12

гуню

преди 5 години

*** иска разпад на ЕС, за да може да обръща левове в марки и да се реди за визи за Гърция. *** си мисли, че след края на ЕС ще сме тигъра на европа, меркел путин и макарон ще молят за среща с краля тиква XVII.

11

Анонимен

преди 5 години

Граница няма да има, или ще е само временна докато С Ирландия не напусне потъващата гемия ЮК :)

10

Милен Илиев Минков

преди 5 години

Вече- няма- Германия,...Престанете- да- лъжете, семейство Бък...Англия, не- е, прйстан- за- бежанци,..От, Гърция,..На, 29 Март 2019година...Ще- се- роди, Барби,...Разбира- се, със, 5 години- давност,.На, уроците,....Афорйзъм, от- Българския- етнос,...

9

шепот

преди 5 години

Да кралицата е в дъното на цялата сага.Инатът, с който върви може да е добреизчислен.И тя видя от нашия ,терапиятас иглените уши,но по тихо действа.Друго си е да пънеш гръд всеки денпо всички медии.Ако са трильонидълговете,възможно е,но тогава те вадят акции от скрина и казват,че лирата е стабилна.ЧарлиЧаплин гииздаде.

8

АнонимеН

преди 5 години

ЗАПОР НА ЦЯЛОТО ИМУЩЕСТВО НА КРАЛИЦАТА И РАЗВАЛЯНЕ НА ВСИЧКИ СДЕЛКИ КОИТО Е ПРАВИЛА ОТ РЕФЕРЕНДУМА ЗА ИЗЛИЗАНЕ ОТ ЕС ДОСЕГА! ЗА ДА СЕ ПЛАТИ ПОНЕ НИЩОЖНА ЧАСТ ОТ ДЪЛГОВЕТЕ НА РАЗПАДНАЛАТА СЕ ДЪРЖАВА!СЛЕД РАЗПАДА И АНГЛИЯ И ШОТЛАНДИЯ И ИРЛАНДИЯ СЕВЕРНА ЩЕ СЕ ПРАВЯТ НА УДАРЕНИ И НИКОЙ НЯМА ДА ИСКА ДЪЛГОВЕТЕ КОИТО СА ТРИЛИОНИ ЕВРО!ДА СЕ НАЗНАЧИ СЪДИЯ ИЗПЪЛНИТЕЛ И ЛИКВИДАТОР ! КОНФИСКАЦИЯ НА ЦЯЛАТА ДЪРЖАВНА СОБСТВЕНОСТ ЗА ПОКРИВАНЕ НА ДЪЛГОВЕТЕ И НА ТЪРГ! ЯДОХА ПИХА И СЕ ВЕСЕЛИХА! СЕГА ЩЕ ПЛАЩАТ!

7

ДИВАК

преди 5 години

До Джедай Мастър - добро обяснение, но от атеист- комунист трудно е разбираемо

6

гуню

преди 5 години

Германия иска англичаните вън от ЕС. Тва е положението. Немската марка беше по силна от долара. Паунда отзад да си го

5

Джедай Мастър

преди 5 години

До АнонимеНВсъщност Великобритания е името на острова, на който се намират Англия, Шотландия и Уелс. Северна Ирландия и Република Ирландия се намират на остров Ирландия, а името на държавата, на път да се разпадне, e Обединено кралство. А разделението на Северна Ирландия и Република Ирландия е повече на религиозен принцип, тъй като републиканците са католици, а северно ирландците са протестанти.

4

татул

преди 5 години

Твърде дълга статия за да стигна докрай.Албионската мъгла е с достапластове,непознати ми.Балканскатасага е друг подобен казус.Работата етам,че ти ни влиаят(разжалват),докатоние ги уважаваме и неги тормозим.Сега колективно,щем,нещем импоказваме искания от тях път.

3

Сталин

преди 5 години

Има човек, има проблем.Няма човек "ЕС", няма проблем.

2

Анонимен

преди 5 години

Аз съм от втория коментар , албионци никаога не са ни обичали ,а ни презаират като хора по зле от робите ! Правете си изводите във какви съюзи влизаме !

1

АнонимеН

преди 5 години

ВЕЛИКОБРИТАНИЯ ВЕЧЕ Я НЯМА!!!ИМА АНГЛИЯ, ШОТЛАНДИЯ И АВТОНОМНА СЕВЕРНА ИРЛАНДИЯ КЪМ ИРЛАНДИЯ!