130

Борисов съм

преди 5 години

Видя ли Станишев и се сещам за Тома Биков. голяма прилика.

129

КТБ

преди 5 години

Върнете ни париците!

128

gogo

преди 5 години

а кой набута бсп в тройната коалиция,рана която никога няма да зарасне.

127

офшорното Ленче

преди 5 години

И *** се е запътила след офшорното Ленче към сливенския затвор. Така Голямата лъжа (***) и Малката лъжа(Ел.Йончева) ще бъдат пак заедно и двете ще делят една килия в Сливенския!

126

без думи

преди 5 години

Грозната Стара Мома оглави евролистата на БСП.Ако я пратят в ЕС нищо чудно да ни изгонят от там.После ще станем като Сирия.

125

спасяват Ел.Йончева

преди 5 години

Бсп предлагат Ел.Йончева за евродепутат за да я спасят от затвор, защото тя е обвинена за пране на огромна сума от КТБ чрез нейна офшорна фирма. Същата Ел.Йончева твърди, че се бори с корупцията...Смях...

124

До съвет

преди 5 години

Ама да не ти се налага да пътуваш до UK с тези съвети, кой на кого е обиден всъщност? Станишев или ти на него, че те е уредил въпреки безхаберие?

123

Съвет

преди 5 години

Станишев, ако си мъж, пожелай успех на Нинова и Йончева и не се прави на обиден. С такива изказвания отдалечаваш нормалните българи от левицата.

122

Big little lies

преди 5 години

Нинова и русото Ленче са такъв отбор, че никак US или UK education не им помага. Особено пък на Нинова.Сори и жалко за усилията! Много сориА Борисов гледа само турски сапунки от 2013 година, то какво друго с тоя Ердоган освен турски сериали? Ама нали са много близки с Камерън, за това урежда UK вън пък турски сериал нон стоп. А без визи не от Борисов, а от Станишев. Perfect!!!!!!!

121

Скрий се някъде

преди 5 години

Станишев, Станишев, ще се сещаме за теб, когато интервюират Борисов и Пеевски от затвора.

120

1441

преди 5 години

Що мълчите?Да не би чичо Цвък да ви сложи сливи в устата?Много ще има да мълчите в близко време,ама много.!!! ИМА още неща дето тепърва ще излизат на светло.

119

1441

преди 5 години

Сега разбрахте ли защо беше убита Виктория от Русе?!Защото Биволът е разполагал с цялата информация за Апартаментгейт и тя е щяла да я огласи.Защо не си отговорите на въпроса:Защо цялата държавна машина беше в Русе?За да се скрие Нещо Голямо,Но истината винаги излиза НАЯВЕ. СПИТЕ ЛИ,ДРАГИ ЗРИГЕЛИ?!

118

Ограбен народ

преди 5 години

Крадливите герберасти начело с Борисов, трябва да бъдат съдени. Затвор за крадците, управлявали последните десет години. Това са очакванията от Нинова на всички нормални българи.

117

Анонимен

преди 5 години

Какви джендърите бори Нинова, маани се на Радев с русото Ленче

116

Анонимен

преди 5 години

Jolena..., набутала се първо при Радев, после при Никова, а ***, та не се трае. Тва само в БСП може да се случи, като изключим мутричката Борисов

115

Панталей Партизанина

преди 5 години

Г-н Станишев е един много мъдър но умен човек който веднага забелязва високото напрежение! Защото хората са объркани когато не слушат словата на Г-н Станишев, Г-н Радев и Г-жа Нинова. Затуй в джоба на всеки член трябва да има БСП наръчник който да напомня на честния и справедлив член, кое е още по-честно и справедливо! Защото Г-н Станишев е посветил цялата си енергия и скромен живот на справедливостта и грижата за бедните.

114

Розата

преди 5 години

До Тролчетата на Професора от Вършец: Качиха ли ви на шейната американските братя,качиха ви.Айде сега правете Молитвени закуски да не ви качи НАРОДА НА ВЛАКА ЗА БЕЛЕНЕ!

113

Успех!

преди 5 години

Народът вярва на Нинова и Йончева, а пишещите срещу тях са отцепници, нагаждащи и блюдолизци на Борисов и крадливото му обкръжение.

112

Розата

преди 5 години

Най-големият Проблем на Гробарите е,ЧЕ НЯМАТ ОБРАЗОВАНИЕТО И КУЛТУРАТА,която имат Йончева и Станишев.Какъв ви е проблема,нали Баце ви каза че той е *** и вие сте Прости.Ами да е чел БАЦЕ,Да не е лапал мухи.Кой му е крив,че е ***?!

111

ПЕНКО

преди 5 години

" БОРДЖИЯ " В Бее-Сии-Пи !?!?