78

аз-ът

преди 5 години

Абе като не му е харесвала средата ДА ЕМИГРИРА БЕ !! Колко хора се махнаха? Другите актьори се мъчат, борят, тоя беше национално известен на 14 г. възраст? Влезе с ЛЕТЯЩ старт в професията. Е да де, ама му беше по-лесно да пие, да псува държавата и обещството "дето не му цени таланта", да дебелее... Има 2 типа хора:1. Такива, които действат2. Такива, които се самосъжаляват и вечно обвиняват другите.А познайте тоя ВЕЛИКИЯ от кой беше

77

до аз-ът 74

преди 5 години

СилОета??? СвалА??? Като те чета, изглежда си голям интелектулец...Браво!

76

Горан

преди 5 години

Оставете момичето на мира! А, това че ако ви обичала някоя, като нея сте щели да спрете да пиете, абсолютно не го вярвам! Алкохолизма е много трудно лечима болест! Ако някоя, като Алекс Сърчаджиева се влюби във вас, а вие по стечение на обстоятелствата сте алкохолик, пак ще си намирате оправдания да пиете: Е, да де, тя е хубава, и добра, обича ме, обаче пък в какъв гаден свят само живеем, да му се не види!

75

Анонимен

преди 5 години

*** до време; алкохол до гроб; отървала се горката

74

Анонимен

преди 5 години

Няма нищо пострашно от загуба на дете /да не дава Бог на никого/ Болка е и да загубиш всеотдаен родител. Но пияндурник не, не го разбирам Не искам да знам кака се живее с някой с вечно блеснал поглед, миришещ на бъчва и клатушкащ се да ми доказва интелектуалните си възгледи. Видите ли българската действителност виновна за алкохолизирането му. Като, че ли ние всички не живеем в тази действителност. Хайде сега всички да се пропием, за да покажем колко раними са ни душите!

73

аз-ът

преди 5 години

Той беше актьор. Толкоз. Ама не и добър актьор. Защо Бахаров си скъсва г*за от работа и в Игра на Тронове даже получи роля, а нашичкия вечно ревеше по реалита на чаша ракия и шопска салата, как ДЪРЖАВАТА НЕ ПОДКРЕПЯЛА ВИДИТЕ ЛИ БЪЛГАРСКОТО ИЗКУСТВО И НЯМАЛО ХЛЯБ ЗА БЪЛГАРСКИТЕ АКТЬОРИ !Ми само като му видя силоета не бих го поканил за актьор. За кво ми е.За един филм Мат Деймън трябвало да вдигне 30 кила естествено, после човека за 3 месеца ги свала. Тоя го тътри това шкембе години

72

Анонимен

преди 5 години

До ГoшуПоне не сме джендърчета като теб :))

71

аз-ът

преди 5 години

Големия актьор, колко от вас могат да кажат ЕДНА постановка, на която са му ходили? Един филм, с киойто е известен освен двата давани по телевизията сериали Васко Да Гама и Дунав Мост ? А ? Айде помъчете се?Хората го харесваха защото беше мтипичния ***: мазен, дебел, нагъл, циничен, вечно търсещ чужда вина за неуспехите си, агресивен, ДИВ СЕЛ-Е-НДУР И ПР.ОСТАК и разбира се АЛКХОЛИК. Ами каквъв по-добър пример за подражание на БГ МАЧОТО!90% от вас сте ей такива, не мкога ви гледам!

70

до анонимен 70

преди 5 години

А, значи всеки бил загубил близък...аха...и защо тогава първо питаш каква болка??? Ей злобен народ, не е останала човещина у вас!

69

Анонимен

преди 5 години

Каква болка? Ти си се спасила. Но трябва да мине време, за да разбереш какво си "загубила" и да не мислиш за упрекващите, че не го "жалиш". Не си нито първата, нито последната. Всички познаваме жени със сходна на твоята съдба. Отглеждат си децата спокойно и далеч от пиянски скандали. Всеки си има грижи и стига вече. Всички ние сме загубили близки, още повече, че твоя сам си го направи!

68

АТАКИСТ

преди 5 години

до 67 Я виж кой намеси първо партиите, бе хюмнe!

67

Анонимен

преди 5 години

Какво повечето от вас тука само съдят тоя и ония? Защо не си гледате вашият живот и ако може да помогнете на някой, който се нждае. Какво сте ми седнали да злорадствате и да се правите, че вие сте голямата работа, а всички останали- последния ***??

66

ааа

преди 5 години

До АТАКИСТКакви партии, какви пет лева алооооо. Под коя статия пишеш бе. Ей зъл народ бе

65

ЗАЩО

преди 5 години

ЗАЩО е цялата тази помия хора. Ако не го харесвате, просто не пишете нищо. Какво ви грее да мърсите и злобеете. Това момиче е съсипано и не е нужно да правите живота й с грозните си писания още по-тежък. Бъдете поне малко ЧОВЕЦИ ЕЙ. Алекс ГОРЕ ГЛАВАТА. Ти си силна.

64

Гoшу

преди 5 години

До АТАКИСТАми човек, дето си е сложил НИК "атакист", тоест фен на Боленко Средния Пръст, дето заряза жена си и се хвана с гаджето на сина му няма как да е физически чист, нали съм ви виждал какви мизерници сте по митингите :)))

63

АТАКИСТ

преди 5 години

Гоше, аватара ти много говори що за индивид си...Това Фики Стораро ли е или ?***, аре у лево, ве!

62

АТАКИСТ

преди 5 години

до 61 ГошитуГоворя за Чарли Шийн в реалния живот, бе смешен. Не говоря за Чарли..там какъв беше в оня сериал. Ти малoумен ли си, бе?И нещо в допълнение: Защо си категоричен , че не съм физиологично чист? Спал си с мен ли, облизва ли ми го?Що ли?

61

Гoшу

преди 5 години

До АТАКИСТА това "И почвам да бегам бате" от клипа с полицаите ми се стори особено уместно за такива селинджъри като теб :))))))))))

60

Гoшу

преди 5 години

До АТАКИСТХахахаха, Глупи, та той 8 сезона се бъзикаше с брат си Алън колко е беден, той колко е богат, какъв Мерседес кара и каква му е къщата :)))) А ти как така гледаш сериали от САЩ? Това Бащицата-Жуже не ви ли го забрани? :-D

59

до всички

преди 5 години

Алкохолизъмът е болест на цялото ни общество. И не се лекува като сочим другите с пръст...