45

истината

преди 5 месеца

До ХА-ХА-ХА !!!

Наистина станали сме територия По-добре турски санджак със столица Пловдив!

44

Бобчо

преди 5 месеца

Нищо не споменават за културните особености на коренното на население в държавата на сензационното второ място. Да им разяснят как ако имаш къща и я оставиш за седмица-две, може дори и тухлите от които е построена да изчезнат.

43

изходът

преди 5 месеца

До Анонимен
Само турски санджак Румелия!!!!!!!!

42

Анонимен

преди 5 месеца

До парадоксаално

низки разходи и низка сигурност.......................безпорядък

41

парадоксаално

преди 5 месеца

Интересно до 10-ти никой европеец не проявяваше интерес, а сега много мераклии

40

Циник

преди 5 месеца

По-голямата част от тях - предпочитат Швейцария ? Ама иначе - отиват там щото живота в Швейцария е по-евтин? Или как?
По - евтин - грънци! По-спокоен, подреден, подсигурен ... да - ама , който е бил в Швейцария - знае, че живота - там е кратно по-скъп от този в Германия.2 - 3 000 дошли в България? Когато ромските пълчища "поберат" , и опоскат къщите , и дворчетата им - бързо ще премислят! А най-бързо - ако им се наложи "спешна медицинска помощ " - тогава - ще разберат къде са се "попаднали"

39

ДДТ

преди 5 месеца

Нашите пенсионери партийните секретари в Русия да ги пращаме,а обикновенните=бедните в Узбекистан....

38

Анонимен

преди 5 месеца

Отсега си представям как немеца води широк обществен живот в селската пивница а вечер с бабата дават дежурства с манлихерата.
Ако им се наложи бърза помощ ще оценят качествата на 30годишната уазка.

37

Ахтунг Ахтунг

преди 5 месеца

Алоджиите от сега да учат немски.....
Их бин булгарише полицай ,цвайцинг драйцинг бите

36

шонес лебен !

преди 5 месеца

Нищо чудно ! Германските пенсионери , прочетоха колко добре си живеем в демокраси-то, форумните лъвове им обясниха , че си имаме банани и тоалетна хартия - и ето ги на , на опашка за живот в България !
Освен това , се чувстват сигурни - Боци им обясни колко сме стабилни , няма ромска и битова престъпност , останала ни е една сграда за боядисване (от 2011 година) и сме в Шенген - как да не дойдат ?

35

Ибн ебн ал Булгар

преди 5 месеца

Единствената разлика е, има или няма наем. Цените разлика нямат. За здравеопазване пък няма да коментираме. Ако си купят къща в бг за 20 30 хил лева и пестят 600 евро наем, да разликата е очевидна

34

Анонимен

преди 5 месеца

Значи освен кози и туристи ще отглеждаме и немски пенсионери.

33

Анонимен

преди 5 месеца

Швейцария даже приеха немски и френски език и там са най- богатите пенсионери и реститутки..

32

Анонимен

преди 5 месеца

А българския към свети Петър.

31

български турчин

преди 5 месеца

Пенсионерите отправили се към Швейцария нямат нищо общо с тези тръгнали насам, но пак добре дошли. Това ще са пенсионери, на които не им стигат парите от бившето ГДР. В дветеГермании пенсиите още не са изравнени. Отделно бившите другари не понасят нашествениците на Меркел и имат носталгия към соца. Добре дошли са. Нашите бразилци там, техните пенсионери тук. Добра сделка.

30

объркани

преди 5 месеца

Нещо немските журналисти са се пообъркали... Да дойдат на терен и да си променят статиктиката...

29

miko

преди 5 месеца

Значи имат два избора - или да живеят по морето ни и да живеят в малки гипскартонени кутийки или да си купят къща в двор в някое село, но там пък ще страдат от постоянна липса на водо и електроподаване.

28

Анонимен

преди 5 месеца

Че като е по-добре тогава нека се обединят България и Германия както ГДР, махат Тиквата, слагат Меркел и пенсиите ще станат немски. Няма нужда от ГЕРБ, алчни патриоти и други подобни крадци.

27

бай Спиро

преди 5 месеца

Спомням си един дядо, който след 44-та избягал в Америка и в началото на 90-те се върна в България с 1500 долара пенсия. Родата се грижеха за него като Бог. Ако кихне поне трима души му подаваха кърпичка....Такива ми ти работи.

26

Discovery

преди 5 месеца

Винаги съм си мислел, че чуждите пенсионери са златна мина за всяка икономика. Реално източваш чуждите пенсионни фондове и ги наливаш в твоята си икономика. Цели опустели села могат да живнат и да генерират оборот за държавата... Просто ние сме си свикнали да не може да се възползваме ефективно от нищо. Да не говорим, че покрай пенсионерите ще дръпнеш и много млади да идват на почивка в БГ, ама..., ама...