110

Анонимен

преди 5 години

Ама Герб предпочитат теб , а не Нинова ,така ,че не знам дали на теб не ти е в кръвта дали ще е с ДПС или с Герб ,важно да си в далаверата !

109

Анонимен

преди 5 години

Като Иво Христов замине за Брюксел, кой ще му пише речите на президента? Кой ще го надзирава?Изпускате го, Нинова. Как ще го командвате? През Москва ли?

108

За жалост

преди 5 години

Тук е прав! Въпреки всички имотни афери на гербаджиите, то па защо сега се сетиха, а не преди...? Освен твърд електорат, кой ще гласува за тия посмещища? А и трябва да се обяснява, преференцията не е същия номер от листата! Нали уж интелигентни, грамотни хора гласуват за тях?

107

Анонимен

преди 5 години

Колко години дремеше в Европарламента и ядеше черен хайвер

106

Анонимен

преди 5 години

Нинова обрече БСП на провал на изборите. Яко мирише на "уговорен" мач с цел ГЕРБ да спечелят.Като водач на опозицията направила ли е нещо смислено и адекватно през последните години? Моля, някой да ми припомни някои нейни полезни дела/действия като опозиция!

105

Анонимен

преди 5 години

Работата на Сергея в ЕС е слаба, Може да се пробва в някоя комунистическа партия но е съмнително че ще го приемат даже за обикновен член след провалите с плоския данък и истанбулската далавера. Там не прощават подобни предателства.

104

ХА-ХА-ХА !!!

преди 5 години

Много здраве на Станишев !Листата на БСП е чудесна БЪЛГАРСКА листа,за разлика от тази на ГЕРБ, в която между първите 5 има 3 небългарски имена.

103

Анонимен

преди 5 години

Станишев няма място повече за дупетат. Бил е 3-4 пъти и ще се пенсионира в ПЕС. Нинова също няма място. Проблем е Златева която вече е била няколко пъти.

102

Анонимен

преди 5 години

Разтуряй *** на БКП или БСП все тая. Това не е нормална партия , а мутренска организация. Няма какво да ги коментираш , от 1944 г. до днес те убиват и грабят народа на България. Анатема.

101

Край

преди 5 години

На кого ни оставяш станишко - стой си в България да ни управляваш. Ще се научиш. Купи си две магарета /по 200 лв. са/ Кипи си една купа сено и почни да се учиш да им разделяш сеното. До 5-6 години ще станеш Политик.

100

БСП

преди 5 години

е по дефиниция работническо- селска партия! Работници няма , селяни няма! Явно тоя 1 млн. не са нито работнци, нито селяни, а остатъци от номенклатурата! Соца имаше добре платена социална база- партийни работници, военни, милиционери, доносници... 1 млн. става!

99

Анонимен

преди 5 години

Защо този сайт не отрази разкритата имотна далавера на зам. министъра Манолев, а ни занимава с глупости?!?! И тук цензурата е яка!

98

Шеф Манчев

преди 5 години

Сам си си виновен,Станишев! Ако беше я прибрал,сега щеше да дрънка тенджерите в кухнята, а ти да си караш втори мандат... Ама така става, като не слушаш народния лаф - "Роди ме мамо проста,аз сама ще се изруся"

97

Анонимен

преди 5 години

Милиончева е първа в листата на сливенския!

96

Анонимен

преди 5 години

Нинова няма намерение да спечели изборите. Тя изобщо няма други намерения, освен от време на време някой неадекватен вот на недоверие или подписка за оставката на някой бушон. Сякаш има договорка с някого- да стои встрани от властта.

95

Виновно е

преди 5 години

международното положение!

94

!!!

преди 5 години

Креслива журналистка, бивш патрЕот и двама от "Клуба на Независимия президент"... Мале, какъв Топ 4!

93

Анонимен

преди 5 години

Затова Ц.Ц е сигурен, че ГЕРБ ще спечелят изборите. Нинова ще им ги подари.

92

Интересно

преди 5 години

след провала на всяко комунистическо управление , кой е виновен? Американци, евреи, турци, еврогейове, латиноси, ***...ами то така се случи, да не сме виновни ние!

91

Размисли....

преди 5 години

До Анонимен 87ТЯ, ако успее "да разцепи България от ЕС." то във всеки град,, село и паланка ще и направят паметник!!!п.п. Бягай си вземи сребърниците,че скоро ще свърши мандрата....