109

Анонимен

преди 5 години

прав е за всичко, един да ми каже къде по света нямат същия проблем с малцинствата си, Световния ред подготвя точно чрез малцинствата Гражданските войни по целия свят. И правеше всичко възможно коренното население да се настройва озлобено против малцинствата си, като ги насърчава с раждаемостта и стимулиране да вземат социални помощи и расиизмааа е на лице....

108

extremist

преди 5 години

Според него за проблема с малцинствата вина носят и политиците, и гражданите, които години наред си затварят очите. - ДРУГАРЮ КАРАКАЧАНОВ, КОГАТО ГРАЖДАНИТЕ СПРЕМ ДА СИ ЗАТВАРЯМЕ ОЧИТЕ ВИЕ ПОЛИТИЦИТЕ ГО НАРИЧАТЕ"САМОУПРАВСТВО" И ПРАЩАТЕ ПОЛИЦИЯТА ДА НИ СЛАГА ПРАНГИ.ДРУГАРЮ КАРАКАЧАНОВ, ВИЕ НЕ ПОЗНАВАТЕ КОНСТИТУЦИЯТА СЛЕД КАТО ЛАНСИРАТЕ ОТКРИТО ДА Я НАРУШАВАМЕ, ТОВА СЕ НАРИЧА "ПОДСТРЕКАТЕЛСТВО"ВЪВ ВСЯКА ЗАКОНОВА ДЪРЖАВА ТОЗИ ВЕЧЕ ЩЯХА ДА ГО СНИМАТ ОТ АРЕСТА1000 ПЪТИ ЩЕ ГО НАПИША

107

анонимен

преди 5 години

чудя се как живеят така нашироко без да работят.от нищо не се лишават.освен че живеят като животни.но това си им е в кръвта.пият,плюскат,кючеци и се мислят велики.мамят,краднат,бачкат на черно .данъци не плащат но смучат от нащте яко.не оства за нас българите.виждал съм гринговец с мерцедес да се реди за помощи -ама яко взимат.за нас няма.

106

Ф.С.В.

преди 5 години

--Да живее Каракачанката -ЕДИСТВЕНИЯТ БГ МИНИСТЪР ЗАСТАНАЛ ФЕЙС ТУ ФЕЙС КЪМ РОМИТЕ!УРА!!

105

Анонимен

преди 5 години

До ПИТАНКАНе, не е правилно! И проблемът е на почти три десетилетия, този проблем възкачи и националистите до властта, но проблемът не може да се реши кампанийно и кампаниите да се правят само тогава, когато даден националист иска да лъсне малко окаляния си имидж. Трябва практика, добра практика и дълга работа. Вместо това хистерии и предизборен вой на един измислен псевдо-националист-шкембьо.

104

Анонимен

преди 5 години

аре вземай си концепцията и си заминавай !

103

Анонимен

преди 5 години

Ами за какво хрантутим толкова чиновници и МВР? Като не са в правото си, да ги гонят, бе.

102

ПИТАНКА

преди 5 години

Право ли е на един или 100 рома да строят бараки и коптори в чужд имот и го завладяват?Право или нарушение на закона.Право ли е на един адрес да се водят по 700 човека ?В разни коптори да живеят някакви ислямизирани криминали които решават да грабят и пребиват който поискат и да изчезнат в гетото?Право ли им е ?Или нарушение на законите.Питам нас и ония "правозащитни " организации.Чие право защитават -на криминалното гето или нашето -на жертвите.

101

Анонимен

преди 5 години

А партиите какви права имат на държавни помощи? Техните партии са мултимилионери на държавна издръжка, евродепутатите им са милионери в евро. Ромите не са единственият проблем, а партиите са друг голям проблем, който прилича на ромския. Колко им е заплатата на войводите като партийни лидери?

100

ха

преди 5 години

ЕС съюз казал за ромските права.И кой им пипа правата на ромите?Говорим за спиране на привилегии и да спазват закона.Това е много различно.Това е фалшива новина пусната от *** и цицански ***.Може да се е изходила оная ромската евродепутатка турена там за цвят.Пак се е изходила неподготвена.

99

Анонимен

преди 5 години

До extremistЧе си НПО служител заедно с онова недоразумение СатаНато за никого не е тайна. Както бях писал ако ромите се интегрират, почнат да работят, учат и да си плащат данъците вашата работа ще спре. Всичко се обезмисля и няма да има нужда от вас. Та затова extremiste ние Българите подкрепяме Каракачанов, това ще го усетите на изборите. Също така голям вой има че във Европарламента ще влязат партии които са били против "демокрацията". Хората се съвземат и снава интересно.

98

патриот

преди 5 години

Ако едно 12 годишно момиче роди незаконно едно бебе -и майката и особено таткото-за педофилия в затвора.Има си закон за тази работа.Каракачанов го казва и затова съм зад него.Просто искам да се спазва закона..Никой не е над него.Особено лилавия цвят на венците.Искаме спазване закона-нищо друго!

97

Анонимен

преди 5 години

България се отказва от Ф 16, тъй като шкембе ''войвода'' не може да се побере в него,а самолета не може ,да излети с такъв товар

96

extremist

преди 5 години

ПОГАЗИМ ЛИ ПРАВАТА НА РОМИТЕ , И НИЕ НЯМАМЕ ПРАВА....

95

Анонимен

преди 5 години

ЕС казал да не закачате ро.мите.Сега какво ще прави "воеводата"?

94

Анонимен

преди 5 години

Ако има роми с фалшиви ТЕЛК-ове, вината е на докторите, които са им ги разписали.

93

extremist

преди 5 години

КАК ВИ ЗВУЧИ ТОВА ДРУГАРЕ

92

extremist

преди 5 години

Според него за проблема с малцинствата вина носят и политиците, и гражданите, които години наред си затварят очите. - ДРУГАРЮ КАРАКАЧАНОВ, КОГАТО ГРАЖДАНИТЕ СПРЕМ ДА СИ ЗАТВАРЯМЕ ОЧИТЕ ВИЕ ПОЛИТИЦИТЕ ГО НАРИЧАТЕ"САМОУПРАВСТВО" И ПРАЩАТЕ ПОЛИЦИЯТА ДА НИ СЛАГА ПРАНГИ.ДРУГАРЮ КАРАКАЧАНОВ, ВИЕ НЕ ПОЗНАВАТЕ КОНСТИТУЦИЯТА СЛЕД КАТО ЛАНСИРАТЕ ОТКРИТО ДА Я НАРУШАВАМЕ, ТОВА СЕ НАРИЧА "ПОДСТРЕКАТЕЛСТВО"

91

ами

преди 5 години

"Ако ГЕРБ смятат, че ДПС са им идеологически по-близко до сърцето, няма проблем, аз си подавам оставката, минавам в опозиция, да си направят коалиция и да управляват щастливо". Ей този "воевода',голям т.панар си беше и такъв си остана. Хем уж доброволно щял да се откаже от поста си ако не го били подкрепили герП,но в същото време начина по който го казва,предполага и се НАДЯВА това никога да не става.

90

IBM FAKE NEWS

преди 5 години

Държавата на социалките - България. Само тук може да живееш без да работиш и да караш мерцедес/ауди, а рег. номер да е замърсен и да не се вижда.