178

до 202

преди 5 години

Безродник ... и ромите Тошо ги вкарваше с катуни от Югославия и Румъния....и сега ви "берат"Безродник - преди 89 - всички бяхме ви раята на ЦКСъщите роби останахте в БългарияИ робовладелците ... с червения билет!

177

малко ви е

преди 5 години

каквото сеете такова жънете, то с тарикатлък и празно дърдорене нищо не става

176

Анонимен

преди 5 години

Русофилите намаляват.

175

до 199

преди 5 години

В България - са българи!Вие "славяните" останахте "огризките на окупаторите болшевики"*** ... лакеи... комунистически noдлоги...Мен ли питаш - безроднико....или милионите дето ви теглиха майната ... и се махнаха

174

11111111

преди 5 години

Народа заслужава съдбата си.То само с далавери,кражби и мързелуване не става.Чакате да дойдат пак руснаците и да спасят държавата.Ами чакайте:)))

173

Анонимен

преди 5 години

Да не би някой да ви е виновен,сами се трепете.

172

Анонимен

преди 5 години

"Румънците и българите - най-зле платените работници в ЕС"---------------Това остава след ***....*** спокойно има и Венецуела , Северна Корея и Куба!Вие копаете дъното ...

171

до бай Иван

преди 5 години

Шумкарските внучета - маат минусите !Как да ми е жал за такава държава?

170

Анонимен

преди 5 години

Продължавайте да си избирате пребоядисаните комунисти....а ние "предателите" на запад - ще ви гледаме сеира!Не остава много ... и ще ви довършат .... със заплати...пенсии...здравеопазване ... и изтървани роми!

169

Наблюдател

преди 5 години

ДА бяхе казали каква е диманиката по етноси, че да ни се съвсем проясни картината. Щото няма толкова лошо че населението намалява, ама лошото е, че един раков сегмент неудържимо расте и никой не си прави труд да го спре.

168

бай Иван

преди 5 години

Комунист където се появи ,следва тотална разруха.Първите терористи са пак комунисти( взривът в църквата "Света Неделя" с 200 жертви и още толкова осакатени).Хиляди са убити и осакатени от бой след 1944 година.В момента червеният геноцит е в друга форма,ограбвайки народа ,младите бягат из чужбина от червената мафия!

167

V

преди 5 години

Ако ЕС и герб искат кетапа да определя човека ,а не труда и опита то тогава трябва да има съдебен контрол над всички кетапи .Където двете страни да се срещат .Идеите на четвъртия райх че има висши същества и кетапа за принадлежност трябва да се дава без никакъв съдебен контрол за да се решава нечия съдба от властта не е добра идея .Според мен Хитлер щеше да построи по добра Европа от ЕС . Проблема е че медала има две страни ,а при кетапите едната страна няма право на справедлив процес ;)

166

Другарки засраметесе

преди 5 години

С ВИНЕТУтата и МАГАРЕШКИте къpлежи на чело , българина едва диша.

165

Анонимен

преди 5 години

500 години - турците не окрададоха трудолюбивия българин ... както комуниста за 45!

164

Анонимен

преди 5 години

През турско българите са имали "за какво да се борят и останат"....След комунистическо - осъмнаха npocяците на Европа!Факт!

163

Анонимен

преди 5 години

Един народ веднъж създаден не може да бъде унищожен . Колко много врагове имаме ние българите . Да се чуди човек Защо ?

162

Анонимен

преди 5 години

Даже и по турско....българите са имали имоти...стока...жълтициСлед комунистите ... и троскот не расте!Само роми ... и червени олигарси!

161

до 172

преди 5 години

"Прехода прогони българите."--------------Вие червените прошляци - никога няма да осъзнете, че не Прехода го прогони...а това което остана след вас - 45 години!Кой бяга от хубаво?Крадци бяхте ... крадци си останахте!Много ви здраве от чужбина!

160

ДИВАК

преди 5 години

защо да раждат българите , да ги разкъсват кучетата ли , да ги бият малцинственият етнос или или да бъдат ограбвани от комунисти в "нова премяна " ?!

159

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 176Само ги публикуват, но отдавна са заети.