38

Bill C

преди 5 години

До АнонименSORRY.

37

Bill C

преди 5 години

До АнонименНе, не продължавайте като свинe да пиете и да пушите. СТРАХОТНИ СТЕ. Явно сте намерили смисъла на живота. ТРОВЕТЕ СЕ КОЛКОТО МОЖЕТЕ, САМО КАТО СЕДНЕТЕ НА ИНВАЛИДНИТЕ СТОЛОВЕ С КИСЛОРОД НА ЛИЦАТА, ДАНО ДА ИМА КОЙ ДА ВИ ГЛЕДА.

36

Анонимен

преди 5 години

до 37 Билчо, не се обръщам към теб, приятелю! )))

35

Bill C

преди 5 години

До АнонимеВиждам че не разбираш и няма просто смисъл. Ти си от тези коне с голямите капаци, но давай напред.

34

Анонимен

преди 5 години

до 34Цвента, миличка...а аз като не пуша, а пия и й казвам на моята да спре да пуши като съдрана, че ще си докара някой рак, тя не еВава, но пък мен ме укорява че пия. Хайде сега ми кажи в кой е слабостта ..понже заради детето ни да спрем да го правим, а?Кажи, бе скъпа?Никога не се бъркай на човек как да си живее живота- само на невръстното ти дете можеш да казваш! Ясноооо?

33

Bill C

преди 5 години

Всичките сте гола вода. Знаете ли какво щеше да каже Ласкин ако не пиеше, и това се беше случило на някой друг. Помислете само и тогава пишете глупости.

32

Цвента Ц

преди 5 години

Явно обичаше повече чашката от колкото семейството си, не виждам нищо мъжко в това, по скоро слабост.

31

Анонимен

преди 5 години

до 31Лабилен бил Робин Уилямс дето 30 години не намираше смисъл в ьивота и затова направи най-драматичните роли в киното??? Това ли е лабилен..да се самоубиеш накрая на 63 години след като вече си постигнал всичко и не виждаш смисъл?Или е лабилен Чарли Шийн, който пие като бик и продължава да живее и да се радва на живота? Муахахахаа...

30

Анонимен

преди 5 години

до 30 Човек сам решава дали ще влиза в някакви релси. Не можеш да му казваш как да живее, ясно? Човек Сам си избира съдбата...както казваше учителя на Брус Лий- Ип Ман.

29

Ицо

преди 5 години

До АнонименВСИЧКИТЕ ТЕЗИ ИЗБРОЕНИ ПО ДОЛУ-СЛАБИ ЛАБИЛНИ ХОРА КОИТО ЗАГУБИХА ОТ И СЛОЖИХА АЛКОХОЛА И НАРКОТИЦИТЕ ПРЕД СЕМЕЙСТВАТА СИ. Аре бегай оттука , бе!

28

Bill C

преди 5 години

ПОРЕДНИЯ АЛКОХОЛИК КОЙТО СИ РАЗБИ СЕМЕЙСТВОТО ЗАЩОТО НЕ МОЖЕ ДА СЕ СТЕГНЕ И ДА ВЛЕЗЕ В РЕЛСИТЕ.

27

Анонимен

преди 5 години

до 27 Искаш да кажеш, че ако си алкохолил не си мъжкар ли, бре смотльо? Робин Уилямс какъв беше? Иван Славков какъв беше, Джордж Бест какъв беше....Гаринча, Чочо, Чарли Шийн? Аре бегай оттука , бе!

26

Гoшу

преди 5 години

До 23Лаксин НЕ беше мъжкар. Беше празнодумец и лаладжия. Мъжкарите могат да се контролират и познават слабостите си и знаят как да се справят с тях, за да не наранят околните и близките си.

25

Гoшу

преди 5 години

И какво му беше специалното на този алкохолик? Че имаше прекрасна жена и че дори заради нея не спря да пие. Че тя го издържаше и носеше парите вкъщи? Това е награда от съдбата за нея, не трагедия. Ако не беше умрял, представям си каква развалина щеше да е след 10 години, сигурно памперса щеше да му сменя

24

Има начин

преди 5 години

Алекс да се справи. Аз така пропаднах в дупка, когато майка ми почина. Не спрях да пия 1 година, всеки ден по литър концентрат. Докато един си казах "Защо си пропилявам живота, тя няма да се върне, само вредя на себе си". Осъзнах че случилото се няма как да върна назад и че майка от гроба няма да стане. Реших да се взема в ръце и спрях тотално да пия. Отведнъж. Казах си "Стига вече, няма смисъл, живота продължава за мен". Силата е в самите нас, никой не може да ти помогне. Гледай напред и нагоре

23

АБС

преди 5 години

МИЛА ГОСПОЖА ЖИВЕЙТЕ СЕГА ЗАРАДИ ДЪЩЕРЯ ВИ ЦЯЛАТА СИ ЛЮБОВ ДАЙТЕ НА НЕЯ

22

Анонимен

преди 5 години

Алкохолик или не, Ласкин беше мъжкар,, а жените харесват такива!

21

Анонимен

преди 5 години

do 7 Ласкин си отиде от алкохол, но никога няма да може да си отиде от сърцето на това момиче. Тя го обичаше безумно! И няма и да срещне втори като него, ако иска мъж до себе си. Голям Ласкин!

20

До 15

преди 5 години

Я си спомни случката преди 2 години когато лично Волен Сидеров хвана как на павильонче пред НАТФИЗ наред с алкохолчето и цигарките се продаваше там и дрога. Цялата държавна машина се стовари върху него за да си бранят интересите - власт, полиция. Искаха дори детето му да вземат , защото се бърка в интересите на мафията. Ти можеш да бъдеш всякакъв алкохолик, дрогиращ се, ***,защото личният живот си е твой , но нямаш право да печелиш от това да тровиш децата , а други да ти бъдат съучастници

19

Син на алкохолик

преди 5 години

до "вие, дето работите..." Аз уважавам много Ласкин, дано почива в мир! НО все пак трябва да се говори за проблемите на обществото ни като алкохолизма например без значение дали става въпрос за продавач или актьор. В България може да пиеш по литър на ден, но ако си готин/богат/не биеш жена си/ пиеш скъпи питета, а не евтин спирт гледат на теб като на бохем, а не на алкохолик. Тук има огромна толерантност към алкохолизма! Едва ли не се гордеем с него. Трябва да се работи по този въпрос!