138

искам аз

преди 5 години

Иванчева все пак е по-по и не може да си цапа ноктите да си почисти.Искам аз да измия банята й и да й почистя килията!

137

Анонимен

преди 5 години

Та по колко евра на квадрат искаха, че забравих? Тях инвеститорът ли ги плаща или обикновения човек дръзнал да си купи собствен имот?

136

Анонимен

преди 5 години

Скърцане със зъби значи гли.сти. Щом другите затворници нямат, значи са внесени с храна отвън от нейни роднини

135

Анонимен

преди 5 години

Тези защо не са остригани нула номер и кога ще започнат да полагат общественополезен труд за да си заслужат хляба и завивката?

134

Анонимен

преди 5 години

"И сега докато злобеем и се кефим, че Иванчева я лазят буболечките, тя е достатъчно интелигентна"---Ти майтап ли си правиш? Интелигентна Иванчева е оксиморон. По просто и нагло същество не съм мяркал.

133

Анонимен

преди 5 години

Ами да вземе да измие банята, по цял ден какво прави? Да прочете статията за Баневи и разбере че, арестът е арест дори във Франция. Аман от прости фризьорки мислещи се за нещо. НЕЗАБАВНО в Сливенския!

132

Щирлиц

преди 5 години

И мене ме ядоха дървеници година и половина в родната казарма,тая да не е принцеса?!Ай сиктир!

131

Хан Крум

преди 5 години

Га яди кифтетата ни рива - ся ривеш!!!Много са чувствителни крадците бе - тази я мързи да си измие банята, Баневи в ареста в Франция негодуват, че само два пъти на седчица се къпят. Абе тези хора да не си мислят, че са на хотел щото са много хубави. Като прибираха пачките се правеха на графове и барони, сега ареста им се виждал като долнопробна дупка. А стига привилегии. Сега вместо пачките, ще брои ***.

130

ХА,ХААААААААААААААА

преди 5 години

ТАЯ РУШВЕТЧИЙСКА ЧЕРВЕНА КМЕТИЦА , КАКВО ИСКА ...??!НЕКОЙ ДА ДОЙДЕ ДА И ИЗМИЕ БАНЯТА ЛИ...??!!!С ТОЛКОВА ПАРИ ЛИ СЕ Е НАГУШИЛА , ТА ИСКА ЧАСТНА ЧИСТАЧКА И В ПАНДЕЛАТА??!!!

129

Сандо

преди 5 години

ой завалииките .... *** га искахте хилядарки всичко беше наред

128

хахаха

преди 5 години

До ПарадоксЦитираш медии пиближени до Пеевски!!! Измисли нещо и го сподели. Но нямаш толкова багаж.. умствен... Поне да скриеш това, че си най-обикновен платен ***.

127

до 131

преди 5 години

,,Интелигентната,, Иванчева, по чудо станала районна кметица , може сама да си измие тоалетната, както ние всички го правим в къщи, не да изпраща жалба след жалба и да губи времето на маса народ. Това са условията на простия и алчен човек. А ако не сте наясно - госпожата е наблюдавана доста време , има доказателства. И кой невинен човек ползва услугите на защитника на мошениците Марковски?

126

ха ха

преди 5 години

И мен ме лазят вкъщи ***, а тоалетната сама си я мия. И парно нямам, защото е скъпо. На кого да се оплача? Тя поне се грее на аванта.

125

112

преди 5 години

Това смръсната баня ми идва в повече. Арестантите не могат ли само да си чистят? Ще взема да напиша до съда в Страсбург да не взема под внимание оплакванията от непочистено. Хайде веече стига!

124

ZUZPA

преди 5 години

Га ядохте кифтетата не ривахте.....

123

Иван Тотев

преди 5 години

Не така бе девойче,не се ходи лично на такива срещи. Само с независим посредник или превод в офшорна зона извън Европа,не така урголишката от вратата и за краката. ПИтай бете си Ванчо кмет на ПЛовдив.

122

ХАХАХА

преди 5 години

Госпожите живеят в някаква паралелна реалност,в която са успели да вземат парите без да ги хванат и сега са в някой скъп хотел в топлите страните,и се възмущават,че не получават качеството и хигиената,за които са платили с изкараните с много пот на челото и лишения пари!

121

кмет на Гео милев

преди 5 години

Такава блага женичка и добра и умна и красива. Ама обича много надиплените хартийки на пачки и на бали,както да ходи всеки уйкенд по чужбина на шопинг. Какво да правиш,нужди си има ***!

120

то си личи

преди 5 години

В България не са една и две затворничките.Мъститите мутри на БСП обаче почват да оревават сми и си намират безброй болести.Редовите арестанти нямат такива претенции.За мен е ясно че тази арестантка е виновна.

119

Парадокс

преди 5 години

И с невъоръжено око е видимо че кръгът който най-силно говори за борба с корупцията у нас най-ревностно брани Десислава Иванчева.