32

Анонимен

преди 5 години

На запад кметовете и политиците се преизбират по това колко нови работни меата са направили и колко стари са загубили.Когато баланса се промени с малко си отиват в миналото.

31

Анонимен

преди 5 години

Как ми липсва гражданството...

30

Анонимен

преди 5 години

Не виждам джуджи с какво се отличава от който и да е *** ***, който си дрънка че от неговото село по хубу нема.

29

Провинцилист

преди 5 години

Политиците са виновни, ако не бяха унищожили препитанието на хората в провинцията, те нямаше да идват в София! Хората не са виновни че си търсят как да си платят за хляба!

28

Анонимен

преди 5 години

Това с пълни глупости.Според тази таблица населението на градове като Пазарджик и Кърджали се е увеличило почти двойно.Тази статистика изобщо не е вярна.Вярна е тази на НСИ според която населението на София се е увеличило с 76 хиляди души за 10 години.Което за такъв голям град е нищо.

27

мак

преди 5 години

С риск да се повторя, тая джиджи да отиде в чужбина и там да я третират като провинциалистка от България, тогава друга песен ще запее. Пък и да се родиш в София не е твоя заслуга, нито пък е недостатък ако си роден в провинция. Този спор кой е по-по- най е безсмислен и смешен.

26

провинциалист

преди 5 години

А софиянци като ходят в щатите или англия извънземни ли да ги наричат.... хаха... не живеем при бай Тошо... в Ню йорк аигурно са само местни... и само да попитам... закъде са работливите наемодатели без така градски наричаните от тях.. квартиранти

25

Анонимен

преди 5 години

Как може да публикувате такива *** статии?Страната се тресе от скандали, тръгнали да пишат за противопоставяне между Сф и провинцията!

24

Анонимен

преди 5 години

Ромите харесват това...

23

Анонимен

преди 5 години

Има и такива на които им писна от селяния, не от селяни, и напуснаха не само софия (нарочни с малка буква), но и българия (също).

22

iii

преди 5 години

Абе това джуджи журналистка ли е?

21

А

преди 5 години

Е банйеееееее

20

Наблюдател

преди 5 години

Вземам семки и ще гледам с кеф мача!

19

Мир

преди 5 години

Софиянците не си говорят с хора от провинцията, за да не се окажат от едно Село.

18

Анонимен

преди 5 години

Влака и да ви няма.

17

Жоро

преди 5 години

Рундове не е имало. В София вече почти няма други освен провинциалисти. Едно време поне бяха по - скромни. Сега идват все по- надъхани, нагли и арогантни. Ужаса не се очаква да спре скоро.

16

Анонимен

преди 5 години

Ами то за това и София е такъв бардак - Иванчева кмет на София!!

15

Анонимен

преди 5 години

Човек има един живот и иска да го изживее максимално добре, наистина София и големите градове предлагат по-добри условия за живот, вината е на такива политици като бб и компания, че не развиват и останалите населени места, естествено като налееш милиони в метрото на София печелиш гласове на избори.Но като се замисли човек какво толкова дава метрото, блъскане от единия край на София до другия за да изкараш прехраната си.Но идва и друго поколение за което метрото няма да е като ходенето до Марс

14

шанаджия

преди 5 години

Аман от комплексарщина!Пет пари не давам кой е софиянец и кой от прованса!Просто искам да спазват договорките,и далаверата да върви!Иначе имаме проблем!И става лошо!

13

Анонимен

преди 5 години

Ами погледнете например правителството - нито един софиянец. Всички до един диви селяци - Борисов, Цветанов, Цачева, Атанасова, Караянчева, Горанов, Московски, Добрев, Каракачанов, Сидеров, Симеонов... Затова и България е там, където е. Какво добро да очакваш от неграмотни крадливи селяци. Ами то дори кметът на Столицата е една невзрачна селска женица.