14

Svidetel

преди 5 години

Не може да дойдеш на власт по законите на съществуващата конституция,която ти е дала правата и възможностите да го направиш,а след това изведнъж да се извъртиш като ракова клетка и да атакуваш същата конституция и цялата държава,че не били демократични,щото не ти позволяват да всяваш ненужен хаос в едно добре изградено общество,което в някои отношения живее по добре от германците,швейцарците и французите взети заедно!Така,че общото между Каталуния и Косово е че почват с буквата К и нищо друго!

13

защо???

преди 5 години

Косово може да се отдели от Сърбия и това е ОК, нали?Могат и армия да имат косоварите??Каталуния не може да се отдели от Испания??Докога с двойните стандарти на западняците??

12

Анонимен

преди 5 години

Защо във Франция полицията бие демократично под командите на Макарона???

11

Анонимен

преди 5 години

Каталуния няма нищо общо с Испания.

10

АнонимеН

преди 5 години

ДРАМИ ТУК ВЕЧЕ НЯМА!!!ЕС ОБЯВИ, ЧЕ АКО КАТАЛУНИЯ СЕ ОТДЕЛИ ОТ ИСПАНИЯ ТОВА ЩЕ ГИ ИЗХВЪРЛИ ОТ ЕВРОЗОНАТА И НЯМА ДА БЪДАТ ПРИЗНАТИ И НЯМА ДА БЪДАТ ПРИЕТИ ПОВЕЧЕ!!! ТОВА ЗА КАТАЛУНИЯ Е РАВНОСИЛНО НА СМЪРТ ПЛЮС ДРУГИТЕ ИМ ПРОБЛЕМИ КОИТО ЩЕ СИ СЪЗДАДАТ!ТЪЙ, ЧЕ ТОЗИ ВЪПРОС Е ПРИКЛЮЧЕН!

9

Анонимен

преди 5 години

Защо новините от Венецуела спряха? Нещо утихна работата.А самозваният президент няма ли да сформира паралелно правителство?Или ще го съдят като Пучдемон?

8

Анонимен

преди 5 години

Е Костов не съсипа ли България в името на демокрацията .

7

Ал Кохол

преди 5 години

Тогава и оня самопровъзгласилият се за президент на Венецуела трябва да го съдят, а не да го подкрепя цялата "демократична" общност!Но изненадани няма нали? Погледнете съседната статия за СА, първа демОнокрация според САЩ и сие "демократи".

6

Анонимен

преди 5 години

Върховенство на закона!!!ГЛУПОСТИ!!! КАТАЛУНИЯ НЕ МОЖЕ, ЧЕ ПРАВИ ПРЕЦЕДЕНТ В ЕСЕС ПОЗВОЛЯВА НА САМОЗВАНЕЦ НА ДРУГ КОНТИНЕНТ ДА Е "ПРЕЗИДЕНТ"

5

Анонимен

преди 5 години

Испания никога не ми е била симпатична. Симпатизирах на Италия , работих в нея 7 месеца в Милано но намайтап дойдох в Германия и останах десет години.

4

РЕФЕРЕНДУМЪТ

преди 5 години

призна КАТАЛУНИЯ за отделна държава, но на лидерите им не им достигна смелост да обявят НЕЗАВИСИМОСТ. Сега ще ги осъдят и ще лежат в затвора. Обаче няма да могат да спрат желанието на каталунците за отцепване от МАДРИД

3

СВОБОДА ЗА КАТАЛУНИЯ

преди 5 години

Двойните стандарти на ЗАПАДА се виждат най-ясно с тези политически процеси. За албанците в КОСОВО може да разрушат една държава, навремето чеченските терористи ги наричаха борци за свобода. Обаче за своите територии - тези хора са терористи, макар, че това не са бомбаджиите от ЕТА, а обикновени хора, излезли на мирен протест

2

Анонимен

преди 5 години

Да признаят Мaдуро за президент на Испания по-добре и да си сменят името на Сев. Каталуния също могат да арестуват испански крал за да не го отрови Путин с Новичок.

1

Анонимен

преди 5 години

Значи Испабия ще съди борците за свобода а подкрепя проамериканския превратаджия във Венецуела ! Боговете ще раздадат правосъдие по цялата земя. Огън и жупвл ще засипва прикажените държави