158

Стабилност

преди 5 години

Ама тя Германия и в навечерието на втората световна беше стабилна. В навечерието на първата световна тоже. Сега пак е стабилна. Да видим докога. Едно знам със сигурност, недоволството расте. Франция е недоволна, Италия е недоволна, Полша е недоволна. Англия излиза. Само българина като верен немски роб ще повтаря до край за стабилност. Нищо че е най-беден в ЕС. Беден, но стабилен. Нали знаете, че ГЕРБ са подкрепяни от немците?

157

Факт!

преди 5 години

А бе кво стана с Тилифункин и Грундиг некой спомня ли си за тях.Ахаха!

156

Факт!

преди 5 години

Мдам така са стабилни че откак Тръмп наложи мита за стоманата и Тисен Круп са пред фалит а великите немски автомобилни корпораци ги биха Рено-Нисан Мерцедес ги купиха китайци.Толкова за великите им корпорации на глинени крака.

155

Факт!

преди 5 години

Единственият начин е да бъдат сринати немските корпорации.Без тях германия не съществува.

154

историк

преди 5 години

Немци, французи и англичани не се понасят и се изпокараха за пореден път в историята. Но когато ги питаш кого мразят повече от помежду си отговора е единодушен - Задуралската загуберня с примитивите наричащи себе си руснаци.

153

ЦРУ

преди 5 години

До Факт!Сложно е защото Германия се крие зад ЕС. Когато Тръмп искаше да направи ново търговско споразумение с Германия, Меркел му каза, че не могла защото ЕС бил единен пазар. Хитри кoпеленца, но не са познали. САЩ ако наистина искат могат да ги сринат. Имат достатъчно лостове. Ключово е UK да излезе и да отслаби съюза, а също така националестите да победят на изборите. Това би могло да даде началото на края на ЕС.

152

Полска незгинала

преди 5 години

И как гражданите ще ги изгонят с плюшени мечета и хипопотамчета ли?

151

НАТО ОТАН

преди 5 години

Голем праз! Важното е че санкциите срещу империята на Кремълското джудже остават и руснаците жулят бояришник повече от всякога!

150

Факт!

преди 5 години

ЦРУ така е прав си но да го дуаг френците.Въпроса сега е друг как Сащ да разпадне Германия щото втората почна да им съперничи.

149

Някой

преди 5 години

Европа е модерната дипломатическа диктатура на назистите. Колко държави си вкараха главата в торбата, вече е ясно че влезеш ли, няма излизане без огромни поражения!

148

ЦРУ

преди 5 години

До Факт!Брато, разбирам ти болката, но Франция сама си е виновна и може да се сърди само на себе си. След ВСВ реши да го играе враг на Англия и САЩ и се сдуши с Германия която я беше окупирала. Като резултат сега са немско васалче и им избират президента в Германия. Живота е жесток, особенно към късогледите. Вероятно са си въобразявали, че Германия завинаги ще си остане в руини? Уви. Само да знаят, че Американците повече няма да ги спасяват.

147

Анонимен

преди 5 години

До Факт!Ако станат политически убийства,ще се вдигнат гражданите на протест,а не фалшивите жълти жилетки,тогава наистина ще изгонят който трябва от държавите си,за да има мир и спокойствие в ЕС!

146

От реален

преди 5 години

... Добре де, дали ще има или не Брекзит няма значение за нея, тъй като тя ще си остане грозна и използвана както никоя друга....

145

Анонимен

преди 5 години

До СтарскиВ Германия са разположени толкова много американски бази,че няма такава вероятност,те са в подчинено положение.

144

Полска незгинала

преди 5 години

Като обеднеят френците дори и Ролс Ройс да предпочитат ще се задоволяват с некой Логан.

143

prostyu

преди 5 години

За Германия е по добре без Англия. Ще си правят свободно бизнес с русия. Сега ЕС ще отмени санкциите, че ингилизите с тоя скрипал откачиха. Германия с руски ресурси и без скимтяща Англия.

142

Анонимен

преди 5 години

До Полска незгиналаИзвинявай,но живея в Европа и виждам,че самите европейци предпочитат да купуват немски коли пред френските и италианските,факт!Както бяла техника предимно от Швейцария,Холандия и Германия!

141

Факт!

преди 5 години

ЕС ще се разпадне много бързо ако се предкзвика хаос чрез убииства на политици. и знакови фигури.Единственото което не мога да си обясня е защо не става защо не правят нищо по въпроса.

140

умирисник

преди 5 години

Че кой ти пречи да регистрираш фирма в Германия да произвеждаш в китай и да продаваш по света. На българина определено акъла му пречи.

139

Анонимен

преди 5 години

До Факт!Разбрахме ти идеята,ти си за разпадане на ЕС,но не всички са длъжни да споделят мнението ти,не се хаби повече да въртиш и да вадиш пропаганда от торбата!И за мен ЕС не е перфектен,има много трески за дялане,но не съм за разпадането на ЕС.