунягаШемет, твоите краварчета искат да разпаднат ЕС. Цял свят им е веновен за нещо. Има ли държава, която да не им е трън в очите? Изключваме господарите им от изСраел. Китай е по-малкото зло за ЕС. Китай не налага мита и не дестабилизира ЕС. Китай не съсипа света и не се държи като слон в стакларски магазин. По-добре китайска кражба на технологии отколкото краварски войни и безобразия. Краварчетата са най-големите ТОТАЛИТАРИСТИ. Добре дошъл в РЕАЛНОСТТА. Oфсъ.

55

Тръмп е Велик

преди 4 години

Роналд смаза комунистите от СССР и целият Източен Блок, Доналд първо ще смачка комунистите от Пекин, а след това и Сталинистите от Брюксел!! Да Живее Доналд, да се Слави Името му, най-достойният и справедлив лидер на Америка от десетилетия!

54

пр0р0к

преди 4 години

напрежението расте, Жълтите жилетки са ясен пример и Глабалистите ако трябва отново с реки кръв ще бъдат заличени веднъж и завинаги от лицето на Планетата. търпението е до време и ще дойде времето за 24 часа да се случи повече от предишните 100 години взети заедно - така избухва бомбата на натрупаното и задържано вътрешно социално напрежение.

53

Анонимен

преди 4 години

точно обратното САЩ е била добре при президенти с твърда ръка

52

Анонимен

преди 4 години

Тръмп политиката подпомага залеза на Америка.Търсенето на врагове е неблагодарна работа - това и комунистите го рабраха.

51

истината боли

преди 4 години

знаете ли как Китай ви праща продукт за 0.99 цента, защото през ООН цяла Европа и САЩ субсидират куриерските и пощенските им услуги, защото ги водят "развиваща се" държава. Та България като "развита" държава плаща на Китайските пощи през ООН, щото Китай е "развиваща се" държава с високоскоростни влакове из цялата страна построени с откраднати Японски и Немски на Сименс технологии. Цялата система на Глобализма е нелепа, в полза на страни като Китай и резултатите вече са видими - Европа е Африка.

50

РЕАЛНОСТТА

преди 4 години

Краварите са бита карта, разпада е неизбежен. Кармата ги застига. Няма как да запалиш света няколко пъти, да пуснеш две ядрени бомби над цивилни, да съсипеш цели континенти и региони като БИ, Южна Америка, Източна Европа, Южна Азия, Африка, и да ти се размине. Както е казала баба Ванга, жълтите ще доминират. Това ще бъде досатъчно унижение за арогантните американци, че няма да бъдат повече първа сила. Употребата на антидепресанти рязко ще се увеличи. Ще умре и мита за "изключителността" им.

49

Анонимен

преди 4 години

Да са живи и здрави освободителите ни от съветско иго американците. Долу китайците и техните приятелчета от Златната Орда населяващи територията наричана Русия.

48

Анонимен

преди 4 години

Либерализма е защитник номер едно за правата на човека,другото са глупости и губене на време във лъжи за просперитет и светло бъдеще

47

Анрешко

преди 4 години

Още малко, още малко и рубличките ми ще станат милиони долари. Усещам как скоро ще ударя кьоравото. Баба Ванга винаги излиза права, само трябва да изчакам малко. Четете РТ и няма да сгрешите.

46

Анонимен

преди 4 години

Китайците са затворени хора с притворени очи, зад които не можеш да прочетеш нищо!Ама нищо!

45

Анонимен

преди 4 години

Идва края на еднополюсния модел на света и ако САЩ се надяват да разпалят война - с униженията които разхвърлят... по-скоро е проява на американски хумор.

44

Анонимен

преди 4 години

е моя дълг е да мразя Русия и Турция ,ако българина не си мрази поробителите...

43

Долу Загниващия САЩ

преди 4 години

Виждам, че повечето коментатори тук вечер си лягат със "Капитала" от Карл Маркс. Китай имат 350 милиарда позитивен баланс от търговията със САЩ. За ЕС не знам точно но и там става въпрос за стотици милиарди. Да не говорим, че зависят от технологиите на Запада.