217

Факт

преди 5 години

До Крим не е рускиУкрайна първа наруши договора с Русия да не разполага бази на трета страна,насочени срещу РФ на територията си.Можеше поне да денонсира тоя договор и тогава да го прави...Както се казва:"Каквото повикало-такова се обадило!"

216

Анонимен

преди 5 години

До Ядрено оръжие!И като излезеш от ЕС къде ще отидеш?Тогава ще си под англосаксонска диктовка,без европейските държави.Аз съм твърдо за ЕС, НАТО не ме интересува,ако опре яйцето на *** ни,може да излезем от НАТО,но в ЕС трябва задължително да останем,това го е правила Франция например.Проблема не е ЕС,а това,че сме мишена на Русия заради американските бази,а сега ако вкарат и ядрени бомби,със сигурност ще сме мишена и край!Държат ни като заложници на първа линия,по които да стрелят,пушечно

215

Йово

преди 5 години

Соломон паси не е ли този от СДС и НДСВ, върл евроатлантиец и либерал привърженик на САЩ и НАТО. До колкото си спомням е син на видния комунист Исак Паси които е върл комунист и привърженик на СССР. Смаят Исак Паси не е ли син на видният пловдивски адвокат от 30-40 те години на XX век Соломон Исак Паси които е върл царист и приближен на царската власт в Пловдив! Тази фамилия май е със всяка власт която управлява. Типични евреи!!!

214

Ха-ха

преди 5 години

Тоя или е фалшив евреин,или много разреден!Всички евреи за които е сигурно,че са 50% и нагоре са хитри,ама хитри!А тоя-орта будала.Верно,припечели нещо покрай яростното си джафкане,но един истински евреин би изкярил много повече.Виж с Ленчето(Кремчето) са си лика-прилика.Като казах Ленчето,та ме загложди любопитството-дали са правили скоро инвентаризация в Атлантическия клуб?Щото всичко побиращо се в дамска чанта е в риск....

213

Ludoto Lenche

преди 5 години

Пишете на кирилица.

212

Крим не е руски

преди 5 години

Трябва да имаме ядрено оръжие. Ако Украйна имаше руските окупатори нямаше да я нападнат. На 5 декември 1994 г. в град Будапеща лидерите на Украйна, САЩ, Русия и Великобритания подписват МеморандумСъгласно Меморандума САЩ, РФ и Великобритания са задължени: да зачитат независимостта и суверенитета и съществуващите граници на Украйна; да се въздържат от заплахата или използването на сила срещу териториалната цялост или политическата независимост на Украйна, както и гарантират, че техни оръжия няма да бъдат използвани срещу Украйна, освен при самозащита или по друг начин

211

Анонимен

преди 5 години

Излизаме и цъфтим. И ще имаме 2 млн. заложници на територията на новия противник. Много умно. А, по въпроса, добре, че тоя изкукал евреин вече никой не го ..

210

eha

преди 5 години

Излизане от ЕС ... като Великобритания...това искам. Нищо не ни дава ЕС освен да сме им черни работници

209

Анонимен

преди 5 години

Тоя предател е готов да ни подложи под руските атомни ракети само и само да се подмаже на американците.Добре е да сме в НАТО но нарочно да се подлагаме на руските ракети ми се струва пресилено. Нека други вадят кестените от огъня.

208

Ядрено оръжие!

преди 5 години

Колкото повече стоим в ЕС и НАТО, по-зле става, а започва и опасно да става. В момента имаме уникалнтата възможност да сме първата източно-европейска страна която ще напусне ЕС и това ще ни позиционира много силно пред Русия и еветнуално като членове на Евразийския съюз. Трябва да се издигнат нови политици които ясно да заявят - излизаме от ЕС и НАТО и се ориетнираме към Русия, 85% от българите са русофили, какво правим в този съюз където ни се подиграват и ни подритват като хора второ качество.

207

Анонимен

преди 5 години

Знаете ли какво казаха неотдавна западноевропейците - "държавите от източна Европа са слаби и затова си позволяват да правят с тях това,което си искат" !Меркел се оказа голям пич,свалям и шапка,че си защитава държавните и фирмени интереси,на Макрон също,свалям шапка и на Ердоган!За съжаление,ние не можем да взимаме самостоятелни решения или нямаме смелостта да го направим!

206

Анонимен

преди 5 години

Знаете ли какво казаха неотдавна западноевропейците,държавите от източна Европа са слаби и затова си позволяват да правят с тях това,което си искат!Меркел се оказа голям пич,свалям и шапка,че си защитава държавните и фирмени интереси,на Макрон също,свалям шапка и на Ердоган!За съжаление,ние не можем да взимаме самостоятелни решения!

205

Анонимен

преди 5 години

Като не си пиеш лекарствата,само глупости плещиш.Дава се думата на човек,от който нищо не зависи много отдавна.Личи си ,че го стяга обръча.

204

Инфо

преди 5 години

Така са му наредили от Козяк, въпросът е защо му се дава дума - та дори по препоръка на посланиците.Посещението на шефа на НАТО е за нова голяма военноморска база край Варна или Бургас. Турският флот на практика е извън НАТО, руската доминация в Черно море, след Крим, е абсолютна.

203

долно

преди 5 години

***

202

Анонимен

преди 5 години

До Евреин От какво ви "спаси" България?

201

Анонимен

преди 5 години

Убийците на българския народ ...

200

Евреин

преди 5 години

Ей заради такива предатели като теб Соломончо, хората мразят евреите.Повечето евреи обичат БГ и сме благодарни, че БГ ни спаси.Ти Соломоне си срам за БГ евреите.

199

Анонимен

преди 5 години

Балканите нямат нужда от Паси и родата му по бащина линия.Пътят им към Израел.

198

ПроСоТо

преди 5 години

тоя противяк е по-вреден за България и от чумата!!!!!!!!