25

Анонимен

преди 3 месеца

Радев да каже защо е бил назначил любовницата си Деса на две заплати в повереното му ведомство,преди АБВ да го изберат за кандидат президент.А после ги заряза и се врътна при БСП-какво му обещаха те?

24

Анонимен

преди 3 месеца

В ГРОБ има само един свободомислещ и това е Тиквата

23

Анонимен

преди 3 месеца

До от Г.ДР.

Забрави за външно, Там ако не си член на ГЕРБ, нямаш шанс и по-добре емигрирай. ГЕРБ винаги ще намерят как да те прецакат.

22

Анонимен

преди 3 месеца

Кажете на ушкото че жена му армейската кобила се е скарала с този и затова си е обрал крушите от президентството.

21

ДртПрч

преди 3 месеца

Абе свободомислещи комунисти има ли бе?

20

Оффффф!

преди 3 месеца

Иво Христов е роден на 8.10.1970 г. в Истанбул в семейството на Христо Петков Христов и Любка Христова. Баща му е кадрови офицер във военното разузнаване РУМНО, а в момента, когато се ражда синът му Иво, той е на работа в Генералното консулство на НРБ в Истанбул като вицеконсул, отговарящ по културните въпроси.

През 2016 г. ръководи политическата и комуникационната стратегия на кампанията на Румен Радев за президент. От януари 2017 г. е началник на кабинета на президента Румен Радев.

Комунист

19

от Г.ДР.

преди 3 месеца

заминава на дебела заплата в Брюксел. Просто е, като тях и желанията им.

Това, уважаеми дами и господа, са едни обикновени тунеядци, меркантилни кариеристи, нерешителни, лабилни и с поглед към собственото им битуване, Никога отвъд, никога във ваш интерес.

Чакате президенска партия, която да пречупи статуквото, ами ще има да почакате…

Георги Дренчев

18

от Г.ДР.

преди 3 месеца

Съгласен съм с Иван Кръстев, който твърди, че влизането на Иво Христов в листата на БСП приключва идеята за президенска партия. Не мога да проумея, как непрекъснато на едни семпли кариеристи им се приписват някакви качества, които се очакват от името на институциите, в които работят и представляват!

Не разбрахте ли, че Радев е решил жилищния си и финансов проблем, влизайки на Дондуков и ще прекара мандата си в нищоправене и екскурзиил балкантурист. Неговият човек Иво Христов, поради факта, че няма да мине цедката на Външно при Борисов и да отиде да гледа възвишено в някое посолство, заминав

17

Анонимен

преди 3 месеца

В БСП има доста по-способни хора от Христов. Йончева също е доста некадърна и беше уволнена няклоко пъти от журналистка, депутатка, съветничка, Станишев само в чужбина го избират, но от разни турци и араби в ПЕС, защото иска бежанци в ЕС.

16

:)))

преди 3 месеца

Деса изгони първо Елена Йончева от президенството,ред беше на Иво Христов.Сега тя ще пише речите на преЦедента. Дотук със свободомислието, започва сЛободомислието. Още по-голям смях ще пада.

15

ШибиРиби

преди 3 месеца

Каза зеленото чорапче отпи глътка сливова и замези с парче маркуч

14

Анонимен

преди 3 месеца

Тоя Иво не беше ли най-известния руски агент в БГ?

13

Анонимен

преди 3 месеца

Всеки човек от улицата иска да е свободен но на практика става роб на политиците и на банките. Няма конкурс за тази длъжност а се спуска Иво.

12

пешев

преди 3 месеца

Радев,Радев,Радев,ако ти и твоите съветници,които са ти и началници сте свободомислещи хора,жална и майчица на България.

11

БОГАТ И КРАСИВ ГУЩЕР

преди 3 месеца

Още малко....остават ни 50 години всички kомунета да се преселят в отвъдното.....ще има доста работа за дяволите да ги пекат в казаните с катран. Ще ядат доста бой и ще гледат тъжно зад решетките заключени в килиите в дълбоките пещери.И дните ще им се точат монотонно.....докато от време на време надзирателите влачат поредния нeщаcтен kомyняга по коридорите за краката към казаните наблюдаван от тъжните очи на неговите съкилийници през решетките....

10

Стратег

преди 3 месеца

Сега разбрахте ли, електорални единици? Сър Гей Стани Шеф не е свободомислещ кандидат за евродупетат! И така ли е? Така е! Той иска да усмири разбеснялата се Корнелия, играе го мъж, ухахахахахахахаха, хохохохохо

9

Анонимен

преди 3 месеца

иво христов трябва да виси обесен до руското посолство

8

Анонимен

преди 3 месеца

Иво Христов е най - компрометираният кандидат за топло европейско кресло след Йончева!

7

Анонимен

преди 3 месеца

Иво Христов е най - компрометираният кандидат за топло европейско кресло след Курнела!

6

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен 1
Сигурно жена му.