879

смехурко:))))))

преди 5 години

До Анонимен Толкова е мъж колкото е мъж и свидетеля им.Но нали сте от блатото на жабите викате мъже:)))))))))))))))))))))))))) Отговор не очаквам

878

Анонимен

преди 5 години

Искам да повторя нещо вече написано и изтрито. Радев е мъж! И от екрана лъха на тестостерон и това влудява една малка, но изпортена морално и физически част от обществото ни! Те реват, скачат, искат да им обърне внимание. Дрънкат всичко, шумят, само да ги забележи! А той не се занимава с такива! Всуе се морите!

877

Неотрален слет?

преди 5 години

До Анонимен 911: "неотрален слет"? Имаш големи проблеми с правописа. Оправи първо това. А политиката остави на по-грамотни от теб.

876

Въпрос

преди 5 години

И откога възрастни пенсионери се организират в социалните мрежи?!Всъщност, не чакам отговор!

875

extremist

преди 5 години

ДОЛУ ГЕРБ

874

Анонимен

преди 5 години

Абе вярно, мен никой не ме е питал за НАТО. Що нямаше референдум за или против влизането в НАТО.Съгласен съм с коментарите по-доло,че НАТО не ни е донесло никаква полза.Президента е прав какво се намесваме в делата на държава с която нямаме нищо общо, все едно от Панама или Бирма да кажат от утре не бат Бойко управлява а Лютви Местан

873

Анонимен

преди 5 години

Абе вярно, мен никой не ме е питал за НАТО. Що нямаше референдум за или против влизането в НАТО.Съгласен съм с коментарите по доло,че НАТО не ни е донесло никаква полза.Президента е прав какво се намесваме в делата на държава а която нямаме нищо общо, все едно оте Панама или Бирма да кажат от утре не батерията Бойко управлява а Латви Местан

872

Анонимен

преди 5 години

В София специално повечето от възрастните са антикомунисти. За жалост в България това не е така.

871

Анонимен

преди 5 години

Резидента прави и говори каквото му наредят от Масква.

870

Анонимен

преди 5 години

Какъв срам за БЪЛГАРИЯ е този зелен чорап избран от Решетников.СРАМ. Голям СРАМ.

869

Анонимен

преди 5 години

Президента ни е руски агент и е напълно естествено да защитава руските интереси.Незабавно трябва да му се иска оставката!!!!!!!!!!!!!!!!

868

Анонимен

преди 5 години

От 1944 год в България има чужда военна сила влязла, без молба. Избити са хиляди Български полковници и войници служили и пазили България. Малко се усещайте, когато говорите за този период и за освобождение. България е спечелила най-голямата битка в историята при Дойран.

867

До Текезесара

преди 5 години

До Текезесар Нито е освободителка, нито e покровителка! Русия и комунизма са най-голямото зло, която се е случавало на България! Винаги и само е следвала имперските си амбиции! Там къдете в стъпил руски ботуш, нищо хубаво не се е случило! Вземи се образовай! За съжаление имаме президент, който нито е обединител на нацията, нито защитава националните интереси на България!

866

Анонимен

преди 5 години

Не че Гайдо е много стока ама да се обявиш за Мъдуро или дори за неотрален слет това което сториха във Венецуела ...мне мерси А нашенския Радуро до сега само кремълски мантри припява оставка

865

Додо

преди 5 години

Четейки коментарите тук ми става много болно за това, колко отнесен е Българския народ! Хиляди коментари по една тема, която е съвсем третостепенна за България! В същото време, нито се пишат критични публикации, нито се организират протести във връзка с поредното и вероятно последно убийство на Българщината в Македония! Защото ВАСАЛНОТО правителство на ББ на драго сърце се съгласи да вкара БЮРМ в НАТО, че дори си приписазаслугата за това! Вече измисления македонски език е натовски език!

864

ПЕНКО

преди 5 години

СТРАННО , АЗ СЪМ ГРАЖДАНИН НА БЪЛГАРИЯ И НЕ СЪМ ЧЛЕН НА НАТЮ И НЯМА ДА БЪДА !?!? НИКОЙ НЕ МЕ Е ПИТАЛ ИСКАМ ЛИ ДА СЪМ В НАТО !!! АЗ СЪМ СЕ КЛЕЛ ДА ВОЮВАМ С НАТО И НЕ СТАВАМ ЗА КЛЕТВОПРЕСТЪПНИК ... И ОЩЕ МОГА ДА СЕ БИЯ И УБИВАМ !!!!!!!!!!!

863

Додо

преди 5 години

Тоя път летеца- *** излезе едни гърди пред Банкянскио. Ако днеска Бойко излезне на избори срещу *** е обречен да ги загуби. Голям дял в това гУвнo изигра онова недоразумение Комсомолката Захариева. Цирк!!! А тоя смешен протест е активно мероприятие на ГЕРБ, най-вероятно режисирано от Цв. Цв. с цел омекотяване на кашата от признаването на Гуайдо.

862

Анонимен

преди 5 години

Има един нефт и едно злато за кредане,..................да кой ще го открадне във Венецуела??Не става въпрос за идеологии..................ами за много милиони долари, може би милиарди!!

861

Анонимен

преди 5 години

Тия дали знаят, че опозиционера Гуайдо е социалист, демек в ония страни си е чист комунист.

860

аз

преди 5 години

Ахаахха там са само пенсии, 100% някой им е платил. Първо нямат Фейсбук, второ те са си за Мадуро, но който плаща той поръчва музиката)