110

Така де

преди 5 години

85% го подкрепяли?! Така е. 85% от джендърите са зад него. Браво на Нинова! Смела и умна жена.

109

Розата

преди 5 години

Най-Големите Опортюнисти са в ГРОБ,ДРАГИ писачи.Добре че са Неорганизирана Престъпна Група,щото ако бяха Организирани СВЯТ ЩЕШЕ ДА НИ СЕ ЗАВИЕ!

108

Гнус и отврат

преди 5 години

Станишевците и първановците ги видяхме. Дружки на най-големият про.стак, който някога е управлявал България, а именно, водачът на крадливата глутница-ГЕРБ. Успех на Нинова и Йончева!

107

Анонимен

преди 5 години

Както Путин в Русия така и Нинова в България доказват, че социализмът е една химера за която напразно си дадохме младините. Някои на сила, други с ентузиазъм но резултатът е един. Днес сме бедни, подритнати и напъно обезверени.

106

Анонимен

преди 5 години

До Ха-ха 85Много добре знам какво означаза опортюнист в съвременния му смисъл, но считам че най-лошата комбинация е да си опортюнист и да се опитваш да внушаваш на хората че си социалист. Това унищожава истинската социалистическа идея в България.

105

Анонимен

преди 5 години

Станишев цоциалиста - демократ? Демокрадец - да! Непрекъсната реве за социална справедливост, а наложи най-грабителския данък - десятъка и доказано помогна за ограбването на най-бедните в България! Станишев доунищожи и българското образование заедно със седенкаджиите, а после предаде надеждите с избора на главния седенкар за министър-председател. Станишев, с какви очи се пишеш социалист? Баща ти се обръща в гроба бе, ренегат!

104

Анонимен

преди 5 години

Крайно време е станиШЕФ да работи това за което е учил,а не да политиканства.И предеседателското място в ПЕС си го купи с откраднати от България пари.

103

Борисов трепери

преди 5 години

Много станишевци и първановци пишат тук, но хората подкрепят Нинова и Йончева.

102

ГЕРБ=КРАЖБА

преди 5 години

Йончева и Нинова, две смели жени срещу отцепниците и самозабравилите се номенклатури. Две с смели жени срещу герберастките крадци и прос.таци.

101

Я па я..!

преди 5 години

До Ха-ха 85 Не знам Корделка дали е опортюнист , но няма да гласувам за Йончева.

100

До "потресения

преди 5 години

А Йончева, Жаблянов, Техноимпексова, Миков, Станишев и онзи плешив мундьо?

99

Потресен

преди 5 години

Кой ще вкара крадливата шайка на мутрогьона Борисов в затвора?! Само Нинова, заедно с Румен Радев. Дерзай Корнелия! Народът е с теб, а Пеевски е със Станишев.

98

До тъпанарка 99

преди 5 години

Не си мислете че крадлата Йончева с господарката си Техноимпексова ще победят на които и да е избори. Народът все още не е чак толкова опростял като теб че да върне на власт тези безпожници и българоубийци.

97

до 90

преди 5 години

...Станишев е емблематична фигура...затова как цял живот си живееш прекрасно и пребогато като партиен функционер без никаква полза за обществото.

96

Войникът

преди 5 години

Нинова не цепи никаква басма на про.стака Борисов, а Станишев е мека Марийка. Дори не е ходил войник. Бил е връзкар.

95

Мръсници

преди 5 години

Нинова се опълчи на джендърската конвенция. Пияндето Миков и джендъра Станишев работят срещу БСП.

94

С Нинова - напред!

преди 5 години

Всички сме за Йончева. Тя вади кирливите ризи на крадците-ГЕРБ, а Станишев се крие зад Пеевски.

93

Я па ти..

преди 5 години

До Анонимен 87 Пепел ти на устата.Не се ли насити на БСП ?

92

Така е ..

преди 5 години

Само с белезници могат да ме закарат да гласувам за Йончева. Грозна жена с грозна душа.Майката на Станишев с майчино чувство веднага я разбра що за стока е и и духна под опашката.

91

Браво на Нинова!

преди 5 години

Пеевски=Станишев=Миков. Станишев ни има за глу.паци и късопаметни. С назначаването на дебелия толуп в ДАНС, хората излязоха на улицата и го отнесе Орешарски.