198

анонимен

преди 5 години

в европа през 200 м. безплатни кухни, помощи, безплатни здравни, безплатни жилища, ток, дрехи и др. и др. помощ от държавата. бг е мъртва от толко десетилетия че вс. са свикнали и никой не търси държава.

197

КО НЕ

преди 5 години

важното е че кафетата по витошка са пълни и батки и каки невсекъде и всеки ИМА СОБСТВЕН БИЗНЕС и шеф на вселената си ...

196

Албанеца

преди 5 години

В Албания има повече развитие от ГЕРБаджийската България!

195

Албанеца

преди 5 години

Карай бе под 7 млн.Нали Бойко е жив здрав ,за кво са му неверници!Апартаменти нали има!

194

Бай Хуй

преди 5 години

Интересно. От една страна по всички статистически показатели България е много хубаво място за живот. Даже в някои отношения - по-хубаво от Западна Европа. Ако не вярвате - питайте премиера. От друга страна някак си така и народът не иска да го разбере това нещо- колко хубаво живее. Парадокс! Онзи професор, дето знае всичко и дъщеря му е нагласена да "работи" в РВД срещу няколко хилки месечно с на Ц.Цачева мъжа, та затова е доста умерен в приказките си срещу властта, трябва да ни отвори очите

193

Щирлиц

преди 5 години

Уведомихте ли Ейвис Боулън,нали тя ни искаше 5 000 000!?

192

анонимен

преди 5 години

7 милиона др. път няма повече от 4 с малцинствата...

191

Моля - моля

преди 5 години

Има много погрешно възприятие, че по-добър стандарт означава повече деца. Точно обратното! Например в Япония (1,41 коеф. на фертилност), Китай (1,24!!!), Америка, Западна Европа показателите са далеч под 2.1 /за сравнение в България е около 1,6/. С повишаването качество на живота пада броя на децата - погледнете в Индия например статистиките как се срутват всяка година. Големият въпрос е може ли този тренд да бъде обърнат и засега нямаме отговор. Надеждата е може би само намалена емиграция.

190

Анонимен

преди 5 години

Че ние нация ли сме Тикво продължавай в същия дух

189

Анонимен

преди 5 години

срам и позор мухобойко

188

Анонимен

преди 5 години

Терминал 2 е спасението , чакахте 30 год. - колко още ще чакате и дали ще дочакате изобщо

187

sofeto

преди 5 години

Това е добре, значи има надежда!!!

186

Баба от село

преди 5 години

Ей, хора! Не се ли задавихте вече с тая гнусна помия ,дето бълвате на всеки ред.Ако така продължаваме, няма да остане нито народ , нито държава.Хващайте се на работа, че само с чатене мнооого гладни ще ходите.

185

дедо ви

преди 5 години

След като вече 30 години няма държава и законите работят само за най-бедните,логичен е резултата. Даже ми е чудно че още съществуваме!

184

Анонимен

преди 5 години

Браво Тикво продължавай в същия дух

183

Анонимен

преди 5 години

абе важното е да мразим имигранти и роми !

182

до славянин

преди 5 години

Абе....комуниста....виж си коментарите!Минуси безбройУмора нямате позитанските тролoвe eй!

181

до 206

преди 5 години

Безроден червен ***....сега трябва да работиш - та да ядеш...Дедо ти вече не може да краде от мандрите и да ви носи!

180

Анонимен

преди 5 години

Русофилите-комунисти развратиха народа, като го отучи да работи защото му отне мотивацията.Отне му имотите и го набута го в панелките, където вегетираше до оскотяване.После направиха безкръвен преврат, а екпроприраното го приватизираха и отново народа остана с пръст в устата.

179

Анонимен

преди 5 години

Спрете това парно в София !!! Заливат ни с някакви "социални програми и грижи" за социален просперитет, еколгия и енергийна ефективност по медии. Имаме социален министър, министър по екология и енергетика и няма сред тях поне един с акъл на бозайник да врътне едно кранче на парното. И един милион ще станем скоро.