197

скорина

преди 5 години

Ако Лукашенко се бои от Русия, да наблегне повече на беларуския национализъм. Повече беларуски език, беларуска история, беларуски символи и т.н.

196

Waffen SS

преди 5 години

"""Твърдо ще реагира и Западът."""Някои много се заблуждават,че Русия е или арабска или латиноСКА държава.Когато разберат това,вече е много късно.Запада с всички сили се старае да доближи максимално границите на Русия,но тогава и Русия доближава до тяхните.Слагат в капанчето много видове сиренца ,та дано Беларус реши да го хапне и капанчето да хлопне,но нещо Лукашенко разбира,че ролята ,която запада му отрежда е да се превърне Беларус в безгласен придатък на Полша.

195

Народна Просвета

преди 5 години

До Анонимен299статиите стават все по агресивни, *** и/или самите джурмаляси са паднали по-ниско в развитието си от първобитак с килийно. пред заглавията на днеса шок и уикенд нервно палят цигари, а кеворк и га почват да си хрупат вратовръзките. въпрос на време е да спрат кликовете.

194

Изгърбич Задвратян

преди 5 години

най комичното е, че докато у нас възпълнички лелички, под влияние, ни плашат с великанска "геополитика", супероръжия без аналогов и прочие пропаганда, се оказва, че Киркоров е фаворит за представител на рф на евровизия. тоя, дето не е казвал "русия е моята родина", като онова пуберче с редките зъби, дето тука се опитаха да го направят евасимо патреота и таланта. тва означава, че за българия най вероятно ше участва валера кипелов.

193

Анонимен

преди 5 години

Скоро и на този сайт ще забранят форума от руското посолство както направиха с faktor.bg. Целта е ясна да се скрие истината за Русия от българския народ.

192

АНТИКОМУНИСТ

преди 5 години

Ако видиш гладен комунист нахрани го ,ако видиш гол комунист облечи го ,но никога никога не му давай власт .Защото всички ще ходим голи и гладни !!!!!

191

ПрОфесор Ох-Боли

преди 5 години

а защо този сайт на Прокопиев Иво не пише ,че Тръмп назначава Иванка за шеф на световната банка,за шатдауна в САЩ,ЗА Брексит и запасите на магазините и охраняването .....а пишат само против Русия (90%) и 10 за САЩ и Запада нещо леко негативно ,за да се баламосва немислещият читател на Днес.

190

Анонимен

преди 5 години

Скоро и Путин ще си свали зацапаните *** пред хелзинския комитет. Като го емнат гладните руснаци няма къде да ходи. Русия няма какво да предложи на териториите и хората които завладява. Приднестровието, Южна Осетия, Абхазия и Крим вече са превърнати в пустини благодарение на т.н. руски свят, дойде ред и на Беларус да се превърне в поредната руска пустиня.

189

до баба Ванга

преди 5 години

не пророкувай за Путин че не знаеш след него кой ще дойде, на младо прасе и нов началник не се радвай че не знаеш ква *** ще излезе...

188

БКП

преди 5 години

КомунизAмА е червената чyма на човечеството. Руският фашизъм, наречен "комунизъм" (колкото ГДР е демокрация!) ще затрие света. Руските лyмпени са развилняли се диваци. Цялата им ръководна хунта е съставена от такива *** - почни от Брежнев и свърши с бай Тошо и Чаушеску. Прoстак до прoстака, мано льо. Политбюро от прoстаци и сeляндури. Техен достоен наследник е бледия молец от КГБ, който възхваляват текезесарите.

187

разликата

преди 5 години

На снимката единя е висок и снажен, а другия е дребен и подъл.

186

има разлика

преди 5 години

Руските предатели забравиха кой им даде азбуката и вече цял век подклаждат антибългарски настроения по западната ни граница. Наскоро един ром правеше изказвания че ще се саморазправя с ***. Това е защото Русия работи с ромите в България. Не можем да подкрепяме предателите.

185

Баба Ванга

преди 5 години

Виждам скоро путин при кобзон във АДА

184

МНОГО ФАШИСТИ ТУКА

преди 5 години

МНОГО ДОЛНИ ФАШИСТИ ПИШАТ КЪСАТ СЕ НАПРАВО ОТ МРЪСНИ АНТИПРАВОСЛАВНИ ДРАСКАНИЦИ ФАШИСТКА ПАСМИНА ЗА НИЩО НЕ СТАВАТЕ.ТАКА ЩЕ ИЗГНИЕТО В РУСОФОБСТВО И БЪЛГАРОФОБСТВО БЪЛГАРИЯ ЩЕ Е С РУСИЯ БАБА ВАНГА КАЗА БЛЕЕЩИ НАГЛИ ФАШИСТИ.

183

се се се ре УМРЕ

преди 5 години

Защо където е стъпил руски ботуш и трева не никне ???

182

КУР за путин !!!!

преди 5 години

Защо всичко руско е *** и става само за СКРАП ???

181

КАКВА Е РАЗЛИКАТА?

преди 5 години

ЕДНИТЕ СА БЯЛО РУСИ ПЪК ДРУГИТЕ САМО РУСИ????ЕДИН ЕЗИК ЕДИН НАРОД КАКВО СЕ ПЪНИТЕ ТУКА ФАШИСТИТЕ?БЪЛГАРИЯ СЪЩО Е В ЕДНАКВА ЕЗИКОВА ГРУПА С ГОРЕ СПОМЕНАТИТЕ БЪЛГАРСКИЯТ ЕЗИК НЯМА НИЩО ОБЩО С РОМАНОЕЗИКОВАТА ГРУПА КЪМ КОЯТО СПАДАТ ТЪЙ НАРЕЧЕНИЯ ЗАПАД.СЪРБИЯ МАКЕДОНИЯ СЛОВЕНИЯ ХЪРВАТСКА УКРАЙНА БЕЛАРУС РУСИЯ ТОВА Е ЕДИН И СЪЩ НАРОД РАЗДЕЛЕН ОТ ВЪШНИ СИЛИ С ВЪТРЕШНИ ПРЕДАТЕЛИ.

180

Анонимен

преди 5 години

До 276В някой региони на Русия където студа е прекалено голям е невъзможно да има канализация по простата причина, че всичко замръзва за това имат външни тоалетни.

179

КУР за путин !!!!

преди 5 години

Защо българите карат западни машини а не руски бараки ????

178

hard

преди 5 години

Интересна перспектива ? Ако българия не я изпревари . . . . . ?!?