190

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 212Ха-ха-ха..........ти това за "отделните държави" го разправяй на щатите Охайо, Калифорния, Тексас.....о, не..........всъщност краварията да си върне Тексас на Мексико, че и още няколко щата!!! А Руската империя си е такава 1000 години и най-малко още толкова ще си е такава.................даже АКО ВСИЧКИ ДРУГИ СЕ ГЪТНАТ!!! И да те светна, всички републики са станали такива САМО В СЪСТАВА НА РУСКАТА ИМПЕРИЯ, която им е дала и наука и култура и промишленост!

189

Анонимен

преди 5 години

До хорошо 210Яяяяяя....че то се вижда КОЙ се "нерви"!!!!! КОГО не го свърта ни в Близкия Изток, ни в Черно Море, ни на Тихи Океан!!!! Да ви препоръчам, за ТОВА СЪСТОЯНИЕ има лекари....... но ако не ви дойде акъла, този път на руснаците може и да им писне и тогава ваше чудо та ничие!!!!

188

до 211

преди 5 години

До Анонимен казах до картофите

187

Анонимен

преди 5 години

Ако САЩ са империя, тогава незнам Русия какво е след като държи над 70 народа под своя ботуш. Русия е последната империя която не се е разпаднала. Разпадна се Британската, Френската, Португалската, Испанската, но колониалната империя на Русия стои. Защото руснаците срама нямат. Чукчите не са руснаци. Чукчите трябва да имат своя държава. Ичкерия също. Тaтарстан също. Да не изброявам, че няма да ми стигне мястото. СССР беше само първата фаза от разпада на империята. Много народи има още.

186

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 207Хи-хи-хи-хи-хи..........още един ***!!! Ти за "пирови победи" чувал ли си??? Къде ти, да не би случайно да си ходил на училище? Да те светна, ПОБЕДИТЕЛ е този, който е спечелил не САМО ЕДНО СРАЖЕНИЕ, а ТОЗИ, КОЙТО СПЕЧЕЛВА ВОЙНАТА!!!! Затова на Райстага се развявал СЪВЕТСКИ ФЛАГ, а над Париж - Руското знаме!!!! Искате да видите КАКЪВ ЩЕ СЕ ВЕЕ НАД вашинктонския бял дом!!????????????????

185

хорошо

преди 5 години

не се нервете рублофили спасение няма ще го поемите целия до картофите

184

Анонимен

преди 5 години

САЩ е умираща змия която най много хапе! Всички зли империи си имат свой край! Сега те са на ред! Десетилетия провокират военни конфликти за интересите на корпорациите си, атомни бомби срещу мирно население в Япония, финансиране на какви ли не радикални организации, агресивно месене във вътрешни работи на много страни, не спазване на международни споразумения, налагания на ембарго на други! САЩ са агресори и непрестанно го доказват! Тази арогантност на силни ще им се секне много скоро!

183

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 206Ха-ха-ха-ха-ха.........В ДЕЙСТВИТЕЛНОСТ кораба е бил на 300 мили и около него плътно го е "придружавал" руски патрулен кораб. И не ми разправяйте измислици, в нета вече ИМА КАДРИ и на краварския и на руския около него!!! Нали си представяте, ако ГОВЕДАРСКИЯ беше дошъл по-близо КАКВО ЩЕШЕ ДА МУ СЕ СЛУЧИ!!?? За "доналд кук" си спомняте, нали????? Или си въобразявате, че рускаците няма да го изпратят при рибите????

182

Анонимен

преди 5 години

Руснаците са слаби войни, първо монголците ги завладяват и ги държат под свой контрол няколко века , после поляците завладяват Москва (два пъти!), после Наполеон влиза в Москва и я опожарява, после Япония ги бие (1905г.). През ПСВ България ги бие и Русия подписва капитулация и унизителен мир пред Германия и Бълария (!), после Хитлер буквално ги размазва... дават 30м. жертви срещу 5 милиона за немците, но ги спасяват САЩ. После САЩ им разпадна СССР. На какво се надявате? Слабаци сте.

181

Анонимен

преди 5 години

"Американският ракетен ескадрен миноносец McCampbell премина в сряда в непосредствена близост до базата на Тихоокеанския флот на Русия, съобщиха от ВМС на САЩ."Близо-близо, колко да е близо... 400Км е наистина близо за ракети със среден обсег :)Дописниците, защо манипулирате информацията??? Смятате ли, че читателите ви не могат да прочетат същите источници?

180

Анонимен

преди 5 години

Много интересно, ако руснаците решат да правят учение в Мексиканския залив, под носа на Америка!Как ще реагират болните български русофоби??Е............ясно е, очаква се вой до небесата, колко агресивна е Русия!!Ама сега мълчат като................(де не съм циничен)!!!

179

Анонимен

преди 5 години

Браво на янките, да дразнят русите и да им насочват погледа към Тихия океан за да не се занимават с Източна Европа. Каквото и да говорите САЩ бяха в основата на падането на комунизъма. Сега благодарение на тях пишем тъпoтии в нета и се лиготим. Рейгън и Горби осъществиха специална връзка и бастисаха тюрмата на народите СССР. Горбачов е най-великия руски държавник, най-хуманния, най-нормалния, изтегли руските армии от Източна Европа без една пушка да гръмне. Рейгън, Горби, Тачър, Папа Йоан Павел

178

Анонимен

преди 5 години

После Русия се държала агресивно, да да

177

треперещо жуже

преди 5 години

те затова скоро тренираха евакуация от Кремъл с хеликоптери

176

Анонимен

преди 5 години

Да внимават къде си джиткат коритатапиндосите защото може да се окажат на нарове в Сибир .

175

Анонимен

преди 5 години

Хайде сега групичката на шаро включаязадпърдян да си дадат данните и отиватпри ерик рубин -- той е осигурил безплатнидози за пиндофили .

174

Анонимен

преди 5 години

Путон го скриха в бункера а метрото в москва спря за няколко часа

173

Анонимен

преди 5 години

джуджетата се надрискаха не вярват на ушите си

172

Изгърбич Задвратян

преди 5 години

До Анонимен189те ако питат жителите на владивосток, ония до 10 минути ще дигнат "изгряващото слънце" на кметството си.

171

Анонимен

преди 5 години

Клолна Коношенко оня същия с 150000000000 + щаба на исил ( 455000 хиляди овладяна площ от 180 000 хилядната Сирия и Американската ракета свалила ИЛ 20 ((((