210

Гошо

преди 5 години

До Питам 231 Живее им се още малко.

209

Гошо

преди 5 години

До za RU 220 Да не са раздали лаптопи в лудницата?

208

Гошо

преди 5 години

До Ето защо...225 Вмирисаното е в главата ти.По-добре мислете за ново име на залива,щото вече явно Пешо Велики не звучи оправдано за този залив.Нещо като"Бившия Петър Велики"-само подсказвам.Лек ден.

207

Анонимен

преди 5 години

А защо на снимката не му се виждаамериканското знаме като е толкова демонстративно ?

206

Питам

преди 5 години

Руснаците защо не са арестували кораба ?

205

Анонимен

преди 5 години

Всеки може да си плава в международни води,дори и да са в близост до териториални води.Незнам защо се експонира като някакво голямо геройство!

204

Мадлин Олбрайт

преди 5 години

"McCampbell премина край залива Петър Велики, за да хвърли предизвикателство към прекомерните морски претенции на Русия и да подкрепи правата, свободите и законното използване на море, което се намира под разпореждането на САЩ и на други страни, заяви говорителят на американския Тихоокеански флот Рейчъл Макмар-----------------това е като някаква циркова програма - "дръжте ме ще го набия"

203

Анонимен

преди 5 години

*** смели тия хамериканци бе, да плават в международни води... кой би си помислил...

202

Austin Powers

преди 5 години

Американците само осветиха безпомощността на Руския Тихоокеански флот. Там от 30 години не са получавали нов кораб като изключим няколко катера за крайбрежна охрана.

201

митрофан

преди 5 години

И колко близо е преминал този разрушител.Знаете ли колко е голям този залив.Владивосток е в Амурският залив,а там няма как да влязат.Американците се опитаха да се бъзикат с китайците,но май иммина мерака и сага като отиват към Япония се приближават внимателно на 400 км.от Владивосток.

200

za RU

преди 5 години

Русия и Китай може да влезнат в конфликт.............в по-далечно бъдеще, но засега цел номер едно е американците да бъдат поставени на колене!

199

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 223Стига с тая Манджурия.............да, с едно съм съгласен с теб, китайците са подли и безпардонни, но руснаците дано са си научили урока............тая славянска наивност все им пречи на тях!!!

198

Анонимен

преди 5 години

До za RUКитайците няма да воюват с вас. Китайците ще го направят по мирен път. С чиста демография и с мощната си икономика. Ще ви изкупят политиците, ще "инвестират" в земята ви, те са умни. Умни и лукави. Освен това са безпардонни. Те са комунистическа еднопартийна диктатура, което им позволява да правят каквото си наумят. За разлика от САЩ където президента може да бъде импийчнът и да го оплюят медиите. Китай си върна Хонг Конг и Макао, ще си върне и Манджурия.

197

Анонимен

преди 5 години

До za RU а пусна ли ти анимационното филмче за доказателство???

196

za RU

преди 5 години

Руснаците са най-добри в космическите и военните технологии, както и физиката, те имат най-добрите учени, физици и инженери!!!Имам приятел физик-руснак.....................той ми каза следното(цитирам):"Само някой да посмее да посегне на Русия................от него ще остане само вакуум!"

195

za RU

преди 5 години

До Анонимен 2171.Крим не е анексиран.Крим е бил руски, сега е руски и ще бъде руски........свиквайте и прочетете малко за историята на Крим!2.Китайците един път се опитаха да навлезнат в руска територия, но се изпариха като дим............така, че жълтурите няма да смеят да посегната на святата руска земя!

194

Анонимен

преди 5 години

Рано или късно Китайците ще поискат земите си. Манджурия е открадната от Китай през 19 век. Китай има апетити към обезлюдените руски територии, богати на дървесина, вода, ресурси. Китай има нужда от жизнено пространство за чудовищното си население (1.5 милиарда). Ако бях руснак щях да се страхувам много повече от Китай отколкото от САЩ, при положение че съм им крал територии. Руската Империя е обречена на разпад защото загнива, няма икономика, не се развива, само бели прави.

193

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен Русия е империя, която и в 21в продължава да анексира територии. Всички империи са устроени така - да се разширяват. Да си чул в 21в някоя друга държава да е анексирала територия? Само Империята Русия, която държи над 70 народа под своя власт. Последната империя.Иначе ми е забавен оптимизма ти, при положение, че СССР се разпадна само преди 30г. Няма как да си в кнофликт с 2/3 от света и да се надяваш на успех. Манджурия е китайска територия, открадната от Русия.

192

Анонимен

преди 5 години

Коя държава има над 1000 военни бази по света?Я познайте от първия път!!!

191

Анонимен

преди 5 години

Русия може и да е империя, но не иска да завладява целия свят като американците!!Янките....................искат да налапат целия свят, но скоро ще им приседне..............много народи вече се събудиха от летаргията!!