16

Чичо Митко

преди 5 години

До Анонимен 15Знаеш ли ГА Англия ще бъде буферна държава? Когато всеки българин клекне и се прескочи!

15

Скептик

преди 5 години

ЕС засега е морковчето за капана НАТО. Като приемат и западните Балкани в НАТО, ЕС сам ще дойде, поне като политическа организация на задниците.

14

Анонимен

преди 5 години

Партиите на гневните много бързо се правят и много бързо умират, затова не трябва да се плашат хората с такава партия. Някой спомня ли къде сега е НДСВ която събра разгневените на Иван Костов?

13

Анонимен

преди 5 години

Както и да го въртят и сучат втори референдум ще има макар и с формално друг въпрос който ще елиминира Брекзита. Алтернативата на липсата на повторен референдум е разпад на Обединеното кралство на 3 части и окончателния залез на Британската империя. Не малък дял за сегашната ситуация изигра и кралицата през 2016 година която завоалирано подсказа на поданиците си да гласуват за Брекзит в изявлението си по повод референдума. А че англичаните гласуваха неинформирано това си е ясно като бял ден.

12

Анонимен

преди 5 години

Трябва да има буферни държави между Европейския съветски съюз, и САЩ и Русия. Украйна, Беларус, Великобритания са такива държави.

11

Анонимен

преди 5 години

Колко много проблеми за Великобритания и Европа и то за к'во-да не идели българи и румънци да работят за англичани

10

Бананоберач

преди 5 години

Страшно глупава статия, във Великобритания гласуваха под 30% от хората, като образованите не отидоха до урните, а тъпанарите гласуваха за изход - толкова е просто. Дори Браян Джонсън не вярваше какво е направил, когато оповестиха резултатите и той беше сигурен в оставането.След два часа Мей губи вота на доверие, който поиска. Съвсем не е случайно, че го поиска точно броени дни, след като съда на ЕС каза, че Великобритания може сама да оттегли заявлението си... Свърши се тая!

9

Анонимен

преди 5 години

Клепоухия *** да пита Тереза дали има "визия" !

8

чарли

преди 5 години

Референдуми до когато се вземе правилното решение.И у нас е така,избори до дупка.

7

Анонимен

преди 5 години

Да, вероятно разводът на наглосаксите с ЕС ще бъде отменен. Реализирането на Brexit ще е пагубно за бившата империя и една от причините за нейната окончателна гибел.

6

Анонимен

преди 5 години

Сега се разбра, че ЕС . Добре си стой е се развива. Така, че Англичаните ще изберат да се върнат в Съюза. От вън него ще свършат бързо. И после пак обратно.

5

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 4А ние българите единствено можем да надхитрим ближния или комшията и за това теглим и страдаме по предписание! Британците обаче в случая не мислят а знаят, знаят защото могат и могат защото не са ту'л'у'пи като нас.

4

Анонимен

преди 5 години

Британците все си мислят, че винаги ще уйн, обаче иде време за люз!

3

Анонимен

преди 5 години

Айде стига вече с тоя Brexit! Юнкер каза къш, Туск каза къш, баба каза къш, значи британците да трябва да си ходят. Стига са се сополявили вече! Мина времето на голямата империя и на *** ми - доиди ми! Късно е Терезо за китка!

2

Анонимен

преди 5 години

И какво очакват? 55% за оставане и пак недоволни, въртене на политици две години като пръдливи и хоп панацея - трети избори с очакване 70% от гласуващите да подкрепят една идея? Явно обществото играе фифти-фифти фърст парт оф дъ гейм и ще има много люн независимо дали се излиза или остава. До две години Ирландия трябва да се раздели със стена за момента. После ИРА ще поеме нещата.

1

Анонимен

преди 5 години

Не ги мислете британците тях в нужник да ги затвориш гладни няма да останат.