35

Анонимен

преди 3 години

Нищо ново , под българското небе..То цялата държава се разпада , за една хижа се вайкате. На палатка!

34

дядо Соци

преди 3 години

Хижата е строена през 1940г. ,значи е фашистка. За това не я поглеждаме.И да се види дали не е на Симеон.

33

ТО

преди 3 години

ДЪРЖАВАТА СЕ РАЗПАДНА ВИЕ ЗА 1 ХИЖА РЕВЕТЕ

32

Анонимен

преди 3 години

AKO MOJEXA YPRANICITE ,DA KRADAT MILON4ETA OT TAQ HIJA,NQMASHE DA BADE IZOSTAVENA,SEGA 6TE SE KYPI NA BE3CENICA

31

Waffen SS

преди 3 години

Ако трябва да сме точни "цяла България,тъне в разруха и забвение."Някога Витоша беше красива планина,пътеките поддържани,чешмичките работят,а те бяха приказно красиви,мостчетата и заслоните в перфектно състояние,а сега е една представителна извадка на разрухата обхванала страната.Когато човек слезне от продънващите се магистрали и попада в свят на разруха и забвение.Пътувал съм с чужденци и въпреки,че шофьора избира най-представителния маршрут,те винаги ме питат защо са толкова лоши пътищата

30

то е ясно

преди 3 години

КАК ЗАЩО Е ОСТАВЕНА ДА СЕ РУШИ - МИ ЗА ДА Я КУПИ ПОСЛЕ "НАШИЯ" ЧОВЕК ЗА 1 ЛЕВ? И ПОСЛЕ "НОМИНАЛЕН СОБСТВЕНИК" ЩЕ СЕ ЯВЯВА НЕКОЕ ИЗВЕСТНО СКИОРЧЕ, ЕЙ ТАКА - ЗА ЗАМАЗВАНЕ НА ОЧИТЕ НИ!

29

Анонимен

преди 3 години

До Трета странаЗабравил(а) си. В училище ни учеха, че Родина се пише с главна буква. Може би са имали предвид емоционалните измерения на някои текстове. Защото в много четива тази дума все пак е написана с малка начална буква.

28

А някога са дарявали

преди 3 години

Това богатство е изоставено на произвола на съдбата, защото има все още много социализъм в главите и в манталитета на много българи, особено на тези, които все се навират да бъдат във властта. Каквото и да предприемат, правят го по социалистически и после се чудим защо сме стигнали до под кривата круша и не можем да мръднем оттам.

27

Русков

преди 3 години

Като строителен техник работех през 70-години в Кирковски РНС - отд. Просвета.По това време имахме "привилегията" да получаваме безвъзмездно трудови селища изградени от Трудови войски до обекти изграждани от тях безвъздно - напр. в м. Рожен, на превала за гр. Смолян . С малки подобрения това беше отлична дестинация за почивка на децата от Кирк. район. Какво пречи на ст.община да поеме в свои ръце и да създаде условия за почивка и спорт за децата от столицата. Пожелавам си този път г-н министър

26

Анонимен

преди 3 години

Цялото ръководството от 2000 година, гледаха само да крадът. А Добринище е правена от Червен бряг - Димитър Пашов!

25

Hope

преди 3 години

БДЖ имаха и бази в Кюстендил, Добринище, и на други места. Какво стана с тях.

24

Анонимен

преди 3 години

БДЖ има стотици милиони! Какъв е проблемът да я реновират? Ики някой наш човек се точи да я лапне и вече има проект, но за нещо друго.

23

Анонимен

преди 3 години

Инвеститорите нямат интерес от такива стари сгради защото една пълна реновация струва почти колкото строежа на нова сграда със най съвременните материали и технологии.А конкредния случаи фитоша не развита туристическа дестинация и няма достатъчно туристи които да да избият инвестициите. Повечето хора в София не ходят никъде пък камо ли да отидат в планината. Също зимите са меки и в по ниските планини няма достататъчно сняг за ски.Заможните пък почиват само на големите курорти или в чужбина

22

Анонимен

преди 3 години

До Трета странаДумата "родина" не се пише с главна буква. Името на хижата, обаче, е съществително собствено име и като такова са пише с глава буква. Нищо де, често се случва профан да се изказва компетентно по въпроси, които не разбира.

21

шматка

преди 3 години

Така става с тези запори.Получава се така че собственика по книжа не разполага реално със собственоста си и от там никакъв интерес за инвестиции.

20

Анонимен

преди 3 години

Комунистите национализираха, приватизираха и се евтанизираха богати.

19

Анонимен

преди 3 години

Чак пък да е красива хижата......най обикновена сграда си е и със нищо не впечатлява. Вероято има и много лоша енергийна ефективност като всички стари сгради.

18

Симо

преди 3 години

На обикновен български "държавно" значи безстопанствено. Всичко държавно в България е пълна скръб.

17

Анонимен

преди 3 години

До Активист на БКП2003-2008 премиер не беше ли един ваш човек?

16

Анонимен

преди 3 години

проф. арх. Атанас Делибашев е един от най-известните български архитекти. Завършил е в Мюнхен и е бил декан на УАСГ (тогава ВИСИ)