95

Констатнин Велики

преди 4 години

развяли са знамето на Византийската империя! Пълно копие е Албанското знаме. Това са били Византийски земи много преди да дойдем Ние ПраБългарите. Сведенията са: Първо Траки- Пеласги към 2500 г пр.н.ера, после елини, Илирийци.Към 450г пр.Христа Древна Македония! Четете История. Албански племена се споменават чак 10 век от нова ера. Двуглавият орел е на Византия.

94

До 98

преди 4 години

Защото са сложили гигантска дамска превръзка на древна българска крепост, на един цар, който умира от мъка, виждайки страданията на народа си. Компренде?

93

Анонимен

преди 4 години

ЗАЩО ДА РЕАГИРА? ОХРИД ДА НЕ Е ПОД БЪЛГАРСКО ВЛАДИЧЕСТВО ИЛИ НА БГ ТЕРИТОРИЯ ??????????????????? САМО ТАМ НЕ СМЕ ОТРЕАГИРАЛИ ОЩЕ.....

92

До 95

преди 4 години

Степи пък и клони че и маймуни.да не забравяме че и ние сме тръгнали някъде от Азия,дали от пещерите на хиндокуш дали от афганистан и после сме развявали конски опашки

91

Бончев

преди 4 години

В различни периоди едни и същи места са били важни за различни народи.например скопие.там са били Рим Византия България бил е сръбска столица бил е център на албанското възраждане,бил е главен град на османска провинция.за балканския манталитет тия дивотии са нормални.в Скандинавия същите проблеми ги е имало преди 300 години между шведи норвежци и датчани.

90

Ю кортес

преди 4 години

Отново див провинциализъм и комплексарщина.по света има хиляди градове и селища които са обща културна наследственост на различни държави и народи.например адрианополис Одрин едирне или Месемврия Несебър и т.н.за пореден път доказваме че на балканите са най простите народи

89

Един от Северозапада

преди 4 години

Миленко ли беше тоя, дето строши мраморната плоча на нашите войничета, гинали по македонските чукари? Интересно, как ли е реагирал? Или е побягнал за вазелин, като е видял да се вее това знаме над Охрид, вазелин, за да го понесе по-безболезнено "присъединяването"?

88

Българка

преди 4 години

Моля, не познавам дядо ти и баща ти, но, моля- не си позволявай да наричаш моите ***... предварително благодаря за проявеното самосъзнание.

87

Анонимен

преди 4 години

А,не!Стига сме "реагирали", да се оправят сами!Първи признахме Македония!Оръжие им подарихме когато албанските косовари се опитаха да отхапят парче от Македония.Подкрепихме ги за членството им в ЕС и НАТО.Раздадохме им бг паспорти!А, в замяни ни хулят и рушат надгробните паметници на загиналите бг войници!?Баста!!!!!!Вече сами да си сърбат попарата която си надробиха!!!!!Ние първо да се справим с нашите си проблеми, че доста се понасъбраха!

86

Българка

преди 4 години

Кое те кара да мислиш, че не сме реагирали !? Стотици хиляди избити и репресирани българи на онази територия Ви се струва малко !?

85

Българин

преди 4 години

Много сте отворени бе, ама много. А като развяват на тая крепост 100 г. сръбски и югославски знамена, че накрая и вентилаторите, що не реагира ***?

84

Анонимен

преди 4 години

Какъв Алах им е дал на албанците тези земи Скендербег,като се е отрекъл от исляма и е бил съюзник на венецианците,а преди това ,винаги е бил васал на османците?Що да "герой"е?

83

Анонимен

преди 4 години

До веднага Защо руското,Русия е създадена през 13 век,а България е притежавала голяма част от Албания и Сърбия,заедно с Косово, от 9-10 век.Тъй като Византия не съществува,България има право,да претендира,че тези земи са нейни "културни територии".Само Косово е 300 години в пределите на България,също колкото и в сръбската,но преди Сърбия.Както и Южна Сърбия и Северна Македония...Северна Гърция,Румъния,Одринска Тракия.

82

веднага

преди 4 години

Да идат там българските патриоти и да развеят руското знаме. Ама да е два пъти по-голямо.

81

Та за Скандербег!

преди 4 години

....ПОВЕСТЬ О СКАНДЕРБЕГЕ, КНЯЖАТИ АЛБАНСКОМ - ДРЕВНЕРУССКАЯ ПОВЕСТЬ О НАРОДНОМ ГЕРОЕ АЛБАНИИ И ЕЕ ИСТОЧНИКИ Интересно отметить, что в списке Публичной библиотеки оказались даже выскобленными, очевидно, кем-то из читателей-сербов, отдельные слова, слишком уж противоречащие общей и довольно ощутимой просербской тенденциозности этого произведения. Так, например, выскоблено слово, указывающее на болгарское происхождение матери Скандербега .........

80

Анонимен

преди 4 години

България е притежавала земите на днешна Албания и Косово още в 9 нек.Тази провокация прилича по-скоро на сръбскоруска тъпотия,целяща да оспори договора между Северна Македония и България,както и Преспенският такъв.Наказанието на ноукият простакот Косово е твърде малко,трябва да получи повече,за назидания.

79

Анонимен

преди 4 години

По-голямата част от албанските земи са били в пределите на средновековна България.Както и Косово,което е било българско също 300 години,колкото и сръбско,но преди Сърбия,косовската територия е била в пределите на България.Византия не съществува,затова България има пълното право да претендира,че тези земи са в "културните й граници".Какъв Алах им е дал на албанците тези изконни,български територии,като Скендербег се е отрекъл от Алаха и се е съюзил с венецианците?

78

Анонимен

преди 4 години

Скендербег е живял през 15 век и се е стремил да бъде независим,тъй като винаги е бил васал на османците,или на венецианците,от които получава пари и помощ срещу турците.Скендербег се отрича от Алах и затова е низвергнат от турците,които си правят амулети от костите му,взети от катедралата Св.Никола в Лежа,където е погребан,след като е починал от малария.Какъв герой може да бъде той на мюсюлманска Албания,за която светът научи сравнително скоро.

77

Анонимен

преди 4 години

Севериния гъркомани станаха и от корените си се отрекоха .. да се оправят както им се харесва

76

Анонимен

преди 4 години

щото Самуил бил албанец та му дигнали знамето