43

Анонимен

преди 5 години

Повечето от подписалите са видни ДС служители!

42

Анонимен

преди 5 години

Ще ви кажа каква е истината ромеите знаят че тия дето ни управляват са с вързани ръце щото ще се оплачат ако има нещо на един куп европейски организация и ще ни набеден веднага в расизъм знаят си правата и затова са толкова нагли знаят че дори да извършат престъпления ще ги защитят

41

ПроСоТо

преди 5 години

До АнонименЕ то е явно че няма!...Вероятно "планчето" е засягало неговите лични интереси..

40

Анонимен

преди 5 години

Те същите подобни "интелектуалци" с малко мозък, като Богдан Филов, са обявили война на Великобритания и САЩ и са виновни за бомбардировките над София и други градове. Пази боже от такива интелектуалци.

39

Анонимен

преди 5 години

Да се облекчи режима за придобиване и носене на късо нарезно оръжие. Естествено с изискване за образование и психо тест. Ако свидетелите на този побой и опит за убийство притежаваха оръжие, щеше да се прекрати побоя, нямаше да има тумби с брадви и хвърлящи камъни съшества от други измерения. Оръжието респектира винаги.

38

Анонимен

преди 5 години

До ПроСоТоТой управлява държавата с "едно стегнато планче" в джоба. Така каза след изборите. Ама там може да няма нищо по въроса

37

10

преди 5 години

Бе то не останаха учени за другите етноси -арменци , евреи , турци , гагаузи ,шопи , черкези , власи , македонци , пома ,и ,торлаци ,тракийци,увалийци , българи ...!?

36

ПроСоТо

преди 5 години

"Запорожци пишат писмо до султана"....Драги академици,дреме му на Тиквун за проблема!"Голямите началници" ясно му наредиха -"А ромите да не закачаш!"..Тоя не знае ден ли е,нощ ли е,вие очаквате да управлява цяла държава!!!..

35

Анонимен

преди 5 години

Минават през от едно Новозагорските села там има само старци българи и мнозинството жители са ромеи и гледам една полицейска кола минава и питам един дядо брей пазят ви той вика да бе щото дават пенсиите и да можем да се прибереш с тях в къщи смятате докъде е стигнала държавата

34

Сата НАТО

преди 5 години

Такива интелектуалисти се изказваха и в подкрепа на позорния възродителен процес по времето на диктатора Живков-Не такива, а точно тези екземпляри. Не знам защо се водят академици и държавата им плаща пожизнени пенсии, след като имат манталитет на тоталитарни поми яри и даже не го крият.

33

Гепи

преди 5 години

" Кой "каза ,че е proz,така че, си пишете.

32

Анонимен

преди 5 години

До господина дето защитава ромеите аз не съм чул българин да ограбва и изнасилва старци по селата и групово да нападат беззащитни хора това е запазена марка само на ромеите

31

Анонимен

преди 5 години

БОРЯНА, БОРЯНА, ОСВЕН, ЧЕ ЗНАЕШ ДА ПИШЕШ НЕ МОЖЕШ И ДА ЧЕТЕШ! КАКВО Е ТОВА БИВИ?

30

Анонимен

преди 5 години

Ей интелигенти с интелигенти такива! Какво искате от г-н Борисов бе!? "Каско" ли да ви направи!? Човека толкова проблеми си има те.... !

29

Анонимен

преди 5 години

Интелектуалците на ДС се включиха в хор.

28

ШибиРиби

преди 5 години

Защото тея интелектуалци са на всяка манджа мерудия и никой не може да ги мръдне от местата им и нищо не става без тяхната благословия. А проспаха процеса на опростачване на нацията и не си направиха труда да помислят как една пета от населението на България е едно цяло гето. Ваши са си, да ви е честито!

27

Анонимен

преди 5 години

Още няма съдебно решение кой колко вина има по случая !Много е вероятно военния да се правил на Рамбо и си го е отнесъл и ако е така - да се радва, че не са били българи !

26

Анонимен

преди 5 години

Каракачана отдавна почна да мери каски. Според мен знаел е отдавна че положението не е добре.

25

Анонимен

преди 5 години

Какво очаквате? Тиквата от кой етнос е според вас?Наивници!

24

до ШибиРиби

преди 5 години

Защо някой е длъжен да ги интегрира, те сами какъв проблем имат да се интегрират ? Ромите са срам и позор за самите себе си.