60

истина!

преди 5 години

Украйна се управлява от олигарси като Потрошенко и Коломойски и фашистки организации като "Десен сектор"!

59

Анонимен

преди 5 години

най - богата на природни ресурси земя, 1/6 от сушата, а с най-бедно и мизерстващо население, и хипер, ултра мега богатиши-олигарси!е тва е империята на злото на новият хитлер!

58

Анонимен

преди 5 години

До 68не четеш внимателно - попитах за крим!Според проучването около 70% ще гласуват за Зеленски---да, защото повечето от тях са започнали "да обръщат палачинката" и да искат сторото, спокойно време в рамките на украйна.

57

Анонимен

преди 5 години

До 67ще проклинат деня на анексията , защото нищо не е подобрен живота им, а точно те са директно подложени на санкции и даже в интернет не могат да излязат без впн, защото от сайтовете ги блокират!в същото време ги наблъскаха с ракети , танкове и самолети и с това ги превърнаха в първа мишена за потенциален удар "пепелянките" от граф игнатиево!

56

Анонимен

преди 5 години

Според проучването около 70% ще гласуват за Зеленски и максимум 30% за ПраСенко!Това е наказателен вот за провежданата от ПраСенко политика на корупция и гражданска вайна в Ук.

55

Анонимен

преди 5 години

До 55Източна и Югоизточна Украйна рано или късно ще се върнат, където им е мястото............към Русия---а кой ти каза, че "там им е мястото" ? ти знаеш ли какво ще стане, ако сега, на окупираният крим, направиш проучване сред хората - дали искат да продължават да са анексирани, или си искат обратно ?

54

Анонимен

преди 5 години

До изкуфял пенционер 53Като ви врътне Путин кранчето ще видите. Ще носите втечнен газ с кофи от САЩ.---наборе, а ти лично - какво печелиш, когато хитлер не ти "врътва кранчето" на газчицата, която самият ти не ползваш? един кьорав лев влиза ли ти в джЕбчето от транзита?

53

Фалш

преди 5 години

Един хибриден материал.

52

Защо

преди 5 години

Защо журналистката не пусне успореден материал за мнението на украинците от централните, южните или източните части на страната? Така ще си направим по-обективни изводи за настроенията там. Така представени нещата са едностранчиви и необективни.

51

Анонимен

преди 5 години

рубладжиите нямат шанс в Украйна

50

Членска карта №7

преди 5 години

До СтрахилСтрахилчо, историята борави с по-дълги мерки... Примерно 100, 200 години за да каже, че нещо е окончателен факт! Това, че си споделил мокрите сънища е разбираемо, но само толкова!

49

Членска карта №7

преди 5 години

И какви пари са хвърлили за въоръжаване, като складовете им пращят по шевовете от съветско оръжие, а съвременното им го подхвърлят англосаксите, за да се бият с братята си! Икономиката им беше градена с дотации от съветски въглеводороди, крадена руска газ и високо самомнение.... Днес им остана само последното(поне за галичанци това важи)! Разделянето на Украйна ще стане факт един ден...

48

Анонимен

преди 5 години

Хвърлиха много пари за въоръжаване и дадоха жертви,след като " братята " влязоха с танковете като талибани и окупираха Донбас ,отнеха Крим с военен референдум!Грозно!Това е голяма териториална загуба,внезапно и възстановяването икономически не леко!Е започнаха и борба с корупцията ,но след толкова години срастване нищо не става бързо,за лесно също е несериозно!

47

за Украйна

преди 5 години

Украйна е само една пропаднала територия, полигон на буферната война на Запада с/у Русия!Failed state.............както казват американците!Няма надежда за Украйна.................Украйна се управлява от олигарси като Потрошенко и Коломойски и фашистки организации като "Десен сектор"!

46

Украина

преди 5 години

УКРАИНА Е МНОГО ДЕЛИКАТНА ТЕМА АКО САЩ И ТЪЙ НАРЕЧЕНА ЗАПАДНА ЕВРОПА КОЯТО НЕ Е НА ОТДЕЛЕН КОНТИНЕНТ А Е НА АЗИАТСКИЯ КОНТИНЕНТ АКО НЕ СЕ СПРЪТ СКОРО ЩЕ ГЛЕДАТЕ ВОЙНА В ЗАПАДНИЯ СВЯТ ИМА МНОГО ЗА ДЕЛЕНЕ И В РОМАНО ЕЗИЧНАТА ГРУПА САМО ГЛЕДАЙТЕ БЛЕЕЩИ.ВИЕ КОИТО СЕ СМЯТАТЕ ЗА МИСЛЕЩИ И ПОЧИТАТЕ МРЪСНИЯ КАПИТАЛИЗЪМ А СТЕ ГЛАДНИ И МИЗЕРНИ....ДОЛНИ РОБИ ОБГРИЖВАНИ ОТ РОБОВЛАДЕЛЦИ НАРИЧАНИ ОЩЕ "БИЗНЕСЪТ"

45

Анонимен

преди 5 години

Източна и Югоизточна Украйна рано или късно ще се върнат, където им е мястото............към Русия!!!

44

До 49

преди 5 години

50 години слушам това и все не става

43

изкуфял пенционер

преди 5 години

Като ви врътне Путин кранчето ще видите. Ще носите втечнен газ с кофи от САЩ.

42

Анонимен

преди 5 години

"Поел властта на вълната на проевропейския бунт в Киев през 2014 г., Порошенко скъса с Русия, сближи страната си със Запада, допринесе за създаването на православна църква, независима от Москва, и предприе поредица от реформи, които обаче не промениха по същество всекидневието на украинците."За което беше наказан на първи тур и ще бъде наказан на втори тур.

41

Анонимен

преди 5 години

От алкохолизъм и кръвосмешения , окраинските *** съвсем са изтрещели.Никакъв , ама никакъв шанс нямат американските гъзоблизци.