80

Анонимен

преди 5 години

алчни управници, доверчив и наивен народ....това е Украина днес. Индустрия на постсъветско ниво, армията съветско въоръжение демотивирана....

79

Анонимен

преди 5 години

Донецк се договори със Сирия да изнася на там металургичната си продукция и цемент, които ще са нужни в огромни количества за възстановяването на Сирия. Имат осигурен пазар и в Латинска Америка. Имат и ресурси и работна ръка и енергия. А украйна запада икономически и политически. Скоро изтока ще е по - могъщ от Киев и в момента, в който украинчетата гъкнат ще бъдат превзети от Новорусия. Това е основната причина Русия още да не е присъединила източните територии на Украйна.

78

Анонимен

преди 5 години

Запасите на Украйна от горива и ресурси ще започнат да се изчерпват след 2 месеца и точно за жътвата ще са изчерпани. Руснаците взеха мерки за беларуския износ към Украйна и нещата там ще се закучат сериозно.Путин компенсира Беларус като им подари Украинския пазар на горива, но изисква от тях цените да бъдат високи. Ако не са и Беларус гори. Тоест Путин и Лукашенко се споразумяха беларусите да източват Украйна като дойна крава ;))) Нищо и никой не може вече да спаси Украйна...

77

Анонимен

преди 5 години

Последните дни на властването си Порошенко доутрепа Украйна - въведе нови санкции срещу Русия и в отговор ще си купува суровините и енергоресурсите от някъде другаде, а първо - няма изградени мощности и инфраструктура за това, второ, ще е на доста по - сериозна цена. В резултат се очаква дефицит на горива и енергия, чиито цени ще скочат поне 2 пъти. На Зеленски ще му е много трудно. На практика той ще понесе основния удар от действията на Порошенко още първите 2 години на управлението си.

76

Анонимен

преди 5 години

Украйна щеше вече да се е разпаднала, ако Киев не финансираше мързеливите непроизводствени западни територии с произведеното ит Крим и източните територии. Сега вече няма от къде да ги финансира и там започнаха центробежни сили. Унгария раздаде унгарски паспорти отдавна там, Полша няма да гъкне от страх пред Русия и САЩ, но много си иска парченце. Изтока вече не е украински и никога няма да стане такъв. По - скоро Киев ще стане периферия на Донецк и Луганск.

75

Анонимен

преди 5 години

Когото и да изберат това ще съсипе Украйна. Влезе ли веднъж "демокрацията" няма спасение...

74

все тая

преди 5 години

Дори смешника да дойде на власт в Украйна, положението в Русия ще си остане все така лошо.

73

ognyanz

преди 5 години

Ако изберат пак Порошенко да се сърдят на себе си. Мир в Източна Украйна няма да има и ще продължат да обедняват. А от запад ще ги залъгват с обещания, но ще извличат за себе си евтината им работна ръка.

72

Анонимен

преди 5 години

Ти пенсьонери от село, са едно към едно с връстниците си от Русия, за които е важно ,да се провежда националистическа политика ,пък Путиновата мафия нека ги краде колкото си иска!Чугунени глави,възпитавани при комунизма!

71

Анонимен

преди 5 години

Краден Текст от сайта на БТА

70

Iozeff

преди 5 години

Важното е че порошенко си отива а след него и бойко! Тогава ще дойдат по-добри времена за България!

69

Анонимен

преди 5 години

До 76 АнонименНо ти скъпи ми Гейнчо се държиш мъжки на сороската амбразура като матросов

68

до кога

преди 5 години

До кога ще ни занимавате с тая пропаднала фашистка територия ?

67

Анонимен

преди 5 години

Патриотизмът?!? бил надделявал над нещо си....Абе вие, преписвачите на пропагандни статии от западната пропаганда луди ли сте, или само на такива се преструвате?Украйна е готова да се раздели на 3 части, които взаимно не се понасят, вие пишете глупости тука за някакъв патриотизъм. Освен ако не наричате така фашизма в Украйна

66

Анонимен

преди 5 години

Русофилите ни горките не издържат :)) безпомощно плюнчене както винаги :)

65

Анонимен

преди 5 години

До 73От кога говориш от името на Полша?

64

Анонимен

преди 5 години

А как гласува българите в Южна Украйна на първия тур :Региона с компактно българско население попада в 2 избирателни района - 142-ри и 143-ти.В 142-ри избирателен район на първия тур на изборите с 35 % печели ... Юрий Бойко (представен ни като проруски кандидат). Втори е Зеленски - 33,9 %. Порошенко има само 8,8 % от гласовете на българската общност.Още по-интересни са резултатите в 143-ти избирателен район. На първия тур Юрий Бойко е с цели 36,5 %. Втори отново е Зеленски - 34,5 %. Порошенко има жалките 6,7 % от гласовете на българите там.

63

Анонимен

преди 5 години

Полша си иска териториите, които някои наричат Западна Украйна. Заграбени са от Сталин след войната.Унгария също си иска Закарпатиетко, дори раздаде унгарски паспорти на населението там.Източна Украйна (Левобережна) е рускоговоряща.

62

Weiss

преди 5 години

До ЗащоМи защото не е никаква журналистка,а превеждаща чужди материали с правилна идейна насоченост машинописка.

61

пецата

преди 5 години

Украина се управлява от сащ, виктория нуланд го каза на пресконференция открито " ние вложихме 5 млрд долара за революцията на майдана " , повишаващи цени, ниски заплати , младите бягат, на коя страна прилича това , на Бг, защото американската чума ни яде вече 30г, ще ни оставят чак тогава когато сме напълно занулени, затова бягайте в чужбина но никога не се връщайте и не пращайте пари в Бг защото те заминават за американския дълг