63

Християнин

преди 4 години

Гледам тв и отец Евгени бившият игумен каза, че му е фалшифициран подписа за договора и заема от настоящия игумен , ако това е вярно Господ ще ги накаже !

62

Анонимен

преди 4 години

Това може да се случи само при ГЕРБ!

61

Анонимен

преди 4 години

До АнонименОпс,дори още при княз Борис 1 и цар Симеон Велики(893-927 г.) сме имали патриаршия - Преславската патриаршия, тогава се създава и Плиско-Преславската книжовна школа.През 893 г. се провежда Преславския събор,организиран от княз Борис 1.

60

Продават се Мамо

преди 4 години

Дойде време и ,,жълтото еврейче'' да отвори чаршия.Не виждам кой друг.

59

Анонимен

преди 4 години

До АнонименИмали сме патриарси,още при цар Симеон Велики(893-927 г.),се съдава Българската екзархия,която при наследника му цар Петър 1 прераства в патриаршия,следва Българската патриаршия,Преславска патриаршия,Търновска патриаршия.По време на Османското владичество българите се намират под върховенството на Цариградската църква,но българската Охридска архиепископия,наричана също и патриаршия,си оспорва властта с Цариградската.1953г. и 1961г. е потвърден патриаршеския сан на българската църква

58

BGN

преди 4 години

Нашият подлизурко нали ще дарява средства за Нотр Дам

57

ШибиРиби

преди 4 години

Некой комунист атеист с банков кредит ще го купи за казино или бардак. Ще облекат Митьо Пищова в монашеско расо и ще продава кибапчита на бедните на входа. Корнелия ще продава свещи, а Румен Радев ще опипва млади послушници.

56

баба мара

преди 4 години

ами тя ренета инджова каза че следва манастир геит сега и парите за вероизповеданията следват къде са тези 10 милиона на мюфтииството

55

Тя май

преди 4 години

песента Продават се, мамо, белите манастири излезе пророческа ... за срам и ужас! До къде я докарахме?!

54

до идиоти!

преди 4 години

За огромно съжаление в Бг вече всичко е "възможно"!!!Вече никакви абсурдни и дори противоречащи си със закона действия на държавната и изпълнителната ни власт не биха могли да ме учудят!Ние живеем в държавата на Абсурда!!!!!!!!!!

53

Идиоти!

преди 4 години

Скапаняци, преди да пишете нещо, първо се информирайте! По закона за вероизповеданията, не може да се продава храм, независимо дали е християнски или мюсюлмански! Не търсете сензации, много сте жалки, на тъпите тролчета се надявате, те изобилстват в сайта ви!

52

ЗапознатOST

преди 4 години

Мракобесната про турски настроена партия Герб на режима Борисов, опростява дълговете на джамиите и продава манастири!

51

1

преди 4 години

До SHEFA,"великия"щом нареди,всичко се продава в България,утре,може и сградата на министерския съвет,да продадат,щом ще има тлъсти комисионни.

50

1

преди 4 години

Набожния асансьорчиков,може да го купи.

49

шматка

преди 4 години

Този който е писал статията си няма хабер какво се е случило........проекта за 800 хил кредита 300 хил а фирмата прибрала 42 млнКредита е НЕобезпечен а ще продават манастира....мани

48

Shark

преди 4 години

Ми то песента се казва кой ще го купи бия манастир - жълтото еврейче, чаршия да прави..........!!! То това неслучайно е изпято!

47

М, да ...

преди 4 години

330 000 лева---------------Колкото къща за гости? Евтиния! -:)) Срам! Позор сте ГЕРБ!

46

Интересно

преди 4 години

Ходила съм в този манастир преди година или две-все още имаше ремонтни дейности, но беше едно прекрасно тихо красиво местенце, много ми хареса. Направи ми впечатление информационна табела, на която пишеше, че манастира се реновира с цедри и благочестиви дарения от Цветан Василев. Каква точно схема е направена не знам, то малко ли схеми излязоха тези дни наяве, но дано се запази и стопанисва като манастир. Статията е зле написана-уж се продава, пък не подлежи на публично изпълнение...

45

Име

преди 4 години

Да се чудиш кого да "подкрепиш" - окралите банката, банката или "набожните"... И все пак е цинично.

44

Анонимен

преди 4 години

На евреите (лихварите) не им дреме за манастирите и за християните. Само парите ги интересуват.