32

Върбан Прасков

преди 5 години

Ффф остата вътре вътре сух целия неумит на тез дърти пенсии дето избират подобни шисофрении за гледане

31

Защо

преди 5 години

журналистите не разучат КОЙ склщчва договори за ТУРСКИ филми и ЗАЩО?? Безкрайни сериали "Отмъщение', и др., които приличат на аржентински, бразилски, които гледахме по време на социализма..Престанах да гледам тв.Какво е нивото на КУЛТУРАТА, на когото сключва договорите? Цели' ЗАТЪПЯВАНЕ на нацията???

30

Анонимен

преди 5 години

До :D 10Е, и какво като имаме ориенталски вкус??? От едно известно време започва да ми харесва това, защото се оказва, че тук сме МНОГО ПО-ИСТИНСКИ и всичките ни и скърби и радости са ЕСТЕСТВЕННИ И ДУШЕВНИ! А на ония там, зад голямата локва, СА НАПЪЛНО ФАЛШИВИ!! Имам чувството, че и душата им е фалшива, както "холивудските" им изкуствени зъби и усмивки, фалшивите лица, изкривени след пластика, силиконовите бюстове и "форми"...имам чувството и че мозъците им са със силикон! Те са човешки позор

29

Анонимен

преди 5 години

Сериалите явно са насочени към определена аудитория, която все още наричаме малцинство, а те от поне 10-15 години вече са мнозинство в България. Остава неясно защо телевизиите се наричат български, след като предаванията им не са насочени към българите...

28

Анонимен

преди 5 години

Кой ли остана да гледа БНТ, bTV и NOVA?!Освен прогнозата за времето нищо друго нормален човек не би гледал.

27

Горд българин

преди 5 години

Отдавна спрях да гледам основните български телевизии, точно заради тези сериали и "реалититата". Не знам как оценяват зрителския интерес, след като заради това, което показват, интереса е може би 1/100 от това, което беше преди да започнат турските и индийските сериали и реалититата.

26

Анонимен

преди 5 години

Какъв сюжет имат тези бози... само някакви ревливи, мелодраматични селлски изпълнения. Всички знаем защо се гледат, защото българинът си мисли, че като види някакви страдлаци и се потопи в тая среда - бедни-богати, влюбени-разлюбени, ще му стане по-добре на сърчицето... Абе излгедайте един "Дом за нашите деца", за да видите какво е съдържателен епизод, а не само 5 минути рев, 5 минути глупоссти. Пълна промивка, после ще си пуснете гласа за Корнелия най-вероятно.... закърнели сиви клетки.

25

мда

преди 5 години

До Старата школаЗа съжаление повечето американски филми, които взимаме са точно такива-ниско бюджетни и вървят в пакет с някой по-качествен - ако искаш да купиш качествения - трябва да вземеш и тези. Да вметна и по въпроса за нелицеприятните слова, които се употребяват в такива филми - бях в Щатите и се учудих когато по местната телевизия на филм с Дженифър Анистън (изпълнител на основно сладникави роли) и когато репликите и се водеха такива имаше и звуково заглушаване и завоалиране на устните

24

баба мара

преди 5 години

спрете тези сериали защото българинът изтъпя тотално от телевизора изтичасамо простотия

23

Анонимен

преди 5 години

съобщава "24 часа".................хаха.............съмоубий се бе Храсимире че да помогнеш на таа хипнотизирана Държава

22

XL

преди 5 години

Нормално, на този така безкраен сериал му беше време да отстъпи на нещо ново. Относно коментар 14 по-долу: Възможно е да са по-евтини, но ако бяха така некачествени и скучни, мислиш ли че толкова много щяха да бъдат гледани у нас? Турските сериали освен това са и доста безобидни за младежта - няма да видите пиещи или пушещи хора, или поне ще е цензурирано, нито пък кадри със сексуално съдържание. В голяма част от тези сериали може да забележите и уважението към по-възрастните.

21

ТАТКО РЕЗА ЖУЛИ В ГЪ

преди 5 години

Като става въпрос за турски артисти действително доста от жените по филмите са много красиви и имат 100 % европейска външност, обаче сред мъжете (като изключим Каванч и още един-двама) преобладава расовия тип "Столипиново".

20

Анонимен

преди 5 години

"И какво им е на турските сериали? Интересен сюжет, човешки взаимоотношения, красиви артистки, много добро изпълнение. Американските да не са по-хубави"Ти наред ли си бе? Изгледай няколко сериала по Фокса и повече няма да искаш да чуеш за турските си бози.

19

Анонимен

преди 5 години

Бразилските сериали са много по хубави и качествени.

18

1111

преди 5 години

Преди 20 години, тогава вървеше по Ефир 2, използвах поредния епизод за почивка след работа. Дойда, изгледам си полегнала епизодчето и поотпочинала започвам да действам вкъщи. И... съчуствах на Брук, която все някоя изместваше от мястото до Рич. После почнах да го позаглеждам като видя, че някой ще се жени или ще има дете - другото вече ми изглеждаше само боза. Сега даже ми е странно, че още има хора, които го гледат, но е факт и им е мъчно, че вече не го дават

17

Старата школа

преди 5 години

И какво им е на турските сериали? Интересен сюжет, човешки взаимоотношения, красиви артистки, много добро изпълнение. Американските да не са по-хубави2 Всичките са като от калъп - убийства, наркотици, обири, ***, да не изброявам всичко. Колкото до българските - може и да има хубави, ама ги пускат от 11 часа вечер - нормалния човек вече спи. В прайм тайма са глупости от рода на Брадъра и т.н. Като не ви харесва, не гледайте, но поне си оставете мнението за себе си.

16

Анонимен

преди 5 години

Аз родните програми тотално съм ги зарязал заради слугинажа по новините, турските сериали и биг брадъра.

15

???

преди 5 години

Има ли някой, който гледа турско-индийските сериали? Не ги издържам повече от 1-2 секунди, докато успея да превключа на друг канал.

14

Анонимен

преди 5 години

Ееее, тъкмо на най-интересното го спряха!

13

Анонимен

преди 5 години

Странно, аз пък не виждам никаква разлика между американската сапунка с тоя на снимката и турските сапунки. Като бях малък гледах Рич Форестър и оная русата Каралайн...тогава беше хит по БНТ, сега вече поотраснал на 40 години ако видя случайно сменяйки каналите турски сериал ми иде да се изповръщам.