72

Анонимен

преди 5 години

Ще гласувам пак за вмро!

71

Иван

преди 5 години

И аз ще гласувам за Каракачанов!

70

Истината

преди 5 години

Ромите умишлено са сегрегирани в големи гета, за да се използва накуп КУПЕНИЯТ им вот при избори. Те са допуснати от ВЛАСТТА в държавата да живеят ИЗВЪН закона, за да се печели лесно гласът им при избори от ВЛАСТТА. Всичко това е на гърба и за сметка на НАРОДА.

69

Очевидец

преди 5 години

Аз познавам един от тези , на 35 години . Със едно дете. Момиче на шестнадесет години . Той и жена му работят , държат на детето за добро образование . Дори го видях как изкарва книжка за кола по честният начин . Работи при мен ,и честно казано бе от най добрите ми работници . Трябваше да се премести във друг град . Постоянно му се подиграваха другите цветни. Не ги защитавам , но все пак някъде там има и интегрирали се и държат на законите . Каракачанов е прав , може и по честният път...

68

Анонимен

преди 5 години

Време е,българинът да вземе тоягата,стига е раздавал само моркови из гетата.

67

Анонимен

преди 5 години

То не е лъжа,по прости сме от тях и мизерни и без капка самоуважение

66

Шоп

преди 5 години

Щом пискат, значи Каракачанов е на прав път.

65

Анонимен

преди 5 години

В армията свикнахме на студ на глад на мизерия. На подчинение и търпимост физическа и психическа устойчивост. Станахме добри работници ,мълчим и бъхтим.Ама защо не ни научиха да воюваме и да имаме собствена воля.. Да го тътрим само товА две години.

64

Анонимен

преди 5 години

Повече от половин век получават бонуси.Дойде време да се отчитат. Безплатна супа няма. Давахме бонуси, откъснати от нашия залък, с надеждата след десетилетия да имаме в плюс един милион образовани, висококвалифицирани, работливи български граждани. не се получи. Затова, да си отработят бонусите, които са получавали в продължение на няколко поколения. С лихвите.После, ако са недоволни, да си потърсят държава, която да отговаря на високите им претенции.

63

extremist

преди 5 години

До Хан Крум: АВЕ НЯКАК СИ НЕ Е ПО ЕВРОПЕЙСКИ......

62

Хан Крум

преди 5 години

До extremistМи така де - като не искат да се интегрират, да вземем и да ги дезинтегрираме. Хем евтино, хем бързо, хем полезно за всички нормални български граждани.

61

Браво

преди 5 години

Браво Каракачане, успя да спечелиш моят глас и ако на следващите избори се яви само ВМРО, без останалите двама ненормалници, ще имаш още 7 гласа от моята рода.

60

extremist

преди 5 години

"с военните да се занимава," - И ЗАТОВА СЕГА ЩЕ КУПУВАМЕ НАЙ-ТЕХНОЛОГИЧНО НАЗАДНИЧАВИТЕ САМОЛЕТИ ЗА КОИТО ДОРИ НЯМА ЗАВОД

59

Бре, наглост!

преди 5 години

"Той ще спре младите момичета да не се женят, да нямат деца? Кой е той, какъв е той?"1. Той е български вицепремиер и министър. И настоява ромите да спазват закона, забраняващ сексуални контакти с малолетни.2. Това, което за ромите е "младо момиче", според българските законие ДЕТЕ (11-14 г.).3. Тези момичета не се "женят". Те продават девствеността си, после сделката се отпразнува с роднински гуляй, на който детето, изтъргувало невинността си, присъства маскирано в младоженско облекло.

58

бойко харам

преди 5 години

нека да се изнесем всички от бг и оставим страната на разположение на ромите

57

Киро Киров

преди 5 години

Ами време е да ви спрат парите. Социални детски само срещу работа и полянките и улиците ще светят !

56

изводът

преди 5 години

Българите са свикнали на глад, мизерия и да работят.Социалистите и ромите са свикнали да харчат на гърба на държавата /работливите българи/. Без българи няма да има социалисти. Няма да има и роми. Ще трябва да намерят друг приемник който да ги храни.

55

въпрос

преди 5 години

Какво му е българското на БХК?

54

Анонимен

преди 5 години

Аз не искам с в бъдещото някъде там.Искам сега незабавно да спра да плащамтяхната издръжка и размножаване. на всички безполеници за държавата,обществото и тях самите!

53

Анонимен

преди 5 години

Аз имам друго предложение.Да се върне армията ,родната ни казарма че много се разхийтиха. С приемен изпит. Който не го покрие ,отива в кралските елитни части или съкратено кеч.Че що магисрали има да се правят и оправят.пък и има нужда от жилища.