5

Анонимен

преди 5 години

Не ми се пресмята колко точно операции е направил доктора за кариерата си, ама вероятно числото е четирицифрено. Безгрешни няма!Щом съдиите са по-специалисти от него - да стяга куфара. Те ще го заместят с баене на правни лакърдии.

4

C.C

преди 5 години

POSLE SE 4UDIAT ZA6TO GI BIAT !

3

Разбирач

преди 5 години

Значи докато НЕ започнат такива "лекари" да ги бутат директно в дранголника за по няколко годинки и след излизането да нямат повече НИКОГА ЛЕКАРСКИ ПРАВА .. в това подобие на "Държава" нещата НИКОГА няма да се оправят ! Същото обаче важи й за Роми и други лица , които посягат на длъжностни лица ( Лекари , Полицаи .. ) . И за каращите пияни и дрогирани зад волана , предизвикали смърт на човек или хора ! За разпространие на наркотици - също ! ПРИ ВСИЧКИ ТЕЗИ СЛУЧАИ - БЕЗ МИЛОСТ - ДИРЕКТНО В КАУША!

2

Анонимен

преди 5 години

Жалко за жената , но и лекарите грешат.

1

Анонимен

преди 5 години

Да се оцени положително, че вместо да потърси помощ си продължил операцията? За да излвзе после, че не е поминала от разкъсана аорта? Всеки греши, но лекарите трябва да имат огромни застраховки, защото технитв грешки се плащат със спомени. Сигурно само у нас и в Малави са вечно невинни лекарите и хората си умират от удобната диагноза бешодробна емболия