257

Анонимен

преди 5 години

Националните интереси на България са да е в съюз с Русия, защото нато няма да си мръдне пръста ако Ердоган ни нападне. Това е ясно и за малките деца, защото чл. 5 не предвижда защита от нато ака една натовска държава нападне агресорски друга. Само ще приеме нато, че България като членка се закрива и нашите финансови задължения минават към Ердогонския държавен бюджет.

256

Анонимен

преди 5 години

Това е духовен син на ев ре и на Соломон паша, подпалил Стара Загора. Абре българи, истериат срещу Русия нашата освободителка докога ще я търпим. Ние, българите не ни и страх от нашата освободителка Русия, не ние знаем, че тя никога няма да ни нападне. Нашия проблем е разплодилото се бедно и неграмотно 80 милионно население на диктаторска Турция, член на НАТО по една случайност.

255

Анонимен

преди 5 години

докога България ще е троянския кан в православието на Албания и Турция и великоислямските им проекти?

254

Анонимен

преди 5 години

За каква независимост говори този паля чо, при положение, че именно западът ни накара да си нарежем най-мощното и възпиращо оръжие, ракетните комплекси с-300. То бива наглост, бива безочие, да не мислите че тоя иска нато да ни даде ядрени ракети не това нищо иска американците да си направят ядрени бази в България, което не ни дава независимост а ни прави просто една мишена. Ами ако стане ядрена авария, те искат аец да се закрие, а от ракетите ток ще потече ли

253

Киро

преди 5 години

Аз лично не бих си причинил менталните синини да прочета тази "публикация", но да попитам прочелите я, има ли нещо за "Холокоста" и 10-те милиарда евреи? Обикновено Пасито на 5-тата минута започва да подхваща темата за "Холокоста", а на 15-тата вече направо може да ви разплаче... добре си играе ролята човека и видно е, добре печели! В крайна сметка Холокоста е един бизнес, една гигантска кредитна карта, чиито сметки не се плащат!

252

Гост+

преди 5 години

На Монито-Натовеца явно му се воюва. И срещу кого мисли да го използува това атомно оръжие? А, или просто само като го имаме и ще възпираме всички...... Ми значи северно-корейците добре са си направили сметката. Какво доживяхме? - да се "наводним" с политици в сравнение с които Тодор Живков изглежда като Великан.

251

Идеята е добра

преди 5 години

Но само ако е наше собственост и ние държим кодовете за изстрелване.

250

Ако Украйна

преди 5 години

Не беше се отказала Се отказала от ядреното си оръжие доброволно, *** никога нямаше да посмее да я нападне. Ядреното оръжие значи независимост!

249

Прав е Монката

преди 5 години

Ако имаме ядрено оръжие късото кремълско наци няма да може да ни заплашва с ракетите сиЩе има ответен удар , че може и превантивен

248

Идеалист

преди 5 години

Този човек е срам за рода си.! Тези хора са напълно откачени! Жалко, че България е спасила рода му от нацистките газови камери!

247

Уке Цветко

преди 5 години

Няма да ги победи руснаците, Паси. За минути от тебе и ядрените ти ракети няма да остане нищо. Дори и пепел. Кой си ти? Първо попитай хората, искат ли ракети, искат ли да са в нато и после си изразявай никому ненужното ти мнение.

246

Анонимен

преди 5 години

Този е безсмъртен левел евреин. Нищо не може да го уплаши.

245

Анонимен

преди 5 години

Я, вече вярвам в прераждането тоя е Юда

244

Анонимен

преди 5 години

на гол тумбак,чифте пищови,ба ти и милитариста и продажника,ама той не е българин,нищо чудно,че други интереси пази.Но да ни вкарва между шамарите е тъпо,все едно да вкараш лапе в бой на сумисти,просто ще ни смачкат,или единия или другия

243

Анонимен

преди 5 години

Прочетрте внимателно статията и повечето коментари и ще видите защо има възраждане на антисемитизма в цял свят. Имайте предвид, че много от антисемитските коментари са написани от ев.реи. Просто опипват почвата, но този път ще има е за последно. 17-ти март е след 15 дни.

242

Анонимен

преди 5 години

Бяхме ядрени роби на СССР време е да станем ядрени роби на Америка.

241

999

преди 5 години

Хамавият Мони и крадлата Ленче - това ли са лицата на НАТО в БГ ?Айде, разкарайте ги, не стават за нищо.

240

Соломон Паси

преди 5 години

Сина на първия съветник на Тодор Живков !!!

239

8

преди 5 години

Прав е човека!!! Подкрепям с две ръце ако ракетите са си наши и ние държим кодовете!

238

долно парче

преди 5 години

е тоя,сатанинска му е и осмивката!какви ядрени оръжия,бе рунгел?нали който ги притежава-той и ще взема решенията кога и как да ги използва.да не би да ти е омръзнал живота?