21

Анонимен

преди 5 години

До ХмБас ловя,че няма нищо общо с християните.

20

Хм

преди 5 години

Ние си коментираме ,но не знаем цялата истина. Името на града в който се случва всичко е Chistchurch / Християнска църква/. Иска ми се да изключа религиозна причина ,защото християните на убиваме, за да попаднем с девици в рая ,но според мен има някаква връзка. Пътуването из Европа на убиеца също. Той сам ще се защитава и предполагам ще разберем защо е направил такова ужасно нещо.

19

postradal pasi

преди 5 години

Stratfor 16.03.2019 в 20:51 Ето кои управлява НОВА ЗЕЛАНДИЯMинистьр председателката на НОВА ЗЕЛАНДИЯДжасинда Ардньр родена в семеиството на МОРМОНИМОРМОНИТЕ са сектантско движение с юдеомасонски теологични разбирания ,МОРМОНСВОТО е секта изцяло 100% под контрола на ЦРУбащата на НОВОЗЕЛАНДСКАТА премиерка ДАВИД РОСС АРДНЬР е висшо ченге мормон с 40 год опит в Полицията и криминалните разследвания и щатен агент на ЦРУ и МИ5 а щерка му Джасинда е работела за англииския премиер ТОНИ БЛЕЬР висш член на масонска ур -ложа HATOR PENTALPHA URLodge кьдето членове са лобистите на ВОЕННО ПРО

18

Ахмет

преди 5 години

Народе, пишете не врели и некипели.ТЕРОРИЗМЪТ СИ Е ТЕРОРИЗЪМ НЕЗАВИСИМО КОЙ ГО ПРАВИ, НЯМА МЮСЛЮМАНИ НЯМА ХРИСТИЯНИ НЯМА БУДИСТИ НЯМА КАТОЛИЦИ КАКВОТО И ДА Е ТЕРОРИЗМЪТ СИ ОСТАВА ТЕРОРИЗЪМ И ВИНАГИ УМИРАТ НЕВИННИ ХОРА ?Разликата е ,че когато се извършва от МЮСЛЮМАНИ е тероризъм а от другите религии извърши ли се. Е умопомрачение Аз лично осъждам всякакъв вид тероризъм

17

един

преди 5 години

до 4 Делиорманне се чуди на жестокоста която е направил , учуди се от твоята вяра колко жестокости направиха , колко кланета по телевизията излъчваха колко атентати направиха по света , там се чуди що за вяра е !

16

Щирлиц

преди 5 години

До сРазсъждавай върху по-лесни за теб въпроси.

15

муспи

преди 5 години

Предлагам, в Петък един камион с пехотни мини да се вкара на заден ход в джамията пред халите, и от халите дистанционно да се взриви. Още по добре в синагогата зад халите или в коя да е йешива.

14

Факт

преди 5 години

Там, където има джамии, пък било то и в Нова Зеландия, винаги има убийства, кръв, насилие и много, много смърт! Вън исляма от земите на християните! Да си стоят в 48-те ислямски дупки, които наричат "страни"!

13

Бисер Великов

преди 5 години

Първо зашо не написахте че е джамия .......и тогава да се коментира ...........?

12

Анонимен

преди 5 години

отвратителна постъпка, но ще става все по-зле. насилието ражда насилие. това е може би вторият подобен случай, но в обратната ситуация на ислямисти, избили молещи се християни в църква, случаите са стотици. дано някой не се сети да 'наваксва'.

11

Анонимен

преди 5 години

Когато френските атеисти ги изпозастреляха те простиха на ислямска държава .А да видите сега тия ислямисти как ще реагират .

10

Анонимен

преди 5 години

В Япония нема такова нещо,самурая е самурай и пази корените си

9

ми,

преди 5 години

Ответен удар.Какво си мислят мюсюлманите като нахлуват в християнски земи?

8

Анонимен

преди 5 години

Да не стане някоя излагация, че по коментарите прозира леко неразбиране на географията - Нова Зеландия не е в Западна Европа

7

Анонимен

преди 5 години

И в NZ им е писнало от нарастващата популация мюслюмани.

6

Анонимен

преди 5 години

Криво право границите трябва да се затворят и никакви мюсюлмани да не влизат в християнския свят. Ако работата се успокои след няколко години тогава да се мисли по въпроса. Сега нещата са на ръба на граждански войни в Западна Европа.

5

с

преди 5 години

Като гледам половината надписи по пълнителите на стрелеца са свързани с България - Фружин, битка при Булаир, Шипка 1877, странна работа. Да не се окаже българин накрая?

4

Делиорман

преди 5 години

Това е неописуема болка за нас мюсюлманите.Това престъпление не може да извършван от един човек-колко жалък трябва да си,колко религиозно,душевно трябва да си изпаднал за да извършваш такава жестокост.

3

Факт

преди 5 години

Стените спасяват живот!И всеки трябва да е от правилната страна,според разбиранията си!Нека изметем Соросовия либерализъм,Светът може и да е разделен,но по-мирен!Всяка жаба да си знае гьола!

2

ами

преди 5 години

Друго ли очакваха тези,които напълниха и съсипаха Европа........това е началото.....