58

ЛОШО

преди 5 години

Симеонов , Каракачанов и Сидеров надминаха всички очаквания за Патриоти .Първия има Хотел до границата , организира превоз на ИДИЛ Бойци , Втория Продава Автоматично Оръжие от Казанлък на Мафията и БГ Паспорти печатани в БНБ , Третия превзе пазара на Дрога в България , след като Митьо Очите стана Невъзвращенец .

57

Анонимен

преди 5 години

Близо две години Петя Първанова симулира дейност и строга взискателност към подчинените, като разчита на приятелски връзки с Румяна Бъчварова, началник на политическия кабинет на премиера и бивш министър на вътрешните работи. Интелектуалният и политически титан Цветан Цветанов също е сред крепителите на рухващата кариера на преводачката от немски.През последното полугодие Първанова скъса нервите на управляващите, като неспирно си търсеше посланическо място в чужбина, но и така не я огря от Външно министерство. Възможно е да я огрее прокурорска проверка след одит, извършен от Сметната палат

56

Анонимен

преди 5 години

Ами нормално е Строителят и падна, сега е наред и оградата.

55

Патриот

преди 5 години

Смисъла от съществуването на тая държава е точно нула вече, най-добре да ни анексират сърбите или румънците.

54

Владко Гораноf

преди 5 години

От тук ще замажем, от там ще опънем тел и пак милиони ще гушнем. Данъкоплатецът е овца, която ще стрижем и доим дорде изчезне. Аз имам палат в полите на Витоша да довършвам, те за няк'ва ограда ми ревнали.

53

Niki13

преди 5 години

До Анонимен 59за съжаление не само БСП са комунисти , ГЕРБ също са комунисти , цдаже доколкото помня в управляващите органи на БСП има по-малко комунисти отколкото в управляващите органи на ГЕРБ. За умрялата "десница" въобще не искам да повдигам въпроса.

52

Анонимен

преди 5 години

Тез нефелни тикви каквото са пипнали всичко е рухнало или е в ремонти, колко трбва да си *** и една ограда да не можеш направиш като хората.

51

Роб на влаЗта

преди 5 години

Ха ха ..Добре че не вали много дъжд че ще се разтопи -нали е от захар.Дано с откраднатите пари си построят качествен имот че ако падне ние ще му плащаме ремонта пък оградата ,кучета я яли то и без това никой не иска в България ,пък по този разбит път нищо не може да се пренесе .

50

Анонимен

преди 5 години

И още нещо, нямам нищо срещу социалистическите партии стига да гледат интересите на хората и да се борят с неравенствата. Но БСП не е социалистическа партия, а руска партия и ксенофобска партия. БСП трябва да бъде изхвърлено от ПЕС защото няма нищо общо с тяхната идеология. БСП са комунисти и крадци.

49

сер

преди 5 години

Една дума: КРАДЦИ!

48

Анонимен

преди 5 години

Естествено БСП е алармирало. Доколко е вярно е друг въпрос. БСП обичат да лъжат.

47

Бате Гойко

преди 5 години

Стратегически обект от значение за националната сигурност, струващ по 1000000(милион) лв/км, с качество, по-лошо от на селски обор...Кога ще има присъди за национално предателство?

46

Анонимен

преди 5 години

Ако има прокуратура в тая държава, незабавно да се намеси.Месеци наред ни втълпяват вина на Иванчева за недоказан подкуп,а кражбите за милиони на висши държавни служители се неглижират.Калпави строежи и ремонти за стотици милиони и никой не е виновен!Това никъде го няма!

45

Анонимен

преди 5 години

и оградата им кат пътищата и ремонтите в София

44

Ще правите като вятъ

преди 5 години

Боко да тури данък порой за да построим нова ограда - качествена, а когато се строи ограда тя не трябва ли да издържа на порой и на вятър ?

43

Анонимен

преди 5 години

Алчността и наглостта на Гроб и Патриотите ще приключат 1400 годишната история на тази държава!Да живее Боко Кратуната!

42

обществени поръчки

преди 5 години

много рушвет малко качество

41

Цецо

преди 5 години

Вече май всичко, което се строи някъде, се прави само и единствено с една-едничка цел - да започне да се ремонтира възможно най-скоро! И да се прескачат обществените поръчки за ремонтиращите, ако е възможно... ако ли пък не, поръчките се правят по старата изпитана схема!

40

проф. Ан

преди 5 години

Ако вдигнат ограда не за 100 хиляди на километър , а за 100 милиона на сантиметър, тогава съм сигурен, че ще издържи минимум 10 години!

39

бай х

преди 5 години

имаме такава телена ограда на село за кокошките , построена е от дядо и тате преди 50 години ... зиме и лете и не е мръднала ... а на тая ограда сигурно емигрантите ги е страх да се облегнат за да не падне :)