63

Само питам

преди 5 години

Не ви ли се струва, че има някакво противоречие в заглавието? Борисов не е ли интектуалец?

62

Анонимен

преди 5 години

Толкова са и интелектуалци, щом се слагат на един полуграмотен примитив.

61

Анонимен

преди 5 години

Герберски *** на страната на ромите, нищо необичайно ГЕРБ е доказана безродна, предателска партия.

60

Анонимен

преди 5 години

Заради интелектуалеца Бойко Тиквата ви е на този хал държавата.

59

Скънка до #61

преди 5 години

Двойни стандарти ли!?Единствените дискриминирани в България сме ние- ние плащаме издръжата за по 3-4-5 ромчета. Ние страдаме, когато в северозападна България, във всяко едно село се осъществяват грабежи за буркани със зимнина, домашно вино или ракия, ние плащаме , когато обират баби и дядовци биват ограбено за 50-60 лева!Двойни стандарти ли!? Наглостта ви стигна до тук благодарение на управляващите вследствие на това, че сте най- лесният избирателен вот при изравнен вот. Дай си адреса,мaHго!

58

Анонимен

преди 5 години

Някакъв гербераст тук не знае как да си изключи главните букви.

57

Анонимен

преди 5 години

А бе какви глупости пише някакъв тука?! И убитите и изнасилени от роми баби по селата ли са пибибкали и са се правели на мъже?!?! Я се потапяй в проклетото си НПО и не се обаждай!

56

гробар

преди 5 години

тези интелектуалци откриха топлата вода. само се чудя що не споменават и за галеви,баневи,луканови,златеви,мишо-биреви,домусчиеви и др. знайни и незнайни борци за натрупване на първоначален капитал. още по нелепо става като се сетя че се обръщат към бивш сикаджия да разреши проблемите. да ама висаджиите,аполо-болканджиите,армейците и др. застрахователи може да се почувстват обидени и да подпалят гражданска война

55

антиджендар

преди 5 години

Азмразявибезплатно

54

Анонимен

преди 5 години

Кметовете са виновни в кметството има коя къща е с натурален акт която няма вика полицията и събарят най интересно беше как на незаконните къщи имаше законен ток аз като си управях партидата искаха ми натурален акт тия какво са давали хахаха

53

антиседераст

преди 5 години

По тошово време ц.....те бачкаха в заводи , фабрики , ТКЗСта и др. наравно с нас и имаше уважение. Дойде демокрация , добре но нещастни продажни с ед е са рти унищожиха ( приватизираха) всичко . Народа почти остана без работа но пък се появиха НПОта на сорос които веднага започнаха пропаганда и облъчване и ето го сега резултата.

52

Анонимен

преди 5 години

Политиците и *** мелят в една мелница. Като стане ромско престъпление, отиват политиците и ***, покрякат малко, бутнат няколко къщи и се разотидат. И така до следващия път. Затова не се бутат къщите на ромите през останалото време - политиците чакат да стане проблем и да замажат очите с няколко колиби. Не са виновни ромите, а политиците, които ки тъпчат в гета, за да са удобни за купуване в комплект.

51

Мария

преди 5 години

ПОРАДИ ТЕХНИЧЕСКИ ПРИЧИНИ НАШИТЕ ПОДПИСИ ЛИПСВАТ ПОД ОБРЪЩЕНИЕТО НА ИНТЕЛИГЕНЦИЯТА НИ,НО НАРОДА НИ ТВЪРДО ЗАСТАВА ЗАД НЕГО.СТИГА СМЕ ТОЛЕРИРАЛИ НЕСПАЗВАНЕТО НА ЗАКОНА И МЪРЗЕЛА НА ТОЗИ ЕТНИЧЕСКА ГРУПА.НИКОЙ НЕ Е ДЛЪЖЕН ДА НОСИ НА ГЪРБА СИ ТЯХ И ТЕХНИТЕ ДЕЦА РОДЕНИ ОТ ДЕЦА.НАШИТЕ МАЙКИ И БАЩИ ИМАТ НУЖДА ОТ СПОКОЙСТВИЕ,А НЕ ДА ЗАСПИВАТ В СТРАХ ОТ РОМСКИ НАБЕЗИ.ТЪРПЕНИЕТО НИ СЕ ИЗЧЕРПВА.

50

Анонимен

преди 5 години

Мислите ли че щеше да се стигне до този инцидент ако нямаше предизвикателство от страна на военния. Бил е в автомобил, по пътя са вървяли тези момчета, можеше да им свирне с клаксона за да се изместят от пътя. Ами можеше. Но е станало друго. И това друго е това което се е случило. Спрял е автомобила отворил е вратата слязъл е от автомобила и се е направил на мъж. Познавам много такива които се мислят за мъже,а като им бия два шамара реват като бебета. Истината няма да излезе то се знае.

49

Анонимен

преди 5 години

Много добре са го натупали този убиец фашист, който е ходил на мисии в Ирак да убива със снайпер невинни хора.

48

Анонимен

преди 5 години

Тия интелектуалци, родени със златна лъжичка в устата, нямат никакво право да роптаят срещу когото и да било. Когато са поставени в същите условия на живот като ро.мите, когато са родени в гета, когато цялото общество ги отхвърля цял живот, тогава "интелектуалците" да се възмущават от ромите.Самото им възмущение означава, че не са никакви интелектуалци, а май се изживяват като богопомазани аристократи и лордове.И интелектуалците в Бг се изродиха.

47

Анонимен

преди 5 години

Кога видя глобен ромеин в градския транспорт в София тогава ще повярвам че има закони в тая държава

46

антитолерас

преди 5 години

Интелектуалците тук са прави. Трябва да има истинска власт а не имитациякато сегашната и премахване на то л ер а с тк и те закони и вруъщането на законите от социализма.

45

Анонимен

преди 5 години

Eгати "интелектуалците" та тия са 100% черени издънки.

44

Мразя гяурите

преди 5 години

Един велик Тюркски коник е казал:"ДУХАЙТЕ СУПАТА"