13

iceblast88

преди 5 години

Еми то да говорим за това, че само данъкоплатците трябва да имат достъп до плащания от държавата е расизъм, да говорим за това, че няма как хора с 0 дена трудов стаж да изкарват цял живот на помощи и майчинството им да се плаща от нас и накрая да се пенсионират със същата пенсия като нас данъкоплатците с по 40г. трудов стаж е ксенофобия, да искаме върховенство на закона и това за убийство или кражба да се влиза в трудов лагер защото е отвратително жертвите и близките им да издържат престъпника е

12

Анонимен

преди 5 години

КЪДЕ Е БОЛЕН СИДЕРОВ ДА ГИ ОГЛАВИ ЗАЕДНО С КАРАКАЧАНОВ И ДЖАМБАЗКИ.

11

до 11

преди 5 години

Бегай да четеш астрологически хороскопи и да гледаш предавания с екстрасенси по кабеларките!

10

Жо

преди 5 години

ФАШИСТИТЕ и комунистите са човеконенавистни хора, които налагат с насилие и терор своята идеология. И фашистите, и комунистите са готови да убиват хора, само защото не мислят като тях.На 30 септември 1939 г. в град Брест фашисти и комунисти подписват "Договор за дружба" и си спретват общ военен парад, след като са превзели Полша от Запад и Изток. Така започва Втората световна война, като фашисти и комунисти с нечувана жестокост започват да окупират територии и държави.Четете историята!

9

Анонимен

преди 5 години

ПУТИН ВЪЗРАЖДА НАЦИОНАЛ СОЦИАЛИЗМА!!!!БЪЛГАРИЯ МУ Е ПРОВОДНИК!!!!!НАБЛЮДАВАЙТЕ НЕАДЕКВАТНОТО НИ ПРАВИТЕЛСТВО,КАК НЯМА ДА ПРЕДПРИЕМЕ НИКАКВИ МЕРКИ И ЩЕ ГО ПРИЕМЕ ЗА НОРМАЛНО ИНАЧЕ ОБАЧЕ,СМЕ СЪПРИЧАСТНИ КЪМ ЕВРЕЙТЕ ЩОМ ДОЙДЕ ДУМА ЗА СПАСЕНИЕТО НА ЕВРЕЙТЕ ПО ХИТЛЕРИСТКО ВРЕМЕ.КОМУНИСТИЧЕСКО ЛИЦЕМЕРИЕ !!!!

8

Анонимен

преди 5 години

Щом това е позицията на външно значи заставам на страната на крайнодесните, ако ги бяха похвалили щях да съм против крайнодесните.

7

ай сиктир

преди 5 години

Егати държавата външно, ако обичат да си гледат тяхната работа навън, а за тия би трЕбвало да говорят от вътрешното, но пък тях никакви ги няма.

6

Анонимен

преди 5 години

Тези от външно защо говорят с езика на омразата срeщу нас хората, ще защитаваме Европа както намерим за добре! Тези откъде им плащат, че са антиевропейци.

5

Анонимен

преди 5 години

Хитлер е бил национал-СОЦИАЛИСТ, а не десен.

4

Многозначително

преди 5 години

мълчание на Позитано 20 ! Защо ли? Ако това беше сборище за ИК да са оревали орталъка. Верно все по-малко ляво остава в тази партия.

3

Анонимен

преди 5 години

Правилно, но защо ви беше нужно цяло денонощие, за да реагирате на дипломатическо ниво? А правоохранително кога?

2

Анонимен

преди 5 години

На кой морал у нас, нека се изяснят първо. Все едно някой да каже аз осъждам тъмната материя, говорят много ама нищо не им се разбира. Калинки.

1

Анонимен

преди 5 години

Крайнодесните са последствието от толерастките политики. за кого работят тези за българите или за исляма?