15

Стратег

преди 5 години

В България, с понятието "битов инцидент" МВР покрива огромното напрежение в страната и несъстоятелността на управляващият й елит. Многобройните сблъсъци между етноса и българите през годините, откак СДС направи от тях важни за политиката субекти, не са преставали! Това говори не за "битови инциденти", а за етническа война, чиито сражения са с различен интензитет. Разбира се,е дно сражение в тази война спечелено или не, не носи полза, ако политически правилно, не се употреби;)))

14

ОТ Герб

преди 5 години

Ромите са европейски демократи и добри хора,а българите са комунисти и лоши! Както виждате усилено работиме по тоя въпрос.Остана още малко европейци ми драги роми и комунистите вече няма да ги има!

13

Анонимен

преди 5 години

На тоя БХК ли му е спонсор?Каква загриженост,каква любов струи от думите му към ромите.Ми те не желаят да се интегрират искат да живеят като гангстери, искат да пилят гумите на бмв-то да кълчат кючеци да въргалят айшета и касандри в креватите после ако могат да убият или пребият някой най-добре. Тоа приказва за ходене на училище и плащане на данъци сметки и после да ходели на работа.

12

ПОЛИТИЦИТЕ

преди 5 години

вместо да спрат да дават пари на Ц за избори, да им плащат "безплатния" ток, вода и детски за 10-12 деца в гетата да си правят сметката, че хората не са толкова наивни, та да мислят, че това е само по себе си. А за детски градини пари няма..Като ви конфискуват накрая апартаментите ще се построят доста детски градини

11

Анонимен

преди 5 години

Жандармериятя била там да пази реда и спокойствието! Бъх ти наглостта! Там е да пази властта на Дончев, да не би да се срине от справедливия гняв! При първото задържане са освободени без обвинение! Бе, момчета се сбили там малко, съвсем нормално!!! Аллоууу! Искам тях и техните деца и внуци някоя банда да търкала по същия начин на работното им място и нека е лека закачка!

10

Анонимен

преди 5 години

Абе колкото и да се напъвате псевдопатриотите европарламент няма да видите

9

Анонимен

преди 5 години

Знаем ги ние тези "провокатори", и цяла България ги знае. Тези простодушни, нискообразовани момчета с качулки и с маски, които си мислят, че като счупят една-две глави, ще решат грамадния проблем, тях не ги закачайте. Те са само едни пионки в ръцете на онези, за които да им счупиш главата е твърде меко наказание.

8

Анонимен

преди 5 години

Повечето инциденти са битови.Обаче правната институция прави разлика между етносите.Тази разлика натрупа много напрежение през годините.Тук е ключето от килера.Институцията.

7

ДОБРЕ ДОШЛО ЗА ГЕРБ

преди 5 години

за да отклонят вниманието от АПАРТАМЕНТГЕЙТ. Така, че винаги търсете КОЙ има интерес от това разни псево национаистически групи с маски и сопи да се изживяват като борци срещу Ц. престъпност. Много добре се знае, че футболните агитки се използват както за разпространение на наркотици, така и като бъдещи шпиц команди както стана в УКРАЙНА. С пари на олигарси и чисти бандити се захранват тези ***

6

Анонимен

преди 5 години

Управляващите сами говорят, че е етнически проблем, защото така им изнася! Демек - Вижте, врага подбужда народа да въстава и да сее омраза! И се надяват етноса да оцени грижите им за неговия рахат на избори!

5

Веско

преди 5 години

Ами хората остават с впечатление, че "етническия мир" означава едни да тормозят други безнаказано. Направете така, че да има усещане за справедливост и ВСЕКИ да го е страх да наруши закона!

4

Анонимен

преди 5 години

Битов инцидент разбира се, гледай от едно пререждане на опашката, какви бели стават. Образования, кротък, ерудиран и търпелив електорат на банкянския еднокнижник е жертва. На тези скротумни *** и експерти трябва да им е ясно, че границата е премината и ще става все по зле.

3

Анонимен

преди 5 години

Пропагандната машина на ГРОБ в действие.Обяснения с стил "Не ме гледай какво правя ами слушай какво ти говоря".ЗАКРИВАЙ!!!

2

баба мара

преди 5 години

30 години анархия купуване на гласове толериране на определени групи уж заетническия мир това са резултатите полицията защо не варди българите поселата ами се мотае по градовете

1

етнически турчин

преди 5 години

На Българина все някой му е виновен