86

Нане

преди 5 години

Въобще не е нужно БСП да идва на власт!Важното е ГЕРБ да падне!НЕ ВАЖНО АЗ СА СЪМ ДОБРЕ, ВАЖНО Е ВУТЕ ДА Е ЗЛЕ! - МАРГИНАЛИ!!

85

Ха-ха

преди 5 години

До АнонименВъобще не е нужно БСП да идва на власт!Важното е ГЕРБ да падне!

84

Хм

преди 5 години

Напускането на парламента е част от политическата игра и не е единичен случай.И СДС, и ГЕРБ са го правили.Морално е обаче да не се получават възнаграждения за това време или да се получават в рамките на процента на одобряващите напускането данъкоплатци(което не може да се отчете легитимно).По-лесно е друго-напусналите да получават възнаграждение пропорционално на получените гласове от партията им.Обаче няма да е справедливо.

83

Анонимен

преди 5 години

*** бсп няма да види власт

82

Анонимен

преди 5 години

ГРОБ ке падне

81

До 86

преди 5 години

Загубиха моя глас.

80

Анонимен

преди 5 години

До Гледна точка Никога не си блестял с ум и умствен капацитет, и го доказваш с простотиите които пишеш. Не Путин а хората им се повръща от ГЕРБ и ненавиждат тази антиБългарска партия. Ти за кои алкаши горориш за американските слуги като тебе и цялата Герберска пасмина ? Всички проекти които можеха да носят пари на държавата бяха спряни от американските узурпатори с тяхните лакеи от ГЕРБ. Стана ли ти ясно ве изкривена Гледна точка.

79

Факт

преди 5 години

До Гледна точкаКакво са загубили ГЕРБ ли?Ами заради последните про.стотии е дълбоко разколебан периферния електорат,който е придърпан от няколкото десни партии под предлог,че ГЕРБ е проевропейска партия.Ако десните имат акъл-ще се обединят и ще си приберат хората!Ама де у тях акъл....Хеле у Рада Дълбоката.

78

Гледна точка

преди 5 години

Депутатите нямат друга работа, освен парламента, за това са ги избрали!Моментално да им спрат всички възнаграждения!Народа като е пpocт, плаща депутатски командировки по лов и риболов! Ха ха ха

77

Анонимен

преди 5 години

ГЕРБ ще си изкарат целия мандат и ще получат от народа още един мандат. Др. Марешки си го каза, нещо се притеснява от проверките на бензиностанциите му . Явно не е много читава работата му . Така, че другарите от БСП да не се точат за избори.

76

Факт

преди 5 години

До БГНяма да има национални избори през май.Не и преди да мине преброяването на дивите зайци-евроизборите.Може би наесен.

75

анонимен

преди 5 години

Цвъки с нова тактика плаща по 1000лв. надник на депутат който се върне в парламента. Ще има и бонуси.

74

Гледна точка

преди 5 години

Агонията на ГЕРБ е брутална.За 2 седмици загубиха толкова много.Какво са загубили, би ли У'точнил?

73

Ха-ха

преди 5 години

Положението на ГЕРБ се клати много сериозно и всеки гледа да отмъкне нещо за себе си.Естествено,ДПС са в най-добра позиция,ама не вярвам гербаджиите да не съзнават колко убийствена за тях ще е такава коалиция-направо ще ги изличи,като СДС и НДСВ.Затова се мъчат да я скрият,ама не става.

72

Гледна точка

преди 5 години

Кой бръсне Марешки за пет стотинки?Путин настисна бутона и една подир една взеха да напускат парламента.БСП за власт на всичко е готова, дори да пренебрегне националните интереси. Алкашите във форума не веднъж са го казали-обичам Русия, повече от България!!

71

Анонимен

преди 5 години

Веселин льо Пен е поръчков политик. Получил е поръчка и действа!

70

Менто

преди 5 години

За пари!

69

ОПА

преди 5 години

БОКО ВЕЧЕ ТОТАЛНО Е ИЗОЛИРАН--УПРАВЛЯВА С ТУРЦИТЕ--ПРОПАДНАЛ Е ОТ ВСЯКЪДЕ--ЦЕЦО ХВЪРЧИ ПО ПАРЛАМЕНТА ДА СЪРА ДЕПУТАТИ---ХПРОПАДЛЯЦИ-МАХАЙТЕ СЕ БЕ...ПУСНЕТЕ КОКАЛА...

68

Има два пътя

преди 5 години

Единия е по който движим сега --другия остър завой на изток -падаме на колене пред джудиста и му викаме извинявай аман заман сбъркахме идвай и помагай дай газ пари бомби атомна централа и тръгмаме с тебе ....че няма оправия тук . ДА живее Мадуро ! До сегато където и с който да сме вървяли накрая народа все беден и не си харесва живота ,мечтае и бяга от страната , а онези от горе наяждане нямат роят се размножават се и няма спиране.

67

Анонимен

преди 5 години

Според мен а и не само, Парламентът е нелегитимен и компрометиран! Оставка и нови избори!