35

Анонимен

преди 5 години

На Борисов обясненията бяха смешни и жалки по медиите... Хвали ромите, че било вътрешна миграция и те търсели работа и работили по градовете като Габрово и други. Да се чуди човек как ги защитава толкова много и нагло извърта фактите, и говори лъжи, нямащи реално покритие в живота... Отвратително!

34

Анонимен

преди 5 години

Строител съм, работя и с роми, и с турци, и с помаци. Моето впечатление е, че ромите са доста проблемни. Повече от 100 от тях са минали през бригадата, от тях само с 4-*** си заслужаваше да се работи. Двамата се запиляха някъде към Италия, а другите двама и сега ги викаме отвреме на време, защото не че са велики майстори, но са нормални хора и работят. Това е извода за БХК, НПО, социолозите и всичколозите: между 2% и 4% от този етнос става за нещо. Всичко друго е.....леле-мале!

33

Анонимен

преди 5 години

Да! Лошо няма ;)

32

Ха-ха

преди 5 години

До Анонимен 36Този е черен бе!

31

Анонимен

преди 5 години

Според мен може в часовете по музика да се вмъкне песента на Logic- Black Spiderman.Тя ще подейства възпитателно на хората и мисля, че рапъра би предоставил песента ако от Мон го помолят.

30

Анонимен

преди 5 години

Русе, Казанлък, Сливен, Пловдив, Войводиново, Асеновград и така до безкрай....Значи българите имат само задължения да плащат и да търпят, а роми и управляващи да издевателстват над тях.... Каква е тази извратена логика и политика, какви са тези беззакония и привилегии на едни безполезници и вредители, които се гаврят с народа всеки ден?!

29

До г-н Чолаков

преди 5 години

Г-н Чолаков, очевидно имате някакъв не малък интерес, за да приравнявате безчинствата, наглостта, своеволията и чувството на безнаказаност на ромското "малцинство" с *** битов скандал. Проверете първо какво означава битов скандал- определено не описва терора на ромеите над българското население последните години. Хората не реагират така защото всеки ден кумшии се бият, а защото им писна да защитавате енди , живеещи на гърба на нормалния човек!!!

28

Анонимен

преди 5 години

На тази държава и трябва президент като Барак Обама.

27

Анонимен

преди 5 години

Етническо е толерирането им от страна на властта! Никой няма против, дори обичаме всички, които вършат добри дела - като щангиста Божидар Андреев! А това тук е криминална проява, неглижирана от Дончевци, за да не се вдига шум и да трупат електорат!

26

Орландовци

преди 5 години

До Анонимен 23. Нещо не ви разбирам коментара. Какво разбирате, че ромите трябва да се борят за права ? Имат право на образование, на гласуване, на работа, на здравни услуги, на един куп социални надбавки и помощи, участват в политиката какво други права им трябват освен тези ? Вие нима си мислите, че българите не се борят за правата си всеки ден ? Нима си мислите, че ние получаваме всичко наготово ? Проблемът не е в липсата на права, а в липсата на задължения !

25

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 29Сред тълпата протестиращи има провокатори.

24

Кафе с Ром

преди 5 години

Етническият конфликт е разпален отдавна! За жалост ние сме пасивната страна, черните ни братя ни подлагат на геноцид, но ние нямаме възможност да се защитим, тъй като тези на които също плащаме заплатите с нашите данъци, силно ги пазят.

23

Анонимен

преди 5 години

Кротките и съвестни роми, които не вършат престъпления не са проблем, ако живеят с постоянни регистрации, трудят се и си плащат сметките, малко са обаче такива. Проблемите ги създават онези, които вилнеят безнаказано, крадат, бият и се занимават с престъпления и на които властта дава привелигии и ги учи на мързел като им плащат помощи и давст пари по време на избори.

22

Анонимен

преди 5 години

Мерките за спиране на етническите сблъсаци са всеки ден да има мачове във всеки бг град.

21

Анонимен

преди 5 години

Демек, когато роми бият българин, е битов скандал. А когато българина търси възмездие, става етническа провокация.

20

Анонимен

преди 5 години

Напредналите държави са такива, защото в пътя си към демокрация по кина, магазини, автобуси, басейни и заведения е имало красив надпис - ,,Само за бели!" Факт! Тоя Христо Николов от ,,Саворе" - лъскавия ром, веднъж се оплакваше от дискриминация - Не бил допуснат с тайфата си от сопственика на басейна! Ами, нали ако ви пусне в басейна, останалите ще се разбягат и няма да стъпят там докато не приключи периода на естествена дезинфекция!

19

Орландовци

преди 5 години

Значи етническото напрежение си е налице от години, няма нужда от някакво фалшиво раздухване ! Ако беше станал бой между българи вероятно пострадалите щяха да заведат дело и щеше да има присъди. Тук говорим за лица, които са рецидивисти и полицията ги пуска без никакви обвинения. Ако се направи реална проверка, ще се установи, че един куп лица от този етнос са с множество престъпления, но са на свобода и безчинстват, обаче важно е да няма етническо напрежение, нали ?

18

Анонимен

преди 5 години

Аз съм за това рамите да имат равни права с българите.В момента ромите трябва да се борят за права.Група националисти ходят по ромските къщи и почват и бият ромите.Като сте толкова смели и големи мъже, защо не помогнахте на продавача в магазина.

17

Анонимен

преди 5 години

Вчера ГЕРБ и Томислав Дончев положиха всякакви усилия да лъжат отново, че побойниците щели да си понесат наказанията и че било само усещане за несправедливост...Не, не е усещане при толкова много побоища, кражби и дори убийства от техния гален електорат и хората с право са гневни и не вярват на лъжите на политици!!!

16

Анонимен

преди 5 години

Много провокативно заглавие на материала!!!! Значи трима *** влизат в магазин и бият продавача! Не са купували, не са плащали, не са им искали пари! Бият! Това що е? Кой е провокаторът? И какво беше възмездието-една нощ престой в полициятя /с порцион/. И отново на свобода -за следващо волеизлияние. Какво следва да се очаква след като държавата не решава, че трябва да възмезди поведението им? Някой трябва да възмезди публично поведението им! Кой е провокаторът?